One day you have it and the next day you don't

GODKVÄLL FAVVOSAR.
Börja alltså kl 13.05 idag, idrott och en promenad blev det, precis när vi kommit tillbaka från promenaden börjar det regna och åska, är skit rädd för blix och åska så vart en aning rädd av mig. Blöt och trött satt jag mig och vänta på andra lektion som var webbdesign, massa koder fick vi lära oss idag, skit svårt men nu kan man. Sen vidare och hämta ut tabletter mot magen. Köpte även med en kebab hem till mig och karln. Åkte oss mot valbo för kolla i affärena och köpa mat och kattsand till Vegas. Körde oss hem till bomhus och blev kvar där ett tag och nu har vi landat hemma i lägenheten. Mys nu innan sängen.

Det nya från Carlings, orka inte bara knäppa på kläderna, så nu får ni en bild på hur jag såg ut idag. Kofta-Carlings, Topp-Carlings, Jeans-Vila, Skor-Skopunkten. Den här klädsen kändes som jag, jag trivdes så sjukt bra i den, och jag kände mig fin i den, super gillar från min sida. Stor tunn kofta, en puderrosa topp, den är en aning finare i verkligheten och utan koftan på såklart, den är genomskinlig i hela ryggen och kort i armarn, underbar. Skorna vet ni ju redan hur kär jag är i dem, jaja nu får det vara nog med kärlek till mina kläder jag hade idag hahah. Ni får ha en bra kväll, POOOOSSS.

                                                                                                         Dagens, jag stortrivdes

                                                                 


· Kommentera inlägget här ·
Foto / Vardagligt // 0 kommentarer



Adele - Turning tables

MORRN MORRN.
Vakna runt 08.00, öppna datorn, kolla runt, lagat mat och nu datorn igen. Börjar inte skolan förns 13.05, skönt. Idrott och Webbdesign idag bara, kommer gå fort hoppas jag. Imorgon börjar jag 09.30 och slutar 11.00, hur greeejt? Köpt lite nytt från Carlings, men det visar jag senare, om jag orka knäppa kort. Händer annars idag? Ingen aning, kanske umgås med min Mathilda, bästa om du läser detta ring mig, telefon funkar inte när jag skickar meddelande

Jag är helt fast för den hära låten, "Adele-Turning tables" Hur fin somhelst. Jag blev helt kär i videon under, So you think you can dance med Adeles låt i i bakgrunden, jag älskar den, sjukt bra. Vill också kunna dansa så, kanske ska gör ett försök i sovrummet? haha neeej kommer gå helt åt helvete. Me love 






· Kommentera inlägget här ·
Mina Tips // 0 kommentarer



I can't see you tonight so I miss you

GODKVÄLL.
La mig nyss i sängen efter en fin kväll med min finaste, blev fläskfilé och potatisgratäng, massa choklad och frödinge ostkaka, ja då förstår ni hur gott vi haft det. Min kärlek kom nyss in i sovrummet och la sig brevid i sängen och sa "älskling lägg dig mot min arm, kolla upp i taket, va tänker du på? vad finns inne i ditt huvud? vi har lite mystid nu." hahah så jäkla go och knasig. Allt kom inte ut bara rakt av, jag sa ju tillbaka men tillslut kunde jag inte hålla mig så jag börja skratta så jag fick ont i magen. Så fin han är. En kväll med min kärlek, det gillas. Så jäklans mätt så det tar emot även fast jag ligger ner i sängen.

Varje dag så går tankarna om en ny tatuering, när jag väl kommit på en bra, en jag verkligen vill ha så kollar man runt lite så ser man att någon anna i Gävle gjort den? Inte bra. Så då får man börja tänka på en ny och så håller de på, har en tatuering på G nu men bäst att jag gör den så man inte tvekar när en annan kommer med den. Finns så mycket fint och så många ställen man vill tatuera sig på, men bara att göra, är ju ens egen kropp och ens egen val, grejt.

                                                                                                   



                Tumblr_lqnpfjkhvw1qcshfdo1_500_large


· Kommentera inlägget här ·
Foto / Vardagligt // 0 kommentarer



Avicii

När jag vill må som bäst så sätter jag alltid på högtalarn på max och sätter på en av Aviciis låtar, jag är helt galen i låtarna, spelas dagligen, har massa favoriter. Nedan bjuder jag på dem som spelas i mina högtalare just nu, sång finns i andra låten då tiden står på 0.16. Insane vad jag gillar AVICII ♥






Tumblr_lomds3aozf1qmu63go1_500_large


· Kommentera inlägget här ·
Tankar & funderingar // 0 kommentarer



You look better with the lights off



· Kommentera inlägget här ·
Mina Tips // 0 kommentarer



Happiness is you

GODKVÄLL GÄNGET
Förlåt för ett grinigt inlägg innan, den värsta dagen blev till den bättre. Jag har nu kommit hem från stan, fixat naglarna på nytt, tusen tack Emma, alltid lika trevligt att besöka dig och prata om allt, livet och ens eget. All lycka till dig och fina magen (lill tjejen). Ska lyckas komma på nya ideér med naglarna tills nästa gång ca 1 månad tills dess. Men jag är galet nöjd, hon är sinnes sjukt bra på göra naglar, ja ni ser? Puss på min naglar, snyggaste jag vet.

Har nyss gjort en hemma gjord lasagne som står i ugnen nu, snart kommer min fina pojke hem och myser efter att han kollat klart på bandy. Har så fruktan svärt ont i magen, smärtat ett bra tag nu, hoppas inte stressmagen kommer tillbaka och sabbar för mig i skolan igen som förra året, då vet jag inte vad jag gör. Nu ska jag ta en alvedon och fixa med maten, sen somna lyckligt efter en toppen kväll och fina naglar. Sussa sött fäns så hörs vi imorgon, POOOOS.

TACK UNDERBARA EMMA, SÅ SJUK NÖJD OCH SJUKT FINA. VISST ÄR DOM MINA LÄSARE?





· Kommentera inlägget här ·
Mode & inspiration // 3 kommentarer



New in // Höstskor

AFTON AFTON FÄNS.
Sista lektionen för dagen och det är Webbdesign. Idag är ingen bra dag, hatar folk, vet inte varföööööör, dålig dag. Ingen bra dag vill säga. Jag vill hem till min katt, jag vill vara med min pojkvän, jag vill vara med mina fina vänner. Buuh vilken kass dag att vakna upp till, kanske för att inte solen lyser tro?

Ska cykla och göra naglarna vid 18.00 sen hem och mysa. Kommer vell hem till 20.00 om det inte tar allt för lång tid med naglarna, det beror på vad jag vill ha på dem denna gång, ska klura på det tills senare. Men iaf, jag och baby åkte till Stockholm och myste i lördags, blev mat och shopping och roliga stunder. Jag älska den dagen, bara han och jag. Igår vakna jag upp i sängen med, Robin, Isac och Vegas. Isac fick sova med oss eftersom han skulle med mig ut på äventyr igår. Hade en fin dag ute i Vårvik och sen åkte mannen och jag hem till mormor och morfar och myste med systers lilla chihuahua.

Nya skorna jag köpte i Stockholm, helt underbara, bästa köpte på länge, jag är käääär!


   


· Kommentera inlägget här ·
Shopping // 2 kommentarer



"TOGA"

MORNING MORNING.
För mycket att berätta & för lite tid, så därför väljer jag att berätta om fredagen och tar lördag-söndag lite senare idag om det finns tid, kommer ske mycket idag. ANYWAY. I fredags var det dax för TOGA fest med tjejerna och killarna. Toga menas med att man klär sig i lakan osv, ni kan ju söka på google.se. Riktigt mysig stil vill jag lova. Jag höll på dona med lakanet i ca 50 min, tillslut var hela lakanet i småbitar, fick bli en klänning med ett brunt smalt skärp i midjan ist. Men alla tjejerna var så fina i sina lakan, eller lakan dom såg galet bra ut det såg ut som klänningar och det var så jävla fint, riktigt cooolt. Fin kväll.

Vi körde en lek när man skulle ha en pinne mot marken och skulle hålla pannan mot den och snurra 7 varv, och så blev det tills jag skulle kolla upp och springa, ramlar rakt in i ett bord, under stolar och hela skiten. Har video på hela händelsen men lägger ut den en annan dag, det bästa var ju när beckis skratta så mycket efter att jag ramlar att hon höll sig mellan benen för hon skulle vell bli barn på nytt och kissa på sig, hhahah dog åt det, men som sagt ni ska få se en annan gång. Hade det skitmys även fast mina knän värkte och handen dunka. Killarna kom lite senare och då blev det fart i alla.

Min man kom och hämta mig mot natten och sen vare bara att gå upp nästa dag kl 07.20 eftersom vi for iväg till Stockholm men det berättar jag om i nästa inlägg. Nu har jag sällskap hära, ska fixa frukost nu strax och fara iväg vid kl 10.00 men det tar vi sen i den andra inlägget. HÄÄRÅÅ & POOOOSS

                 Skulle vart en dröm om man såg ut såhär på TOGA kvällen, Megan Fox så jävla snygg i klänningen. Lite TOGA känsla.
             


· Kommentera inlägget här ·
Foto / Vardagligt // 0 kommentarer



"Saknar dig"

KVÄLLERRRR.
Om jag mår bra sen imorse? Skapligt, känner mig inte så mycket yr nu men ändå konstig på nå vis, typ som feber. Hoppas jag inte håller på att bli sjuk nu igen. Jag sov länge idag, tills kl 12.00 och sen kolla massa film och myste med min tissetass i sängen, vi somna och sov till kl 15.00 nått innan jag bestämde mig för att jag ville kolla på bio. Och bio blev det, mötte upp Elin utanför bion, sjukt längesen vi umgicks, en barndomsvän och vän sen långt tillbaka. Vi kolla på filmen "Saknar dig" helt underbar film, Elin grina och jag fick klumpar i halsen och tårar som inte ville komma ut, se den om ni vill gråta lite och se nått hemskt och fint på samma gång. Jag tyckte om den grymt mycket ial, nu väntas bara apornasplanet att kika på. Kommer så många nya och bra filmer nu.

Efter bion ringer min mysiga pojkvän som ville hämta upp mig och fråga om vi skulle åka och köpa nått gott och sen hem och mysa? var ett självklart, så nu har vi kollat film och ätit gott, ska snart krypa ner i sängen för han jobbar imorgon, sen blir det kanske stockholm och sen festligheter med tjejerna. Tusen tack för en fin kväll Elin, det behövdes. Så längesen nu, men nu ska vi ta oss tid att ses oftare tycker jag. Ha en fin kväll nu fäns NATTI NATTI ♥


                                                                 Tog en skapligt ny bild på fina Elin Jansson, här har vi hon! :)
                              


· Kommentera inlägget här ·
Kärlek & Vänskap // 1 kommentarer



Läskig morgon

GOODER MORNING.
Vakna kl 07.00 skulle ta en dusch då jag reser mig och huvudet snurrar och jag blir helt yr? la mig i sängen 10 min och reser mig igen och det håller fortfarande på och snurrar så jag blir yr och mår skit, läskigt. Aldrig vart med om detta förr, någon som känner igen sig vad det kan vara? Skriv och berätta, vart skiträdd eller är skiträdd eftersom det inte släpper. Ska ta ett glas vatten och somna om en stund för att kolla om det hjälper, ha en bra dag.

Hur många lingon finns det i världen, helt galet bra, mycket skratt osv, men när man kom till begravningen kom tårarna, sötnosen dog och det vart inte rooligt nå mera, usch! Roligt att dom spelar in filmen i Gävle och Hudiksvall, inte ofta man ser det. Här får ni klippet på begravningen, buhu va det gör en deppig.



· Kommentera inlägget här ·
Mina Tips // 1 kommentarer



24 augusti

HEEJ GOODAG.
Landa nyss i sängen, skolan till 14.00, knalla till stan för att möta Mathilda. Blev lunch på coffeehouse by george och fanns en hel del att prata om, kolla runt på stan, jag köpte mig en outfit till fredagen, greejt nu är det funnet. Kom hem och städa i lägenheten, nu ska jag vänta på min karl sen ska vi kolla på filmen, Hur många lingon finns det i världen, hahahah jag dör så bra den filmen är. Se den om ni inte gjort folks. Imorgon blir en skön dag, en lektion så slutar runt kl 11.00 ibland trivs jag förjävla bra. Den här dagen har vart galet bra, kort skola, vart med bästa vännen och nu massa mys. Ha en fin kväll POOOSS 


                                    Bästa finaste & underbaraste vän man kan ha, pusss på dig & här är låten ;)

                              

                              


· Kommentera inlägget här ·
Kärlek & Vänskap // 0 kommentarer



Stereo love

MORNING FAVVOSAR.

Fin kväll igår, kolla på det nya programmet True talent, grymt ju! Mums för min snygging Danny. Somna vid kl00.00 och klev upp kl 06.00 för min karl skulle mot jobbet, somna om vid kl 07.30 för att sedan stiga upp nu kl 09.20. Börjar inte förns kl 13.05 idag och slutar en timme efter, greeejt. Sen stan med Mathilda och fika och kika lite. Saknat den kvinnan, brun kommer hon också vara attans. Anyway, jag hoppas på en bra dag och hoppas ni får det med.

Tips på låt. Bjuder på en sjukt bra låt med en tjej och en kille som gör den underbar, kolla in katten i slutet, haha pluttisen!



· Kommentera inlägget här ·
Mina Tips // 0 kommentarer



New in // BIK BOK

GODKVÄLL HJÄRTAN.
Skolan från kl 08.25-16.25! Sninnes vilken lånng dag. Imorgon börjar man kl 13.00 och slutar kl 14.00, ska umgås med bästa vän mathilda då som kom hem från kreta igår, underbart! Efter skolan blev det stan med Felicia och Amanda. Hitta lite nytt, två sköna toppar och en galet snygg tjocktröja fick följa med hem idag, är kär i tjocktröjan, puss på den! Och när jag skulle gå och ta tröjan var det vell ca 7 st kvar, fanns bara S eller XS så dem andra hade vell hunnit ta slut, men iaf skulle prova tröjan och när jag kom ut så var alla tröjor borta, vadå poppis? Men den är skita snygg vill jag lova, den blev min favorit snabbt.

Köpte med mig läsk, choklad och popcorn hem så nu ska jag och min man mysa ner i soffan med täcke och kudde och kolla film. Börjar ju kl 13.00  imorgon så nu kan man passa på att vara uppe lite längre ikväll. Sen har man idrott en timme sen slutar man, helt bra. Va ju nere på stan idag för att hitta en vit klänning men bara för jag vill hitta så gör jag inte det, brukar vara så. Nej nu ska det mysas, hörs senare ikväll eller imorgon fäns! POOOOOSS

                                                                                                                 BIK BOK  
                                                                                                               





· Kommentera inlägget här ·
Shopping // 0 kommentarer



Svart blir till vitt

HEEJ GODAG

Happ, ge dig inte då, tråkiga fula väder. Har spenderat timmar på att kolla på internet för att hitta den "perfekta" klänningen till helgen, det vankas "TOGA". Alltså en vit klänning och min ska vara i chiffong har jag bestämt, så krav har jag allt, just därför jag inte hittar nån som är mig i smaken. Pussat på en glad pojkvän och slappat i sängen, han åkte iväg på golf men är nog hemma snart igen. Ska laga mat snart, men vet inte vad? hmmm ibland är det svårt.

Dax att boka ny tid för naglarna i veckan, dom har växigt som aa jag vet inte vad, så nu måste man tänka ut nått nytt, kanske nå glitterfärger? Och till nått helt annat, vill ni veta nått jag hata? rälskar svarta kläder, men är inte så roligt att gå med det hemma när man har en vit katt som hårar som ***. Alltid lika less varje gång jag håller i min bäbiis och märker att tröjan är full med katthår, inte skit kul. Nej nu kika vidare efter en klänning och sen laga mat. POOOSS!




· Kommentera inlägget här ·
Foto / Vardagligt // 0 kommentarer



Några videos från i lördags

GOOODER MORNING.
Måndag i all ära och jag sitter i sängen och kollar ut på regnet och önskar jag vore på en varmare plats. Klev upp vid 07.00 för att fixa mig, ska åka mig mot tandläkaren vid kl 10.00 nått för kl 10.35 sitter jag vell i en stol och lider. Sen mot skolan om de blir nån webbdesign idag eftersom Anna är i Bulgarien så ja, we will see. Efter skolan blir det hem till sängen med några bra filmer och mys med Vegas, och min man när han slutat. Deppig dag, gillar inte regn.

Jag tänker tillbaka på lördagen, hur lyckad den kvällen verkligen blev, hade det sjukt roligt, kanske ni ser på filmerna jag lagt upp, jag sitter på en stol i första videon och vilar mig efter kräftorna haha? Krogen va kanon och allt var kanon, en lyckad kväll. Okej förutom att jag lyckas ha sönder toan, men det tar vi en annan gång. Tackar mina fina tjejer som gjorde den kvällen så fin. Nu vill jag ha nästa lördag, då kör vi TOGA. Kommer bli så grymt! Som jag längtar, sinnes!

Hemma hos mig i lördags, älska kvällen!





· Kommentera inlägget här ·
Kärlek & Vänskap // 0 kommentarer



Kräftskiva

MORN MORN.
Lyckad kväll igår, kräftskiva hos mig med tjejerna! Jag och Amanda åt upp ett helt paket kräftor var ca 12-20 st, men ack så gott det var och lite räkor på det. Runt 23.30 gick vi oss ner mot krogen och dansa och träffa härliga människor, krogens folk igår va helt underbara, så ska de se ut varje helg. Dansa och skratta oss igenom kvällen tills vi skulle ta 02.35 bussen mot bomhus jag och Marre. Vill nog inte åka buss med Marre mer, haha fyfan va det var en resa.

När jag väl var framme i bomhus var vell klockan runt 03.00, gick mig hem till mannens föräldrars granne som hade fest, vi tog taxi hem och kom inte hem förns 05.00. Blev en lång kväll, men så himla härlig. Idag mår jag som man ska, lite dålig och jävlig men så det ska va. Blir mys vid tvn och äta gott idag, får se om det händer nått annars ligger jag hemma i sängen och myser. Imorgon väntas skolan, längtar dock inte. Njuut av en grå söndag fääns ♥

                                                                                                     


                         


· Kommentera inlägget här ·
Foto / Vardagligt // 1 kommentarer



BAAMH BAAMH

            Ni anar inte vilka problem jag hade när jag skulle ta det här kortet, vred på mobilen åt alla håll, tillslut fick jag en helt okej bild.

                                    


· Kommentera inlägget här ·
Tatueringar // 3 kommentarer



Måndag

HÄÄJ LOVERS & HATERS.

06.20 ringde klockan imorse, fixning och sen mot skolan som börja kl 09.00! Kl 09.20 var vi så gott som klara, bara att gå hem igen, men ist mötte jag upp min man på stan och vi åt frukost på Mcdonalds och sen in på Stadium för köpa golfbollar. Sen till Biltema, Systemet, Willys och Ica. Handla alkohol och kräftor m.m inför kräftskivan imorgon, träffa massa skönt folk, bli en bra kväll imorgon. Ska städa och fixa med allt idag så det är klart imorgon.

Har nyss laddat ner några filmer, blir mys i sängen och sen tacos och cips&dipp. Hoppas på att somna i skaplig tid så man blir pigg till morgondagen. Senare ska jag ta mig ut på en promenad, behöver lite frisk luft känner jag. Neejjee nu ska jag kila innan batteriet på datan tar slut, vill man ju inte, heehe. hääärå.

                                                      
                                                                               Just nu bilder, slitna jag och myskissen


                                                        
                                                        



· Kommentera inlägget här ·
Foto / Vardagligt // 0 kommentarer



Every word you say I think I should write down

MORNING MORNING.
Klockan är nu 08.06 och redan klockan 07.00 var jag och min man nere i tvättstugan. Lite nytvättade kläder som luktar gott är alltid bra. Blev en sen kväll igår så är galet trött idag. Jag jobba sen blev det lunch på stan med farmor sen runt 17.00 tiden gick jag mig hem till Elin så slinga hon mitt hår, blev ljusare och bättre, tusen tack, vet inte hur jag annars hade klarat av det. När vi var som klara var vell klockan runt 19.30 precis. Sen vänta in bussen mot bomhus.

Bussen åkte med mig ända ut till vägens slut vid korsnäs där min man hämta upp mig och sedan åkte vi oss till vårvik och umgicks med hans familj i stugan dom hyr där, doms lilla hem just nu under deras renovering i det riktiga hemmet. Blev en sen kväll och allt sluta med att vi stanna på max och köpte med oss mat hem. Somna inte förns runt 1-2 inatt. Idag blir det en heldag med min baby, sen ut mot vårvik idag igen. Ha en fin dag alla fäns hörs sen ADJÖÖÖÖÖ ♥


                                                                                                                      

                                     


· Kommentera inlägget här ·
Foto / Vardagligt // 0 kommentarer



Mops

HEEEJJ GOOODAG.
Och där var ännu en dag avklarad på jobbet, är helt slut. Städat i lägenheten nyss och nu väntas mys i soffan med pojkvännen. Ska göra kladdkaksmuffins och bara mysa ikväll, imorgon väntas en dag med massa jobb och sen ska jag fixa massa med mina kläder, rensa och dona. På torsdag ska jag ta ledigt från jobbet, tvätttid kl 07.00 finns ingen annan tid, fullbokat hela veckan och nästa ändå, sjukt. Sen drar jag och min karl på lite shopping.

Gått och kärat ner mig i hundrasen mops, åh vad jag vill ha, robin hör du, åh vad jag vill ha

                       


· Kommentera inlägget här ·
Lär känna mig bättre // 0 kommentarer



New in // H&M

AFTON AFTON FOLKS.
Steg upp kl 08.00 idag för att sedan ta mig till jobbet, Robin kom och luncha med mig och sen hämta han mig lite efter 16.00 då jag slutade. Vi sitter hemma i soffan nu och funderar på va vi ska laga för mat idag? Blir kolla film och mysa med den underbaringen och imorgon väntas en dag med jobb igen. Ska jobba hela veckan, men kommer sitta fint med pengar sen. Sjukt trött idag, vill typ slänga mig i sängen och vakna upp imorgon, skulle va skönt lixxxom.

Har även köpt mig dessa ljuvliga skor, snodde fotot på google.se av Susanna, haha blev lite i chock när jag läste namnet, inte många som heter Susanna och att ta en bild av just Susanna passa ju bra va? Haha. Men orka inte ta bild på skorna, men dom är ljuvliga och hur perfekta som helst





· Kommentera inlägget här ·
Shopping // 0 kommentarer



Sofia Norman 19 år!

KVÄLLER.
Igår var det firande av Sofia som fyllde 19 år i torsdags. Vi blev några tjejer hemma hos Sofia, blev alkohol, mat och lekar. Kvällen va fin, sluta fint. Skulle följt med ut på krogen men tyckte det var ovärt eftersom jag satt med feber och va inte alls så sugen på det utan satt bara och deppa av att inte febern vill lämna min kropp, vad är detta? När tjejerna tog taxi ner så kom min karl och mötte mig vid bron, bor ju bara bron över så var nära att gå men han ville.

Joacim kom och hämta oss vid 23.30 sen mot bomhus för lite grillat och så massa mys med Vegas, vi sov kvar eftersom vi skulle kolla på isacs match idag. Kom nyss hem därifrån och ska städa nu, sen mat och sen mysa med karl och sen sova, jobb väntas imorgon, äntligen lite slita och pengar. 

Hatar mobilbilder kan strypa min mobilkamra ( om jag nu kunde det ) och glömde kameran hemma, så här får ni se skit kassa bilder på kvällen.
                                    
                                        Sofia & Carro.

                                       

                                       Linnea, Amanda & Sandra.
                                      

                                       Sofia, Amanda, Carro, Linnea, Sandra.
                                      

                                       Sofia, Linnea, Sandra, Carro, Amanda & Josse som knappt syns bakom.
                                      

                                       Mongona själva, Josse & Sofia.
                                       


· Kommentera inlägget här ·
Foto / Vardagligt // 0 kommentarer



Skärås

GOD KVÄLL GÄNGET.
Ni är nog trötta på att höra att jag skriver om min hals och feber men måste ta och skriva om den idag igen eftersom den inte ger sig. Idag åkte vi oss ut till Skärås, familjen, farmor, ove och robin. Åt god mat, köpte peppar lax och myste i byn. Jag hade feber men stortrivdes ändå. Hoppas ja mår okej imon för då blir det mat hos farmor och fira henne, sen till Sofia för att fira henne, om jag inte mår sämst och måste ligga hemma då går jag under, men det visar sig.

Nu ska jag mysa ner i soffan och pussa på min sjuka pojkvän som jag lyckas smitta, ni anar inte vilken natt vi hade oss, vi vakna upp 20 tals gånger, han med högfeber och jag med att jag trodde jag skulle strypas, gjorde så ont att svälja, sen kolla ja på tv och somna men när jag somna kunde inte han sova så då kolla han tv, och sådär höll de på tills kl 05.00. Vi får hoppas på en skönare sömn inatt. Hörs vell imorgon om det finns tid, puss fäns ♥


                                                                                       Bilder från idag i fina Skärås!!! ↓
                                                                     

                                     
                                     
                                      
                                     


· Kommentera inlägget här ·
Foto / Vardagligt // 1 kommentarer



They say bad things happen for a reason

Och nu blir det ett deppigt inlägg må ni tro. Jag skulle precis logga in på facebook, kolla igenom va som händer, precis som vanligt, som jag alltid gör? Denna gång hugger det lite extra i kroppen, läser "vila i frid Victor".. Jag trycker in mig på Victor och ser att han har fått 100 tals inlägg om att han blivit en fin ängel och lämnat jorden idag. Man blir bara så ledsen, även om man inte va en nära vän till han så blir man sjukt ledsen av det. Han var så fin, han var så ung, varför vill döden bara åt underbara och fina människor? Han som flytta till Usa och blev nått stort. Vila i frid fina Victor Setterlind

En låt som ligger mig nära hjärtat, så fin



· Kommentera inlägget här ·
Tankar & funderingar // 1 kommentarer



New in // Bikbok, H&m, Lindex.

HEJJE FAVVOSAR.
Det där var den jobbigaste shopping rundan jag vart med om, feber och massa darr i benen på mig, men vad gör man inte för lilla farmor och Sofia? haha. Som tröst köpte jag med mig lite kläder hem, eller som tröst? jag är galen i kläder så jag har nog en sjukdom på så vis också. Men jag blev nöjd så, jaaja!
Nu ska jag bädda ner mig i sänngen, kolla film och mysa med Vegas tills min karl kommer hem. Sen får han stå för maten idag, jag kommer inte röra en fena, det där va ju kasst skrivet, fena? ja kommer inte röra en fot?kroppsdel? ääh jag ger upp lät förjävligt alltihopa, jag surrar nu, dax att sluta skriva märker jag.


                                                                                     ♥  S v a r t a  h ö g a  s h o r t s : H & M  1 9 9  k r

                                                                 ♥  L j u s r o s a   g e n o m s k i n l i g t  l i n n e :  B I K B O K  2 4 9 k r

                                                                               ♥  S v a r t  b u s t i e r  b h  i  s p e t s : L i n d e x  9 9 k r

                                                                                                                    

              



· Kommentera inlägget här ·
Shopping // 0 kommentarer



Torsdag.

AFTON AFTON LÄSARE.
Idag känner jag mig helt sne, halsen gör ont, den vill liksom inte sluta skada min lilla hals. Även fast den jävlas med mig så ska jag tvinga ner mig själv på stan, risig och jävlig. Måste köpa present till Farmor som fyller imorgon och sen Sofia som vi ska fira på lördag. Sen ska jag ligga i sängen och bli frisk.

Imorgon blir det att åka ut till skärgården och fira Farmor, god mat och massa trevligheter vid vattnet. Ska inte anstränga mig allt för mycket då jag vill vara pigg till lördagen. Igår gjorde jag och min man tacogratäng, mums så gott det var. Nej nu ska jag sluta skriva och sätta på mig lite kläder och gå ner på stan.


Tumblr_lpjmfun3jn1qinahbo1_500_large


· Kommentera inlägget här ·
Foto / Vardagligt // 0 kommentarer



Save the world tonight

            

Att skriva om allt sånthära. Saker som är svåra att förstå men som jag tror mig förstå, det är så mycket jag, ja det är jag. Jag är den personen som älskar sånt, även om det är deppiga, knasiga eller fina ord så gillar jag dom. Och allt detta dycker upp på kvällen/natten, jag vet inte varför? Jag kan inte svara på det, varför? Att skriva om saker som hänt, skriva om hur jag mår, skriva om han, hon eller dom, jag älskar det. Det bryter inte ner mig, om jag klarar av att skriva ut allt hära så klarar jag av att tänka på det. Jag gillar det hära, det hära är JAG. Ville bara berätta!!!



· Kommentera inlägget här ·
Tankar & funderingar // 0 kommentarer



Sometimes good things fall apart so better things can fall together

GODERR MORNING.
Halsen har gått från att smärta till en kliande känsla i halsen och massa hosta, funderar på om det menas att sjukan vill lämna min kropp snart? Jag ska ladda ner nån ny serie jag kan fastna för snart, äta lite frukost och mysa i sängen med min Vegas. Senare får jag kanske besök av Mathilda som sällskapar med en film, jag tänker inte röra på mig så mycket idag, vill bli frisk. Saknar att jobba också, får bli till nästa vecka om ja inte hinner bli frisk innan så ♥



· Kommentera inlägget här ·
Foto / Vardagligt // 0 kommentarer



Saknaden är mitt vapen

Är det okej att sakna, även fast man är lyckligt? Saknaden har följt mig länge, så länge att den vuxit fast i mig. Hur jag än vrider och vänder på det så kan jag inte få bort saknaden från min kropp, mitt bröst eller min själ, den finns liksom med mig dagligen, som om jag inte kan andas utan den. Saknaden har sårat mig så djup att den gjort mig stark, den gör mig stark än idag. En saknad av vad jag hade, det som var mitt liv men som nu har bildats till saknad.

När ens egen pojkvän frågar "vad är det jag inte har som han har?" När han blir ledsen när jag nämner hans namn, när han blir arg när jag pratar om nått som vi en gång gjort, när jag blir arg och råkar skrika hans namn för dem är trots allt lite för lika, när jag träffar hans familj eller släktingar. Det handlar inte om att du inte har nått som han hade, jag letar inte efter en som är som han, jag letar inte efter att få uppleva samma saker. Jag letar efter den person som älskar mig för den jag är, just som du gör. Jag lever i drömmar jag vet, jag är en sån känslig människa så jag vill inte bara glömma nån som en gång var hela min värd, den person som lärde mig vad kärlek var, en person som jag delade allt med och en person som fick mig bli stark av allt jag fick va med om. Man glömmer bara inte, inte jag! Folk som säger, du saknar han fortfarande va? Ja det är ett självklart, han är den saknaden som växt fast i mig, en del av mig. En som är älskad av mig oavsätt vad, men jag kommer aldrig gå tillbaka och det finns nog inte i hans tankar heller. Utan bara en del av oss, det som var vi.

Jag älskar min pojkvän mer än vad som ord kan förklaras, tro inte att jag vill att du ska va detsamma som han var, det är det som är grejen jag vill inte att någon ska vara som honom. Jag älskar dig och det är ett nytt kapitel nu, ett nytt vi, något helt annat, något som får mig längta efter något nytt för varje dag som går, en annan känsla. En annan historia. Jag vill aldrig såra dig, så förstå mig, det finns bara du hos mig, men saknaden kommer aldrig släppa, den är en del av mig. Jag har lärt mig att acceptera den smärtan, låter sorligt men som att nån måste lära sig leva med en sjukdom eller en skada som ger ett ärr på kroppen. Jag har lärt mig leva med saknaden och att vakna upp varje morgon och känna saknad. Jag lärde mig också att leva lyckligt ändå, jag har dom finaste människorna i mitt liv, det är inte så att jag vaknar upp varje morgon och tänker "Gud vad jag saknar honom" Utan saknaden är en del av mig nu, den finns alltid där. Saknaden är mitt vapen, den gör mig stark. Jag är lycklig, jag har lärt mig, lovar!


Ta inte det här texten på fel sätt, jag mår fint & är lycklig, saknad = del av mig nu, den gör mig stark och skyddar mig. Nu vet ni, jag vill inte tillbaka. ♥
                        

                           Tumblr_lmarw2d9d91qdoecso1_500_large



· Kommentera inlägget här ·
Tankar & funderingar // 1 kommentarer



Sometimes I wanna stop but I go with the feeling inside

MORNING.
Kanske det bästa jag vet att vakna upp och vet att hela kylskåpet är fullt med mat och massa god frukost. Var och storhandla igår, sjuk och jävlig men det var ett måste, så insane glad idag att jag bara kan öppna kylskåpet och stå där en stund för jag knappt vet vad jag ska välja, vart jobbigt efter en stund så jag sket i att välja och tog det mesta, fllingor, fil, hallon, mjölk, rostatbröd med skagenröra, ice tea! Finns flera saker kvar i kylen jag inte provat på ännu, kanske blir det en hårdmacka med makrill snart? Finns för mycket att välja på helt enkelt, men fint dää! Sånna här mornar älskar jag, frukost är livet!

Fått tillbaka febern, den vill inte lämna min kropp lika så halsen, känns som det sitter en gnagare i halsen och skalar av allt som finns där inne, den jävlas helt enkelt och jag hatara det! Jag vill bli frisk nu för på fredag åker vi bort från Gävle ut till skärgården och firar farmor, familjen + min karl och min brors tjej, sen på lördag ska Sofia firas här hemma i Gävle nya lägenheten eftersom hon nyss flytta från Sandviken. Så hoppas på att jag är frisk och pigg till helgen!

Har även kollat klart på The OC säsong 3, finns ingen bättre serie, kan se om och om igen. Även The vampire diaries, helt underbar den med, kollat klart säsong 1 nu blir det säsong 2, har redan sätt båda men va gör det, så bra och min man är ju med i filmen så det blir ju lite roligare då, min (Damon)! 

                                                                                Jag äslskar dom tillsammans, finns inge bättre

                                      179796_156440337743716_112232678831149_283578_629393_n_large
                                      Tumblr_locvlsxsrn1qashz2o1_500_large


· Kommentera inlägget här ·
Lär känna mig bättre // 0 kommentarer



En fråga till er läsare

         SNÄLLA BLI MIN LILLA BÄBIIIS
         Jag har letat och letat nu efter denna ras till hund, va heter rasen, någon snäll själ som vet?
         måste ha en sån bäbiis och gosa med, jag dör så underbart go den är, så äre nån av er som vet,
         kommentera och skriv rasen läsare. Jag vet att ni dör lite smått för den också? JAG STEN DÖR!




          58614_439631648253_80329313253_5032836_1055287_n_large
          26079_376720953253_80329313253_3628151_744796_n_large


· Kommentera inlägget här ·
Frågor & svar // 4 kommentarer



Man blir bra ledsen

RIP FREDRIK FORSGREN †

Fick veta igår att Fredrik Forsgren från Gävle dog på Crossbanan i Mora i en tävling, fick en konstig känsla i kroppen, det gjorde ont på nå vis. Namnet var bekant, kanske har jag träffat på han? kanske har vi pratat? vem vet? Jag tänker mest på hans familj och hans flickvän, han vart bara 20 år, så ung, varför? Eftersom att crossen har vart en stor del i mitt liv, ca 3 år då mitt ex körde cross, hans släktingar osv. Varje gång han skulle ut på banan satt man och va en aning orolig hur allt skulle sluta, ett 40 tal crossar som kör  allt va dem kan för att nå 1a plats, det kan sluta illa, fått sett mycket ute på banorna, folk som brytit ben och armar, leder har hoppat ur och massa slag mot kropparna. Tillslut börja jag tycka om crossen, det var en del av vardagen att åka med på Johanssons träningar och massa tävlingar, träffa massa folk och hade det bra. Och idag undrar jag varför folk ens vill köra cross? visst det är vell roligt och så men nu har 3 personer dött hastigt inom motrorcrossen, när jag såg att kim hade skrivit att han förlorat sin lagkompis och vän och sa att han skulle sluta med crossen tänkte jag tack och lov. Cross är hans liv, men han valde att sluta på grud av detta, det är stort. Hoppas fler fattar det.

Till och från saknar jag crossen och allt härligt folk man fick träffa, men när man fick höra detta så vart allt plötsligt annorlunda. Den första bilden tog jag sommaren 2008 på mitt ex och hans vän, den andra bilden på crossen tog Robin själv tror jag. Har ett helt album med bara cross bilder från tävlingar och massa träingar, men som sagt mina tankar går till din familj och flickvän, du lämna dom alldeles för tidigt Fredrik.

Foton tagna av mig och Robin 2008!



· Kommentera inlägget här ·
Tankar & funderingar // 0 kommentarer



Västervik // New in

MORNING FAVVOSAR!

Jag bara älskar mornar när jag vaknar upp och min fina tissetass ligger inkrypt i min famn och myser och kelar sig. Anyway, nu är man tillbaka i Gävle efter en helt awesome helg nere i Västervik, bilresan var lång med gick fint. Nu såhär på morgonen saknar jag Västervik, jag och bästa vän satt oss vid havet på morgonen och åt frukost, fick nya vänner (fåglar som vi matade). Den staden är så sjukt mysig, världens finaste mysigaste hus och gator, staden är mysig hela den. Shoppat och vart med om en hel del där nere, kan ju säga att jag och Mathilda fick oss en rolig lördag där nere, blev lite för mycket alkohol, kom inte hem förns 04.00 på natten, Västervik leverera kan man säga, orkar inte berätta allt blir för mycket text, men hade det underbart där nere. Tur min pojke har sina släktingar där nere, tack för det! Tror min pojke och Joacim hade det minst lika bra där nere som vi. Vill tillbaka nu nu nuuu.

Blev lite shopping där nere, ett par converse, en ljusrosa genomskinlig kort skjorta, och två andra tröjor som jag visar i ett annat inlägg sen, mina favoriter ser ni på bild nedan, converese och skjortan, älskar. Idag blir det massa städning och kanske en fika till kvällen, fortfarande risig i halsen och inte fullt pigg.

                                                                                                               




· Kommentera inlägget här ·
Shopping // 0 kommentarer



Nya naglar

HÄR LIGGER JAG SJUK OCH JÄVLIG.   
Blev Harnäs vid 11.00 med Mathilda, Robin, Daniel, Marre & Swanbeck idag. Mathilda kom hit innan 10.00 sen bar det iväg mot Harnäs, grymt mysigt var det & färgen kom fram igen, skönt. Kl 14.00 for jag & min fina pojke iväg till Valbo för att fixa lite, kl 17.00 hade jag tid hos Emma för att fixa naglarna, mycket trevligt att prata med henne och hon är så sjukt duktig på att göra naglar. När jag satt där i stolen börja jag rysa jättemycket, svettades och det känndes inte alls bra i kroppen, vart hellt yr när jag skulle hem, jätte läskigt. När jag kom hem hade jag 38.6 i feber, orka inte stå upp. Vakna nyss upp lite bättre men inte alls pigg. Baby kom hem med massa piggelin och kebab inte ätit på hela dagen. Så kanske var dax att slänga i sig nått. Men ack så svårt att äta.

Jag hoppas på allt att jag är frisk imon, ska åka till Sandviken med samma gäng & bada då & Swanbeck ska komma med båten, kommer ju bli så mysigt. Sen på fredag far Jag, Mathilda, Robin & Joacim till Västervik för massa mys, shopping, krogen & innebandy, så snälla gud låt mig blir frisk nu, vill inget hellre.

Jag kan inte sluta ligga & kolla på mina naglar, helt kär i dem, mycket snyggare i verkligheten, fattar inte varför bilderna blev så dåliga. Tack tusen gånger om Emma för ett par super lyckade naglar. ÅHHH så snygga dom är. Nu sova mig frisk om det går, hörs vell imorgon. Puss till er favvo läsare ♥

                                      
                                     


· Kommentera inlägget här ·
Shopping // 1 kommentarer



2011.08.02

GODER MORNING.
Då tar vi allt från början! I Söndags blev det fika med Mathildas familj för att fira henne, även lite annat folk också. Blev kvar där tills 19.00 då jag åkte hem till min pojkväns familj och grilla och efter det kom Daniel & Thomas och hämta upp mig för att sedan åka ut med mig & Mathilda till ån inne i stan & mysa. Dem kom nyss från Arlanda efter att ha semestrat i utlandet, dom var bruna och fina, efter klockan 22.00 var det dax för dem att åka hem till Hudiksvall igen, det var hur roligt som helst att se dom igen, va ett bra tag sen vi åkte upp till dem och hälsa på, men vi får ta oss dit snart, så mycket fina minnen med pojkarna.

Igår, jobb hela dagen! Sen kom en glad Joacim och hämta mig, killen fick körkort igår. Blev hem till Bomhus och fira han med fika och mat, och släkten från Västervik var också på besök, alltid lika mysigt. En fin kväll igår, somna på babys axel och nu ska det bära av till jobbet igen. Jobbar hela dagen sen ska jag och mamma ut och övningsköra, sen imon väntas jobb igen, jag tycker det låter helt okej! Nu frulle sen mot jobbet. Ha en super fin dag fäns ♥

                                                                                                              







· Kommentera inlägget här ·
Foto / Vardagligt // 0 kommentarer