Happiness is you

GODKVÄLL GÄNGET
Förlåt för ett grinigt inlägg innan, den värsta dagen blev till den bättre. Jag har nu kommit hem från stan, fixat naglarna på nytt, tusen tack Emma, alltid lika trevligt att besöka dig och prata om allt, livet och ens eget. All lycka till dig och fina magen (lill tjejen). Ska lyckas komma på nya ideér med naglarna tills nästa gång ca 1 månad tills dess. Men jag är galet nöjd, hon är sinnes sjukt bra på göra naglar, ja ni ser? Puss på min naglar, snyggaste jag vet.

Har nyss gjort en hemma gjord lasagne som står i ugnen nu, snart kommer min fina pojke hem och myser efter att han kollat klart på bandy. Har så fruktan svärt ont i magen, smärtat ett bra tag nu, hoppas inte stressmagen kommer tillbaka och sabbar för mig i skolan igen som förra året, då vet jag inte vad jag gör. Nu ska jag ta en alvedon och fixa med maten, sen somna lyckligt efter en toppen kväll och fina naglar. Sussa sött fäns så hörs vi imorgon, POOOOS.

TACK UNDERBARA EMMA, SÅ SJUK NÖJD OCH SJUKT FINA. VISST ÄR DOM MINA LÄSARE?






Kommentera inlägget här
Mode & inspiration 3 kommentar(er)
2011-08-29 · 21:03:36




  Caroline

Ja jättefinaa! :)

2011-08-29 22:48:08 http://http:/
  amanda af berglund

så sjukt avundsjuk! Har Emma ( som du skriver om) någon nagelsalong eller är det bara en kompis som fixar? :)

Kram

2011-08-30 19:10:45 http://afberglund.wordpress.com
  amanda af berglund

SVAR: Hihi ja du förstod mitt lilla invävda meddeladnde (A) Ja de skulle vara toppen om du kunde fråga henne iaf! :D Förstår ju så klart om hon säger nej, med tanke på omständigheterna. Hur mycket kostar det då? är de ett fast eller rörligt pris? för jag måste spara pengar tills jag å Beckis åker til sthlm hihi :D

Kramis ^^

2011-08-30 22:45:16 http://afberglund.wordpress.com



Namn:


Mail:


Blogg/url:


Skriv:


Spara mina uppgifter