Från värsta dagen till bästa dagen

Vakna upp på helt fel sida idag, ville inte ens kliva upp, bläää på det!
Men så plingar det till i telefon & finaste Sandra gjorde min dag till den bästa.

Några rader med fina ord som träffa mig i hjärtat

↓  

    
 



· Kommentera inlägget här ·
Kärlek & Vänskap // 1 kommentarer



New in / Shosho

KVÄLLER KVÄLLER.
Helt slut tjej, kan tro att jag vart med i vasaloppet eller nått liknande. Har vart i skolan till kl 15.00 sen cyklade jag mig till stan för att kika på nått fint att köpa, blev ett par träklacka, jag stortrivs i dem. Annars då? Jo nu ska jag börja städa & sen plugga till prov som ska göras imorgon kl 09.00, snälla skjut mig.

                                                                                                 { NEW IN träcklackar från: Shosho } ♥ ↓

                                                                                                                       



· Kommentera inlägget här ·
Shopping // 0 kommentarer



Måndag

MORNING MORNING.
How is tha läget? bra i hope! Med mig? just fine. Klockan är 07.32 just nu & vädret ser helt okej ut, ska fixa mig nu sen bär det av mot skolan till kl 15.00 sen hem & städa, handla till kylen & plugga. Inte långt kvar nu. Har fortfarande några inlämningar kvar med det ska fixas nu! Hörs senare people! ♥


Fanny! Älskar hennes blogg


· Kommentera inlägget här ·
Foto / Vardagligt // 1 kommentarer



NEW IN/MONKI H&M NILSON SHOES

AFTON FÄNS.
Min helg har vart helt perfekt, i fredags myste jag med min karl & plugga! På lördagen kl 09.30 åkte jag, Marre, Daniel & Robin till Barkaby för killarna skulle köpa saker till golfen, vi stanna på max i Uppsala & in kom Pernilla Wahlgren med hennes son, hur insane snygg var inte hon då? Helt sjukt snygg! Efter det åkte vi oss vidare till Barkaby & stanna där nån timme innan vi åkte oss vidare till Kista gallerian för massa shopping. Fick med mig en hel del hem.


Blev bara shopping på MONKI, NILSON SHOES & H&M, kika in på flera andra butiker men hitta inget där, så några as snygga toppar på MONKI & ett par shorts från H&M & ett par korta Converse i ljus lila. Medans jag & Marre roa oss  med shopping gick Robin & Daniel & boka bio på gallerian (Filmstaden). Blev Baksmällen 2, så jäklans rolig film, gilla den starkt. Vi kom hem till 19.00-20.00 nått & jag var helt slut efter en perfekt dag med underbara människor.


Runt kl 21.40 åkte vi oss över till mormor & morfar som ville att vi skulle komma över, haha lite roliga dom! Så vi satte oss i bilen, morfar ville betala allt jag köpt i kista & det gjorde han + att Robin fick 500 kr i efterskott eftersom inte morfar var hemma på hans födelsedag. Jag har nog den bästa morfar i hela världen, lite sjuk också, han ska bjuda mig & Robin utomlands nu om ca 3-4 veckor, wooooho vi ska till solen & mysa, puss på min morfar!

Idag kl 09.00 åkte jag & baby till GD/GIFEN för att kolla på hans lillebror som skulle springa, kasta kula & hoppa längd, han går i 4:an & är 10 år, lille sötisen var så duktig & han kom etta på sprigningen & fick då en iphone 4 av sin far, så glad han blev, jag pussa på lillen & gratta han innan jag & Robin åkte oss hem till bomhus där han släppte av mig & han mot golfen. Jag tog en promenad med min bästa vän Mathilda, var 100 år sen vi gick på promenad i bomhus kändes det som, som jag saknat det. Sen bjöd jag mamma, bror & hans tjej sällskap på kinamat, så snäll jag är! Nu myser jag & mamma med en film i soffan.

Kläderna är galet mycket snyggare i verkligheten & skorna får jag visa en anna dag för jag orkar ej ta mera kort, & min bror kom även hem med ett par vita Converse åt mig idag! Så nu är jag massa glad & har lite nytt i garderoben, lite mera till veckan då jag ska kolla i stan efter ett par byxor & så. Hööörs fäns!


 



· Kommentera inlägget här ·
Shopping // 0 kommentarer



Love speaks in silence

ÅH LORD!
Det är så sjukt mycket saker som händer just nu så jag knappt hinner med en lugn stund. Har 8 inlämningar kvar & två stycken ska vara klar idag inna 00.00, det kommer jag fixa. Ska hinna med att göra mitt sista matte prov också, men då sa Tobias att jag kunde göra det på "Sommarskolan" nonono det ska jag fixa utan att göra det på sommarskolan. Mina dagar består av plugg, plugg, städa, lagamat, ta hand om massa helt enkelt. Snart kan jag släppa plugget!

Igår var det ju tjejkväll på stan, jag gick hem till Elin runt 13.00 & vi hade det insane roligt med min knasiga bh & Elins roliga cp-miner! Sen runt 17.30 vart det stan med världens bästa Karlsson (Elin Karlsson) & sen mötte vi upp Sofia Händén. Blev att jag & Sofia kika runt på kläder osv & Elin sprang som en höna & försvann lite titt som tätt. Efter en helt bra kväll med tjejerna så träffa jag min saknade pojkvän, klockan blev vell 20.30 innna jag var hemma. Pussa på min karl & sen somna vi runt 23.50 kanske. Helt sjukt bra väder igår också, Elin bjöd mig på en underbart god paj också, mumms på den & puss på dig! Thihih.

Skolan idag & fixa tre röda, stolt! Efter skolan blev det stan med farmor & handla massa gotta. Hemma nu & har nyss städat hela lägenheten, tog 2 timmar & jag är helt död, ska plugga också, greeeejt! Sen ska jag fixa enchiladas & mysa med karln min, imon åker vi till Stockholm med Marre & Danne, kommer nog bli sjukt bra.




· Kommentera inlägget här ·
Foto / Vardagligt // 0 kommentarer



2011.05.26

They say people in your life are seasons and anything that happen is for a reason.

GODER MORNING
Torsdag i all ära & jag ligger vaken kl 06.43 & ingen skola idag? Min karl väckte mig innan han åkte mot jobbet & nu kan jag inte somna om. Jag får ta & göra lite frulle & en promenad efter det kanske? Idag ska jag umgås med Elin, vad vi hittar på har jag inte en aning om, we will seeee! Sen senare ikväll måste jag fixa till min muntliga presentation till svenskan som jag har imorgon & ett prov på det, hoppas på att det ska gå helt bra lixxx. Nu frulle mina vänner, Häärå!

                                                 { Jag & min tissetass igår, vi var så tlötta så kommer karln & väcker oss }
                                           
                                                                                                     

      


· Kommentera inlägget här ·
Kärlek & Vänskap // 0 kommentarer



Jordgubbar

SÅÅÅÅÅ.
Då var jag tillbaka igen, min karl köpte en ny golfbäg & sen for vi hem igen. Passa på att köpa jordgubbar också, som jag saknat den känslan av att äta dom rackarna, MUMS! Nu ska jag mysa ner i sängen med tissetassen & äta jordgubbar i väntan på min karl som åkte till golfen. Ha en fin kväll fäns, PUUSSSEN ♥

Bild: mina jordisgubbar






· Kommentera inlägget här ·
Foto / Vardagligt // 0 kommentarer



Dagens vill ha

HEJ IGEN FÄNS ♥
Nu är en del plugg fixat & jag har städat fint i lägenheten, nu ska jag åka iväg med min karl till stan.
& när jag kom & tänka på stan så får ni min dagens vill ha, ska köpa toppen & skorna i veckan... tror så!   

{ Visst är dem ljuvliga dessa ting? }




                       





· Kommentera inlägget här ·
Mode & inspiration // 0 kommentarer



Live - Lightning Crashes

AFTON AFTON VÄNNER.
Jesus kristus mina LÅR! Idag har jag ont i dem på grund av att jag ramla när jag cyklade hem från skolan, punka på cykeln så skulle jag svänga upp på en kant & så gled hjulen & cykeln la sig, lika så jag fast pang som en säl på marken. Fin dag va? Blev bara svenska idag, naturkunskapen var inställd, greeejt! Nyss lämnat in ett arbete på datan, ska slappa lite i sängen med min tissetass sen ska jag städa en massa & mera plugga ikväll. Blir att träffa Elin imorgon ist!

Igår la jag mig under täcket & grät åt den här underbara låten, ett minne som ligger mitt hjärta nära! 3.05 i låten ♥


 


· Kommentera inlägget här ·
Tankar & funderingar // 0 kommentarer



Some memories

En trött kväll som denna har man inte mycket att göra, men vissa tankar har man iallafall, denna gången kan jag dela med mig. Kolla igenom en massa bilder & läste mina gamla bloggar + bilddagboken, ska man skratta eller gråta? Tycker jag haft ett för jävla bra liv om jag tänker efter, 6 års med mina tre bästa vänner Emma öhman, Lina åhlander, Sandra Eriksson & vi höll ihop tills vi sluta 6an & alla börja på nya skolor i 7an, kan inte beskriva alla minnen med er, 7 år tillsammans är mycket & allt vi gjorde tillsammans, sen i slutet av 6an träffa jag dom finaste flickorna Elin jansson & Malin Wallström, har haft helt sjukt roliga minnen med dom tjejerna, alla nätter vi spenderade & alla dagar med pojkarna haha. Men i 7an fick jag mig en helt galet bra klass även där, 7-9 vilka stunder man haft sig med alla, i 7an gled jag ifrån Elin&Malin även fast vi gick i samma klass på grund av att jag börja umgås med Emma Wredh, sen blev det att man umgicks allihopa med det var inte detsamma som förr. Sen tre år med min första kärlek & det var kanske det bästa man upplevt & dem tre åren är nog dom som ligger mitt hjärta närmst, minnena är starka & känslorna lika så, helt underbart att man fått upplevt 10 år med underbara minnen som ligger en nära. Alla dagar tillsammans med Anna karlsson, alla övernattningar & alla hyss med den unge, fyfan vad jag älskar det vi hade.

Sen fanns en tid jag umgicks mycket med Liza bertilsson, hon var som en syster för mig, gjorde allt tillsammans & även där minnen som inte kommer försvinna, även Caroline lenartsson & jag umgicks en lång tid & dem minnenan minns jag som det vore igår, helt galet! Jenka & Mathilda fanns också i bilden! Sen sommaren efter the break up med Robin 2008 16:e augusti levde jag som aldrig förr, min bästa vän Mathilda rädda mina dagar & vi hade det galet, gjorde det mest galnaste grejerna, varje dag i två år umgicks vi & vi var inte en enda dag utan varandra, jag träffa Fäger för nån natt & sen börja jag träffa Phil ett tag & vi börja umgås med han, Ante & Mogge & Max. Jag tappa kontakten med Fäger på grund av att jag träffade hans vän Phil, men sommaren 2009 tog Fäger & jag upp kontakten igen & umgicks dagligen, träffades i skolan, hemma osv, han betydde mer än va ni någonsin kan ana, han fick mig förstå, han fick mig växa i alla samtal vi hade, på nätterna kunde vi bråka nått sjukt, han var arg & jag grät, sen pang tjoff kunde vi sitta & skratta åt varandra, när vi bråka somna jag på hans golv & han i sin säng, hahah jag kan skratta åt det än idag. Alla våra promenader, när jag åkte med han till Falun för att kolla hans träning, alla nätter han fick bära mig hem på fyllan, när han & Johan bauman fick bära mig hem till Fäger för jag knappt kunde stå eller prata, dem minnena sitter så hårt. Den dagen det var fest hemma hos Pettan som sluta i tårar, när han tog mig i sin famn & trösta mig, allt finns fortfarande där. Alla dagar tillsammans med Bävern & Max åsblom, jag saknar dom, Max var min bästa vän då jag berätta allt för han. Alla dagar med min fina My slagbrandt, jag saknar så det gör ont.

Sen dagarna med Wachen och massa annat, med Kevin David kommer alltid finnas i minnena, men sen en dag träffa jag min nya prins Robin Järnberg & vi har idag vart tillsammans i 1 år & nästan 8 månader, finns så mycket fina minnen & att jag träffat en sån fin vän vid namnet Elin karlsson, tack gud för det, du är mitt bästa! Även Rebecka renfjäll är en solstråle i mitt liv nu. Har säkert glömt massa fina människor & allt jag hade med er, men det finns inom mig, vet att det finns flera, men kan inte skriva ner alla. Nu slängde jag ur mig lite av varje i mina minnen genom tiderna, dem var underbara får jag säga, tack!

Bild: Tagen av mig i Bovik sommaren 2008.



· Kommentera inlägget här ·
Tankar & funderingar // 2 kommentarer



NEW IN / SPETSGARDIN

   Ligger med magont så det är nått sjukt, alvedon & nått varmt att dricka kanske?
{ Så sjukt glad & ett stort tack till mamma som köpte dessa ljuvliga spetsgardiner till oss }

Blev som ett helt nyss sovrum, jätte kass bild, men blir så när man tar med telefon, får ta en ny sen



          



· Kommentera inlägget här ·
Inredning // 1 kommentarer



Grab somebody sexy tell them hey

HELT TRÖTT.
Men tjeeena! Super trött morgon idag, blir så om man haft en dunder bra helg med roliga ting såsom kollat fotboll, hjälpt till med flytt & vart på Harrys & ätit gott sen träffat mamma&pappa, helt bra! Just nu sitter jag i skolan & ska jobba mig fram tills jag slutar vid 15.00 sen går jag mig hem till Elin & umgås med henne. Ikväll måste jag plugga matte, nationella imorgon, hejja hejja lixoom, blööh! - Hoppas på det bästa imorgon, annars blir jag riktigt less & besviken !!!

I förrgår åkte min bror till sköna Turkiet, hur härligt? & syster bor just nu i Egypten & blir neger, hon ringde mig i fredags, blev helt chockad av att höra hennes röst, inte hört hennes röst på månader, blev lyckligast! Hon hade det bra & ville inte alls komma hem på ett bra tag men hon sakna oss alla här hemma nått grymt. Jag saknar henne mer än någonsin & får nog åka ner till henne för hon vägrar ju komma hem, dumma flicka. Fick även prata med killen hon bor med där nere, jag skulle få slänga några ord med han, tror ni det blev en hit? Han dog av skratta, han pratar ju engelska & när jag ger mig in på det språket så slutar allt i kaos, vi sa hejhej & sen fråga han mig hur jag mådde om allt va bra? va svara jag då, Hello Hello? HAHA han skratta & skratta, det kanske inte låter så roligt med tro mig det var det! Jag så det samtalet sluta ju i skratt iaf, men glad till tusen att hon riingde iaf. Men saknar henne nått grymt!

                                                         { Medans mina syskon blir brunare & brunare blir jag vitare & vitare, fint dää! }
                                                      Senast var 2009 då jag var i Thailand en månad & blev svart, fyfan va jag saknar det!
                                                                                                           
                                                                                                                      



                                          


· Kommentera inlägget här ·
Foto / Vardagligt // 0 kommentarer



Vill du ligga med mig då om sanningen ska fram

KVÄLLER KVÄLLER
Haft en underbar underbar och åter igen en underbar helg. I fredags blev det vara barnvakt till Isac och vi två myste med gotta framför tvn hela kvällen. På lördag blev det åka till Sandviken och kolla på Isacs fotbolls match dom vann med 10-1 mot Sandviken, galet skönt väder också, myste riktigt mycket med min karl i solen medans vi kolla på matchen. Sen släppte familjen Järnberg av mig vid lägenheten sen gick jag mig till Elin och där möttes jag upp av Elin, Elins kusin Robin och Peppe forslund och där börja vår dag kan man säga, ca 70 st flyttlådor fulla med saker, tunga som lätta och vi sprang upp och ner för 54 trappsteg fram och tillbaka fram och tillbaka och allt tog hela 6 timmar, hahah snacka om att vi höll på dö i allt kämpande, så galet varmt, tungt och jobbigt.

Efter att vi skrattat och klagat oss igenom dessa sex timmar åkte vi oss hem till Elins pappa i nya lägenheten där vi lastas av minst 70 st låder och massa hyllor, speglar mm. Och sen tog Elin och jag en duscha och bytte kläder innan alla skulle ta sig till Harrys, blev bjuden på lite alkohol hemma hos Elin först innan alla gick ner, det var Elin, Jag, Anders , Robin, Anneli, Peppe. Blev bjuden på mat av Elins pappa och cider, vi var där hela kvällen på Harrys och tjocka i oss mat efter mat, lyssna på musik och umgicks, sen var det dax att springa ner till dansgolvet, haha va nog roligast på hela kvällen, att se dem dansa och hur dem dansa, hahah jag dog. Blev cider i baren och massa skratt inna Robin kom och hämta mig för att sedan mysa ner och sova, bäst kväll.

Idag blev det tvättstugan från 09.00-14.00, snacka om att man va trött imorse, sen åkte vi oss hem till mamma och pappa som hade shoppat loss till vår lägenhet när dem var i göteborg och ett ap snyggt linne jag ska visa er senare, kanske imon? Efter det åkte vi oss hem till Järnberg och prata lite innan Robin och jag åkte och handla lite gotta och mat vi laga nyss, nu ska vi mysa till BB. Imon blir det skolan och sen hem till Elin för att umgås, awesome juuu.

Fastnat för denna sköna låt, den gör verkligen mig på super bra humör, en favorit hos mig.



· Kommentera inlägget här ·
Foto / Vardagligt // 0 kommentarer



Himlen är oskyldigt blå

Ted Gärdestad, vad vore livet utan dig? Sitter på balkongen och myser med teddan!

Kan man älskar flera dagar lika mycket? I så fall I dooo! Galet fint jag haft det idag, skolan från 09.00-14.00, två prov, naturkunskap och småföretagande, kändes super men vi får se helt enkelt, pizza i skolan och massa sol som steker så grymt. Om ett tag ska jag slänga på mig jeansshortsen och dra ner till alderholmen med Beckis och Sofie och sola och äta gott, blir nog där till kvällningen! Sen får vi se vad kvällen har att bjuda på? Pussa på min karl sen.

   
                                                                                                                     




· Kommentera inlägget här ·
Foto / Vardagligt // 0 kommentarer



You gon' make me stay forever

ÄR NI MED YAO, IN THE BLOG YAAAAO.
Haft en förjävla bra dag, inge skola förns kl 14.30, men sket i den! Var inte så viktig utan ist har jag jobbat på en bokrecension och skickat in, holy moses att jag fixa den idag, trodde jag aldrig. Sen städa jag lägenheten och gjorde tacopaj innan Beckis kom vid 16.00, blev en promenad i det härliga vädret, sen gick vi till mig och satte oss ute på en filt i solen och smutta på saft, sen kom Wictoria Widell och det blev att färga hennes hår ute i solen innan hon skulle mot frisören och sätta i löshår. Efter mys i solen blev det massa plugg för mig och nu ska jag vänta på min karl och sen ska vi äta tacopaj och mysa, saknat den pojken! Och imorgon blir det skolan och sen får vi se vad dagen har att bjuda på, en lugn fredag? we will see. Sommaren närmar sig med björnsteg iaf, hihi.

                                                                             På lördag blir det att laga langos med Beckis och träffa Elin.
                                                                                                                     
                                                                                                                    

                            
                             


· Kommentera inlägget här ·
Foto / Vardagligt // 0 kommentarer



Promenad med Beckis

GODER KVÄLL
Tycker synd om mig själv som inte kommer kunna gå imorgon, förklaring: Var nyss ut på en underbar promenad med Beckis i 45 min + att 20 min gick jag runt själv i områderna vid murengatan, 1 timme och 5 min gick jag alltså. Innan det spela jag brännboll, spela för kung och fosterland kändes det som, sprang som en dåre och slängde mig för att inte bli bränd, så har ett sår på benet, så nu förstår ni varför mina ben kommer vara döda imorgon, eller det är dom redan nu, helt galet! Fast jag har haft en sjukt bra dag, älska denna dag. Vädret har ju vart helt kanon och skoldagen var fin. Holy moses vad bena värker!

Imorse hade vi nationella prov i matte, gick helt okej, får jag hoppas iaf. Skolan var fin och vi satte oss vid tågstation idag och sola innan lunchen börja, där hade man en rolig stund, en kråka som flög rakt in i oss nästan och han snurra runt bland oss i säkert 5-8 min. Robin&Robin och jag gick oss till ica och köpte lite gott innan vi mötte upp amanda och felicia, beckis och molly ville vara lediga idag så dem gick hem efter nationella, hehe rolig dom där två.

Just nu ska jag plugga och vänta på min karl, han kollar innebandy i skutskär sen ska vi mysa ner och kolla Big brother, har mycket att göra i skolan nu så nu får man ta sig tid hemma till att göra lite extra med uppgifterna. Men jag är så jävla glad på mig själv nu, varje ons-tors blir det promenad med Beckis. 


Bild: Jag efter promenaden, på väg in i porten till mig!


Bild: Jag innan promenaden, knyta skorna kan ju vara bra?


Bild: Mina älsklings skor, helt underbart sköna!


Bild: Beckis gick på bra!



· Kommentera inlägget här ·
Foto / Vardagligt // 1 kommentarer



Bruno Mars / The Lazy

HEJ IGEN LOVERS AND HATERS.
Just nu ligger jag i soffan & äter kinder maxi, finns inge godare! Det gör mig verkligen på humör, mums. Nej nu ska jag plugga lite matta, nationella imorgon & nu ska jag lyssna vidare på min favorit Bruno Mars & ännu en låt som jag faller för, älskar videon! Vill nog gifta mig med Bruno Mars, dör lite för han vänner.

                                                                                                             


    


· Kommentera inlägget här ·
Kärlek & Vänskap // 0 kommentarer



Blivit med ny bil

VI HAR BLIVIT MED NY BIL IDAG { eller min karl iallafall } ♥

Skolan till ca 14.30, va nästan hundra på att min karl skulle sluta kl 16.00 så tänkte vänta på skolan tills dess, spöregna, ville inte cykla hem & bli blöt, men iaf så ringer jag han & då hade han slutat & var nästan precis vid min skolan, snacka om tur? Sprang mig ut i regnet med Beckis & hoppa in i babys bil, sista gången jag satt i den älsklings bilen (bettan). Robin sålde den idag & lättast blev det om dem förde över pengarna till mitt swedbank konto då köparen också hade det. Aldrig haft så mycket pengar på mitt kort någonsin, tänkte lämna landet, lovar! Nej då skulle Robin dödat mig, hehe! Helt klart, thihih.

Men ist slog min karl till & köpte en ny bil, ni anar inte hur snygg den är in real, galet stor & helt galet snygg, inne i bilen dog jag så snyggt det var, tonade rutor & i sätet finns en knapp så man kan styra sätet bak/fram & åt sidorna, lyx. Kär i denna bil nu, fast kommer sakna (bettan) alla minnen man haft i den.

{ Happyface så ni anar inte, ser lite konstigare ut på bild, en aning större & så är den själva bilen i formen rundare }





· Kommentera inlägget här ·
Shopping // 0 kommentarer



You are who you are when nobody else is looking

HÄJHÄJ.
Sitter i skolan & kollar på regnet, jävlar va fint asså, SKÄMTAR! Riktigt less, jag som cykla hit imose med strålande sol och en aning värme. Och imorse när jag skulle kolla ut genom fönster ser jag en stor polisbuss & 9 st snygga poliser på min parkering, dem kolla med alla som satt sig i bilarna, vet ej va dem kolla, men sen stod det två polis tjejer vid sidan av vägen & höll i en mätare, greeejt för dem som åkte förbi murengatan imorse, hihi. Tog iaf långsamma steg ut ur lägenheten & polis killarna hejja & flina när man kom ut! Helt fint. Riktigt lycklig imorse av det fina vädret, men va hände lixoom? Pissigt regn ska komma.

Anyway, nu har jag lämnat in en uppgift, hejja hejja, sen kika jag in på progress & såg att jag fått G+ på nationella i engelska, kanske inte är nått att hurra för, för er som älskar engelska eller har lätt för det men jag har riktigt svårt för engelska, ett G får jag kämpa för men G+ satt fint vill jag lova. Såg nyss på expressen att jorden går under på lördag, en sån insane jordbävning som jorden aldrig skådat ska ske kl 18.00 på lördag & där med ska jorden gå under, lagt ut ett klipp på facebook så kika in ni som är vän med mig. Därför ska jag hålla om mina älskade på lördag kl 18.00. Hemskt om det händer isf, usch!

                                                                                { Photography: Jag & systers lilla bebis chiuaua } ↓
                                                                                                        Finaste lille bebis
                                                                                                                    

                                                       


· Kommentera inlägget här ·
Foto / Vardagligt // 1 kommentarer



En text som ligger mig nära hjärtat

The only reason everyone holds on to memories so tightly is because
memories are the only things that don't change when everyone else does 

     ¬

{ Photography: lilla jag } ↓
 

      



· Kommentera inlägget här ·
Kärlek & Vänskap // 0 kommentarer



The best I ever had

GOOODER MORGON.
Om det är skönt att vakna upp icke sjuk & icke snorig? Otroooligt skönt! Fast lite snorig & knas i halsen är jag men ingen större fara. Ska fixa mig & sedan gå mig mot skolan i spöregnet, usch för detta väder. Måste fixa massa rester nu & ta tag i prov jag missat, snart är skolan över, va skönt med sommar fäns.

Jag & Robin ska dra utomlands i sommar, tänkte oss Kroatien, helt galet fint där + att morfar kommer där ifrån, annars blir det Thailand, Grekland eller Turkiet, vi får se helt enkelt, vill bara ha sol & värme & finaste sällskapet. Vill ha hem min store syster nu också, men nejnej då har hon skaffat lägenhet i Egypten? Galen själ hon, helt själv. Men kan tänka mig hur underbart hon har det där nere, sol, värme, bad, jobbar & träffar nya människor. Miss u BIG sis.

Efter skolan ska jag träffa min bästa vän, hon kom hem från Göteborg igår kväll, som jag saknat henne { ♥ } andra halvan min ↓



                                           


· Kommentera inlägget här ·
Kärlek & Vänskap // 0 kommentarer



Beautiful day

MÅRNING MÅRNING

Igår var en bra dag, åkte till valbo & köpte fina presenter åt mamma, sen for vit ut på golfen & slog några bollar, själv lyckades jag inte alls bra, bollarna jag sköt hamna på mig själv då jag råka slå uppe på bollen, folk hade roligt åt det så det var ju en bra sak iaf. Sen åkte vi oss hem till familjen Järnberg vid 17.00 tiden & grilla & hade det mys. Vi blev kvar ända till 00.30 för att se Eric saade baby. Ville ju att sverige skulle vinna detta, arg blev jag, Isac & jag körde en egen Eric saade dans, thihi. Puss på den kvällen för allt var så underbart bra, för att dom hade så jävla rätt i allt dom sa igår, feels goood!

Strax fixa mig innan vi åker & firar världens bästa mamma, sen blir det hämta Vegas hos Järnberg han blev kvar där över natten. Sen blir det massa mys ikväll, & BB ska inte missas ikväll, ska även göra supergod mat, hoppas på en fin söndag. Sjukan ligger kvar lite lite men jag klarar ma. Ha en fin söndag ♥



· Kommentera inlägget här ·
Foto / Vardagligt // 1 kommentarer



Febern vill aldrig lämnar min kropp

MORNING MORNING

Vakna runt 09.00 av att klockan ringde, skulle iväg elva för att kolla på Isacs match men jag känner mig fortfarande sjuk, feber och mera, det verkar aldrig lämna min kropp. Har iaf duschat nu och tagit en iprem, ska åka till valbo och kolla present åt mamma som fyllde år igår, fredag den 13 ? Fint det mamma.
 
Ikväll blir det mys framför Eurovision song contest finalen med trevligt sällskap { ♥ }



· Kommentera inlägget här ·
Foto / Vardagligt // 1 kommentarer



............

Riktigt ledsen nu, kan man bli det av en tatuering? haha eller så är det jag som är weirdo ikväll? Jag har i flera månader, kanske i ett halvår viljat ha denna tatuering märkt på min kropp, samma ställe samma fjäder fast självklart ska jag inte ha "exakt samma fjäder" sa det till min nära vän och visat massa bilder på den och hon sa att den skulle passa mig. Idag har hon fixat tid till att göra en tatuering, en fjäder på revbenet? hon som suttit och sagt innan att det är dåligt att nån snor ens ideér osv, och idag kände jag för att jag inte kunde hålla min käft i styr utan sa vad jag tyckte och tillbaka fick ja ett svar "har inte nått minne av att du sagt eller visat att du ville ha en fjäder, du har sagt att du vill ha så många saker" FÖRLÅT men rent skitsnack, jag har sätt bilder på fina tatueringar och sagt att dem var fina och att dem skulle vara fina att göra, men det ända jag pratat om efter min första tatuering är den där jäklans fjädern, sen för ca en månad sen så har jag pratat lite om svaler som kanske skulle vara ett annat val, kanske en tredje tatuering? så tar hon snabbt åt sig fjädern och bokar tid, sorry men jag tycker det är så dåligt av en nära vän, och till ditt försvar "jag minns inte att du sagt att du vill göra en fjäder på revbenet?" NE FYY, ursäkta mig!

Finns nån som säger att jag härmat med min första tatuering, visst det får den personen tycka, men jag tycker det är en anna sak om jag inte känner den personen men nu är det en annan sak, du är en nära vän + att du suttit och sagt att du hatar folk som snor ens ideèr osv, hur mycket sanning är det i de du säger? JAJA ha en fin kväll folks!

 


· Kommentera inlägget här ·
Tankar & funderingar // 1 kommentarer



Jag vet att det gör ont men det är bara på insidan

När du förlorar någon, någon du älskar, när personen krossa ditt hjärta. Det är det svåraste du någonsin kan gå igenom. Och oavsett hur mycket tid det har gått kommer det aldrig riktigt går bort. Du kanske tror att du mår bättre, men får du en tillbakablick eller hör en låt som påminner dig om ett minne, och det träffar dig igen, allt en gång, som ett knivhugg i bröstet. Du faller isär för hundrade gången. Och du känner att du bara vill krypa under en sten och aldrig komma fram. Du älskar den här personen med hela ditt hjärta, även om du vet att du inte borde. Personen skadade dig värre än du någonsin blivit sårad. Personen stal din lycka. Men ändå vill du fortfarande ha personen. Det kommer nya personer in i ditt liv som vill ge dig chansen att gå vidare, men du kan inte släppa den första personen. Det är upp till dig att gå vidare, men du vet att du inte vill. Och även fast personen bryter alla sina löften, så vill du hålla dina. Och på det är du livrädd för att bli sårad igen. Men det är inte så det spelar någon roll ändå för i slutet på dagen tänker du fortfarande på personen som har lämnat dig med ett trasigt hjärta. Du vill inte sakna personen nå mera, du vill inte älska personen nå mera, men du vet att du alltid kommer att göra.







· Kommentera inlägget här ·
Tankar & funderingar // 1 kommentarer



Everybody learns from disaster

KVÄLLER KVÄLLER LOVERS AND HATERS

Just nu sitter jag & kollar på Eurovision song contest, fick nyss se min bebis Eric saade, hejja hejja baby, sniggingen. Själv så ligger en till snygging i soffan & sover + att han dragit ner halva byxan så rumpan syns & så har han somnat, hahah de är min karl det. Han laga en super god mat för ett tag sen, kycklingfilé fylld med mozzarella & potatischips, bea & hans egna vitlökssås, det var mömmss favvosar! Min bebis kan han, tusen pussar till han för maten.

Hur jag mår? Jodå just fine antar jag, snorig som en gris & hostar annars är det okej, kanske blir skolan imon för att komma ikapp med allt, annars har jag skicka in en svenska uppsats idag, ganska nyss faktiskt. NÖJD, får se om den blir godkänd bara, vore ju inte så lyckat annars. Måste ta tag i resterna nu.

Careful what you say this time of year { }



· Kommentera inlägget här ·
Foto / Vardagligt // 0 kommentarer



'Reach higher' bracelet/ Vintäng

'Reach higher' bracelet / Vintäng.

' ett smycke från VITÄNG, kanske det snyggaste jag sett på länge, vore underbart att bära det i sommar { ♥ } '
Finns mer fina smycken på deras hemsida så kolla in  http://www.vintang.se/  Pris: 1 300 kr. Jag är helt kär ↓

bild





¬



· Kommentera inlägget här ·
Mode & inspiration // 1 kommentarer



GOOOOOOUUUUD MORGON!
Börjar dagen med att prova någonting nytt - sitter på toa och bloggar, feels gooood. Jag mår bättre idag men långt ifrån frisk, yr när jag sittter eller står upp, kanske febern håller på gå ur nu. Jag ska iaf bara ligga i sängen idag och vila, snyter och snyter gör jag också. Mår jag lite bättre imorgon går jag till skolan och gör prov. På tal om nått annat, ikväll sjunger Eric saade, får se om han går vidare till finalen på lördag, kom igen nu vill se Sverige vinna detta år.

{ Gääälet glad att jag hittaden den knallgula bikinin, dock lite liten i toppen men det funkar }
Beställde storlek 36 i veckan, kosta lixom 49kr, så kanske säljer storlek 34 sen när 36 kommer.





· Kommentera inlägget här ·
Mode & inspiration // 1 kommentarer



Wishing every moment froze

Jag har världens bästa pojkvän, och då menar jag "världens bästa" ♥ Finns ingen bättre och gosigare än han. Älskar att vakna upp med dig varje morgon och allt fint du säger gör mig bara mer gladare, älskar verkligen den pojken. Finaste och jag myser nu ner oss i sängen till Big Brother, fin fin kväll -

Idag har jag vart glad, ledsen, vart sjuk, skrattat, gråtit, haft ont i hela kroppen, en mix av allt. Sämsta dagen på mycket länge kan man säga, fast kvällen blev bättre och sjukt bra när min pojke är i min närhet, sjukan släpper inte taget om kroppen ännu, men snart får jag hoppas, vill vara frisk och må bra. Heerrå!

There's no need to rush. If something's meant to be, it'll happen.
In the right time, with the right person, and for the best reason.




· Kommentera inlägget här ·
Kärlek & Vänskap // 0 kommentarer



Dermal anchor

HEJ FINASTE.
Mår fortfarande sämst, men vad gör man? Ska fixa soppa & kolla på en film strax. På måndag ska jag iaf boka tid för att göra dermal anchor. Funderar fortfarande vart den/dem ska sitta, på sidan av nacken? Handen? Låret? Jag får klura på det tills måndag. Inte sett nån som har på låret, så kanske blir där, snyggt till sommaren då man har bikini. Visst är det fint? Jag som alltid brukar vara så känslig med sånt här, men det ska funka. Kommer nog bli awesome!

{ Vad tycker ni om dermal anchor? }

 


· Kommentera inlägget här ·
Tankar & funderingar // 3 kommentarer



Destroy

Jag får vell skylla mig själv helt enkelt, hade 38,0 imorse & nu efter att jag städat lägenheten i två timmar har jag 38,8 i feber, men jag kunde inte andas in luften här inne, allt såg kaos ut, jag var tvungen helt enkelt att resa mig upp & städa. Jag ligger med feber & en täppt näsa, halsen är så tjock den kan bli & jag mår jättedåligt. Vill inte ens resa mig & göra en soppa nu, huvudet snurrar & fy fan vill bara vara frisk nu. Hoppas få ett stort TACK av Robin sen.

Jag vill bara spy på folk som försöker förstöra andras förhållanden.
Folk som är så djup jävla avundsjuka. Bilden kan tala för vad jag tycker.


50c78574ee3e3cc92cf25274711211fc674beb5c_m_large


· Kommentera inlägget här ·
Tankar & funderingar // 0 kommentarer



Saknar min syster

KVÄLLER KVÄLLER.
Blev massa smörgåstårta & mys hemma hos mamma & pappa idag, finaste släkten & min pojkvän, då trivdes jag. Pappa fick sig en fin födelsedag & nu på fredag fyller mamma, fredag den 13, greeejt! Efter att alla åkt la jag mig i ett bad för att jag frös så sjukt mycket, halsen har blivit värre & tror febern kommit tillbaka nu. Mamma körde nyss hem mig då Robin åkte & grilla med några från hans jobb, ska vänta in han sen sova. Hoppas på att vara frisk imorgon då.

Jag saknar min store syster så sjukt mycket, nu har hon varit i egypten i ca en och en halv månad & längre ska hon stanna, hon har nyss skaffat lägenhet där fick jag veta idag, hon jobbar & har det bra, hon är helt ensam där nere, inte en enda vän med sig från sverige eller nått, bara några hon träffat där nere, hon är galen sådär skulle aldrig vågat åka ner själv. Men jag vet att det var det du ville, ha sol & må bra. Men jag saknar dig så sjukt mycket här hemma, våra samtal om kvällarna, när vi umgicks bara du & jag & skratta åt allt. Jag hoppas du kommer hem snart så vi får kramas & umgås, jag behöver min store syster ju nu, du är den finaste människan på denna jord. Tänker på dig varje dag & jag hoppas att du mår bra finaste du, BIG LOVE SIS.

Finaste syster (Sara) & nån tjej, ingen aning om vem hon är.
Saknar dina fina ögon & leende & dit sjukt fina långa hår.


· Kommentera inlägget här ·
Tankar & funderingar // 0 kommentarer



Bikini by H&M

HEJJE HELA GÄNGET.
Saker som gör att den där lilla gnistan tänds inom sig igen är: När jag kommer ner på H&M för att leta på den gula bikinin & den är slut, men sedan går jag förbi en ställning & ser något gult hänga där, den bah hängde där, vart så jävla lycklig. Storlek 34, well well den passa iaf, kanske att jag måste minska mina tuttar pytte pytte men det fixar vi genom att springa/träna brukar ha 36-38 men vafan den satt fint, thihih! Den andra saken är att jag har förjävla fina vänner!

Idag gick jag med feber & halsont till skolan { ja Amanda & Felicia, HALSONT } Ledsen om ni blir sjuka, han lixom inte berätta innan ni tog min LOKA flaska & böja sörpla i er den, men då är vi tre, HEHE. Nationella i 2 timmar & 25 min, kan ju inte säga att engelska är mitt bästa ämne & det är = kaos. Jag får hoppas!

En riktigt fuldag idag, jag känner mig som en påse skit. Inte fått tvättat mitt hår på två dagar då shampoot är slut & vi har legat sjuka & sen var alla mina kläder smutsiga imorse, fick ta höga jeansshorts & Robin skate tröja, ni förstår inte riktigt den känslan jag hade, men fick stå ut & vara glad ändå! Blev stan med Amanda & Felicia, köpte den gula bikinin & shampoo tack & lov. Hem & fira pappa nu som fyller idag, massa släkt & smörgåstårta & sol på baksidan.

Bild: Tagen av mig, gul bikini från H&M.


It's funny how the people who know the least about you, always have the most to say.



· Kommentera inlägget här ·
Shopping // 1 kommentarer



Yellow/Bikini

HEJ GÄNGET.
Här var det dött! Haft en riktigt fin helg i Mora med mycket sol & innebandy, mysig natt på hotell & god mat. Redan på lördagen fick min karl feber & mådde inte alls bra, sakta kom sjukan för mig & Jenny också. Så idag ligger jag hemma med feber & huvudet håller på ramla av. Jag hade ju tid hos tatueraren så jag satt mig på cykeln & åkte dit till 12.00, det var riktigt skönt att få fylla i den men jag ångra mig stort att jag inte boka om tiden. Det var så galet jobbigt att ta sig dit & hem, kändes som jag var full på cykeln & varmt var det, fy fan! Har sovit & mått skit hela dagen, kallsvettas & har ont. Måste bli frisk, har nationella imorgon & får inte missa det, men mår jag såhär så skiter det sig, mår sämst av att blogga också, men kände jag måste. Så nu är det gjort folket, skönt!

{ Så fort jag blir frisk ska jag ta mig ner på stan & kolla om denna bikini kommit in }
Blev helt kär i den, vill verkligen ha den, nån i Gävle som vet om den kommit in?

 



· Kommentera inlägget här ·
Mode & inspiration // 1 kommentarer



2011.05.06

KVÄLLER KVÄLLER!
Nyss haft besök av Marre som skulle lämna lite kläder hon lånat & hon fråga om jag ville hänga med tjejerna ut ikväll, ville såklart men imon bär det av till Mora & då vill jag vara på topp så inte denna gång tyvär! Just nu fixar jag maten, baby sover lite efter en hård dag på jobbet så sa att han skulle sova lite så fixar jag maten. Ska snart krypa ner i sängen & väcka han för att sedan se Talang 2011. Sitter & funderar på hur min tatuering ska bli, tror jag vet det nu efter nån månads tänkande. Ska ju fylla i min första tatuering nu på måndag, känslan kan inte beskrivas. Vill bara ha fler & fler, funderar på att göra två nya.

Never thought i'd see the day till you wasn't by my side.

Tumblr_lixrpomcdr1qfn0zjo1_500_large


· Kommentera inlägget här ·
Tankar & funderingar // 0 kommentarer



More today than yesterday

GODER MORGON.
Är på Thoren nu & pluggar lill rumpan av mig, fått en hel uppsats gjord strax, greejt! Väntar på att Beckis ska bli klar så vi kan gå & äta tacos, låter inte helt fel va? Klockan 12.00 stänger skola för att lärarna ska på en utbildning, då tar jag mitt pick & pack & går hem. Ska mysa med min tissetass & pussas lite.

Sen när min karl slutar jobbet ska han överaska med att laga nått gott till ikväll, sen ska vi umgås ikväll & imon runt 10.00 åker vi hem till mamma & pappa i bomhus för att lämna Vegas innan vi åker oss mot Mora och blir kvar där i helgen. När jag skriver att det kommer bli underbart brukar det oftas inte bli så, så jag skriver denna helg kommer vara ett rent helvete, så får vi se om det hjälper? Well well, nu ska vi gå & äta lite tacos med boysen innan det blir hemfärd.

byebye fäns!


Still it's hard somehow to let go of my pain.


· Kommentera inlägget här ·
Foto / Vardagligt // 0 kommentarer



Japan 11 mars 2011 / Justin Bieber

Är det menat att man ska bli ledsen av ett skolarbete? Ganska tydligt det, sitter & fattar inte hur alla katastrofer i världen händer? Så galet hemska & man blir bara ledsen. Imorgon ska jag ha min redovisning på svenskan, en muntlig redovisning om temat, livet, döden och kampen för tillvaron. Det var ett självklart att jag skulle ta jordbävningen/tsunamin i Japan den 11 mars 2011, har jobbat rumpan av mig för att detta ska bli så bra som möjligt och jag tror, hoppas att detta kommer fastna hos min lärare.

 
{ Ska visa denna video när Justin Bieber sjunger till Japans katastrof }
 Den fastna så jävla bra, & nu spelas den om & om igen här hemma.

http://www.youtube.com/watch?v=_FmeSxAJYLk



· Kommentera inlägget här ·
Tankar & funderingar // 0 kommentarer



When you're gone all the colors fade

GODKVÄLL FINA SÖTA NI.
Det är ett stort krig i min skalle, hel trött & inte alls på humör & på det ska grannarna över ha sex & låta som djur. Prata samtidigt med pappa i telefon & han sa "Ta en pinne & så hoppar du så högt du kan & dunkar den i taket" Hihi så jag gjorde det! Just nu orkar jag inte plugga mera, vill göra precis som Vegas, soooooova. Fast måste vänta på min karl så man får mysa lite innan. Fick en tid nu på måndag att jag skulle fylla i tatueringen så det ska bli skönt. Thihih.

{ Vill ha sommar nu så jag får bära mina underbara stickade shorts igen, fick bära dem under påsk då vädret tillät }
Ska hämta ut mina andra shorts från posten imon då jag var tvungen att skicka tillbaka dem för mindre storlekar, greejt!

Bild: Tagna av mig, jag&mina underbara älsklingar i påskas!


 


· Kommentera inlägget här ·
Mode & inspiration // 0 kommentarer



Until it beats no more

HÄJHÄJ.
Onsdag i all ära! Skolan från 09.00 nationella i engelska, gick sådär kan jag tycka. Sen blev det lunch & en lektion efter det sen for jag hem på cykeln då mamma & pappa hämta upp mig, mamma skulle storhandla åt mig. Fick med mig massa gott hem till kylen, världens finaste mamma tack. BÄSTA MAMMA!

Nu ska jag plugga sönder min lilla hjärna & trycka ner facet i matteboken, prov imon, hejja hejja lixoooom, kommer gå awesome, noooooot? Nu har iaf Robin bokat ett hotell som vi ska bo i under helgen, hoppas på en fin helg! Nej nu ska jag laga nått gott att äta! Undra va ja ska välja på? Mömms! HÄÄRRRÅ 
                           



· Kommentera inlägget här ·
Foto / Vardagligt // 0 kommentarer



I'm waiting for you to miss me

When i text you, it means i miss you. When i dont't text you, it means i'm waiting for you to miss me.



Tumblr_lcb7icbuic1qbq6hyo1_500_large



· Kommentera inlägget här ·
Tankar & funderingar // 0 kommentarer



Love what u got ♣

Har spränghuvudvärk utan anledning vilket är aningen frustrerande.

GODER MORGON. Vakna runt 06.00 av att jag har en super dryg huvudvärk som trycker mot mitt little head. Skrev till Lars att det inte blev nått jobba på Willys idag, krig i huvudet på mig just nu. Ska ta en alvedon & sen kolla på nån bra film & mysa med min tissetass som har pussat på mig hela morgonen nu.

Som jag skrev igår så blir det mycket plugga idag, hoppas det inte skiter sig för jag måste verkligen köra på nu. Ska laga nått gott idag med, fast min karl kommer hem senare så blir nog mot kvällningen. Sen finns det lite mer att städa här hemma så tar vell tag i det, fast nu vila bort huvudvärken. & i helgen åker nog vi till Mora & kollar på Joacim när han har cup i innebandy, galet kul förra året. Få vara med min karl lite också, har blivit mycket ut på varsit håll dem senaste helgerna nu. Hoppas på nått ledigt hotell så man kan vara där hela helgen & mysa. Näääe nu blir det film & vila, mysa med tissetassen & lite frukost.

You never know how strong you are
until being strong is the only choice you have.




· Kommentera inlägget här ·
Foto / Vardagligt // 0 kommentarer



Smile like you mean it

GODKVÄLL!
Happ, då var man blond då. Elin slinga håret på ma & nu är det ljusare än någonsin. Tycker det ser galet bra ut just nu, känns fräschare på nå vis. Just nu sitter jag & längtar ihjäl mig efter min pojkvän som åkte till jobbet kl 06.00 imorse & nu är klockan 21.00, 15 timmar? Kom hem nu baby! Trött är jag med, thhi.

Blev en promenad idag & sen till Willys för att köpa färg till håret, har städat & kikat film också, helt bra dag! Måste fixa lite med plugget nu innan Big brother börjar, kikar live just nu! Hoppas på en skön dag imorgon, massa plugg måste fixas nu innan skolan går mot sitt slut. Men känner mig ändå lugn på nå vis.

I should not have hid where my heart can't follow.



· Kommentera inlägget här ·
Foto / Vardagligt // 0 kommentarer



I guess we never stopped to shine

MORNING PEOPLE.
Bråk med Robin igår som tog så sjukligt hårt på mig, har fortfarande ont i hjärta & själ fast det löste sig. Uppsala? Killar som skriver pang tjoff att dem är attraherad av en? Allt kom i en smäll var liksom inte berädd på det! Kan säga att jag somna lyckligare än någonsin. Upp & ner var min kväll kan man säga. 

Idag ska jag bara plugga, kolla lite film & slinga håret, greejt! Sakna min karl lite också ska jag göra, pussa på han när han slutat jobbet! Juste ska städa med, kommer bli en skön dag hemma känner jag, precis vad som behövs känner jag. Elin kommer väl hit till halv fem när hon slutat, längtar efter den kvinnan!

Vi är trots allt inte mer än människor.


 


· Kommentera inlägget här ·
Tankar & funderingar // 0 kommentarer



Valborg i Uppsala

Holy moses! Första maj? Älskar dagar som igår, blev att Elin & jag fixa oss hemma hos mig med lite musik, alkohol & lite personliga samtal! P & P & D hämta upp oss sen körde vi mot Uppsala & kan ju säga att bilresan va en upplevelse i sig, D körde 160 nästan hela vägen mot Uppsala medans vi andra drack & skratta åt allt sjukt som sas, framme i Uppsala bekanta vi oss med alkoholen & trevligt folk, Elin & jag hade det galet bra, skulle ta tåget hem kl 01.20 men blev att D körde hem också, full? Ja sa till Elin innan vi kom fram till Uppsala, jag skulle aldrig i hela mitt liv sätta mig i en bil med en person som har druckit. Men det var ju som bortblåst när alkoholen kom i mig, körde 160 hem också, D kanske inte hade fått i sig så mycket ändå, men fyyyfan aldrig mera va tänker jag med? Men hela kvällen var bäst & lika så bilresan dit & hem var galet bra. Blev max & sen åkte vi hem till mig & hade ett litet samtal sen somna vi pang tjoff!

Idag vakna vi upp gladare än vanligt, fint! Ska städa lite nu & fixa sen kanske det blir att elin slingar bort min utväxt, jag ni ser ju på bilden nedan, hemskt! Tur jag har en bästa vän som är frisör & kan sin grej, thihhi. Hon klippte mig för några veckor sen & nu vill jag bara att håret ska växa så det blir långt as hell.

                                                                                                                 


Bild: Jag&Elin precis innan kvällen skulle börja! { Ja ni ser ju utväxten som sagt! }


· Kommentera inlägget här ·
Kärlek & Vänskap // 2 kommentarer