................



Truth only means something when it's hard to admit




· Kommentera inlägget här ·
Tankar & funderingar // 0 kommentarer



Måndag kväll.

KVÄLLER.
Gjort lite allt möjligt idag, skolan, gymmat, sovit, prata med underbara människor. En lite extra putt i hjärtat, på ett bra vis. Myst ikväll! Nu ska det bli film och mera mys. Inte alls pluggat, måste måste måste, vet inte varför jag skiter i det såhär. Tar aldrig tag i det, men imon är ETT måste. Ska troligen träffa Elin Jansson för lite mys imorgon också. Nääe nu måste jag kila, herren i rummet ropar efter massa kramar så måste mysa ner nu. GODNATT & PUSS


                                                    Jag vet inte varför, men jag älskar att göra det folk säger att jag inte ska göra!


                                    



· Kommentera inlägget här ·
Foto / Vardagligt // 0 kommentarer



The same thing that break .......

Godmorgon fina ni! Imorse blev det att möta upp Amanda, Felicia och Johannes på stan för lite fix, sen lunch på Coffeehouse by george innan det blev en kall promenad till skolan, hann även köpa ett par nya träningsbyxor. Nu är det mysig musik och lite plugg i skolan, det behövs! Efter skolan blir det hem och byta om sen till gymmet med Sofia och köra spinning och svettas lite. Är helt slut idag, trött och ännu mera trött. Ha en fin dag favvosar!

The same thing that break a man can make another change.

Tumblr_lpft69spjj1qao6puo1_500_large


· Kommentera inlägget här ·
Foto / Vardagligt // 0 kommentarer



Lördag och massa alkohol

Sjuk nöjd över gårdagen! Runt 18.00 kom Emma fixad och fin, jag hade nyligen kommit ur duschen så var bara fixa sig och vänta på min snygging Mathilda. När vi alla var samlade börjades det dricka alkohol och massa prat och mys. Vidare till en fest på brynäs men va för mycket folk så vi hann bara in och vände innan vi kila hem till Emma och fortsatte dricka innan det blev krogen. Slick och det var äckligt mycket folk, Emma gick hem tidigare men jag och Mathilda dansa, dansa och dansa, blev bjudna på shot och drink av Fäger. Träffa massa sköna människor, tog en tur till ån för Mathilda va inte som hon skulle haha. In på krogen och dansa ännu mera och sen slutligen så krama jag min vän adjö och sen tog jag en promenad till brynäs och somna, seeent.

Vakna upp runt 10.00 helt yr i skallen och låg och drog oss i sängen i ca 2 timmar och små prata innan vi gick upp och kolla tv och sen kila jag hem. Nu ska det köpas kebab och mumsa. Helt slut och mår som en påse skit. Första advent idag också folket så mys på nu. Ha en fin söndag fina ni!
 
Jag vet inte varför, men ibland gör jag så jävla dumma saker utan att tänka. Jag är hemsk, jag ser inte det hemska i det som jag gör! Jag är en hemsk människa rakt av. Men det har alltid funnits nått där och just därför kändes det inte fel. Jaja, livet bjuder alltid på nått nytt och man måste chansa ibland.


                                             
                                                
                                    Tumblr_lv6qqpvpen1r4r5owo1_500_large



· Kommentera inlägget här ·
Foto / Vardagligt // 0 kommentarer



New in

Igår blev det träning på morgonen sen skolan, hem och somna i soffan innan Sofia kom och hämta upp mig och vi åkte och handla lite gott, grönsaker och dipp och lite annat. Sen hem till Sofia och myste ner oss i soffan med katt bäbiisarna. Kom inte hem förns runt 00.30, vi hade sjukt mycket att prata om igår.

Somna inte förns kl 05.16 imorse! Kunde inte somna, helt ensam i lägenheten och va lite smått rädd så blev ingen sömn, tillslut somna jag och det blev ingen skola. Och runt 12.00 åkte jag och Sofia hem till henne i Sandviken och sen iväg till en inredningsbutik, vidare mot Valbo och sen Owe jansson. Blev lite nytt till hemmet för oss bägge. Vi for hem och åt mat sen åkte vi oss till gymmet. Hunnit med massor idag, helt död nu! Nu ska jag krypa ner i varma sängen.

Lite av dagens inköp, älskar ljusstaken, annorlunda och snygg!
{ Fru Norman, tack för en rolig dag, full fart hela dagen! }






· Kommentera inlägget här ·
Shopping // 1 kommentarer



Lanza Healing Strength Neem Plant Silk Serum

Tack fina ni som kommentera om skorna, nu är nr 2 hemklickade! Ligger i soffan och är snorig och har ont i kroppen just nu, vilat och kollat film. Runt kl 21.00 kommer syster och umgås! Imorgon träning, skolan och yttligare en träning. Då mår min kropp bra! Hade vart fint om förkylningen gick bort!

Letar ni efter ett bra tips på silikondroppar? Ja då tycker ja ni kan knalla till frisören och fråga efter denna ljuvliga produkt. Man tar några droppar i handen och smörjer in i fuktigt hår, minskar torktiden på ditt hår med 55%, glansförhöjare, värmeskyddande och hårreparerande. Helt ljuvligt, älskar den. Elin tipsa om den för ca ett årsen. Luktar så sjukt gott, vill smörja in mig hela tiden för den känns så fräsch och luktar sinnes gott. Pris 230 kr! 


 


· Kommentera inlägget här ·
Shopping // 0 kommentarer



Korpen

Ni var ju inte till stor hjälp precis, kommentera på skorna snälla ni? Ni är så pass många som kikar in, eller vågar ni inte, känner inte för det eller är allmänt lata bara? Kom igen! Skolan idag, hem och sov nån timme innan Sofia hämta upp mig sen körde bilen mot Korpen för 60 min spnning. Så jobbigt, men så kul. Nu har jag kirrat kort på Korpen så nu ska fettet brännas. Sen efter träningen har jag bara städat och pussat på min pojke. Ska göra glögg, äta pepparkakor och lussbullar nu, känner mig varm och helt nere, vill inte bli sjuk nu...... Ha en fin kväll fina ni!



               


· Kommentera inlägget här ·
Foto / Vardagligt // 0 kommentarer



HJÄÄÄÄÄÄÄLP!

Sitter & funderar över vilka av dessa skönheter jag vill ha i julklapp?
{Snälla hjälp & kommentera eran favorit, kom igen, en liten kommentar med sko nr 1 eller sko nr 2}







· Kommentera inlägget här ·
Frågor & svar // 5 kommentarer



Chucky doll

Ni måste bara kolla på detta klipp! Tjejen på videon är så sjukt lik Chucky doll när hon skrattar sitt onda skratt. Legat och skratta med karln ett bra tag nu, bästa denna Söndag! Nu ska det mysas efter att kollat innebandy 8 timmar. Ont i rygg och ben efter denna sittande dag på bänkar och allt. PUUUSSS!




                                     
       


· Kommentera inlägget här ·
Mina Tips // 0 kommentarer



Helgen

HÄJJÄ! Igår blev det mys med Sofia här hemma, gjorde tacos och åt massa gott och kolla Idol. Prata med Wachen och runt 23.00 tog Sofia och jag bilen över till Wachen för att umgås och kolla film med han och Walle. Fatta inte varför vi inte gick, tar ju bara nån minut mellan oss, men regna och va kallt. Blev kvar hos Wachen till 01.00 nått, kolla massa sjuka saker, dog ju i soffan så mycket man skratta. Fin kväll men sen var det dax att åka hem och träffa en full pojkvän. Somna vell runt 03.00 och sen upp 10.00 idag sen for jag och Sofia iväg till Korpen och gymma, hur skönt somhelt. Bra hon den där Sofia Norman!

Sen pussa massa på pojken när jag kom hem, in i duschen och sen fixa och städa fint här innan karlns familj kom med massa pizza och gott, blev filmkväll hära idag med familjen Järnberg. Inatt sover Isac kvar hära, och tidigt imorgon blir det innebandy och sen ännu mera innebandy, skulle gymma med Sofia men hade lovat lillen att kolla på han så får bli passet på måndag med spinning. Om det inte blir så sent så ska jag hinna med att göra naglarna hos wickey också, så har min helg vart och kommer bli. Nu ska vi mysa ner alla fyra i sängen, karln, jag, isac och vegas, får sova med tre pojkar? Lyx hihi! PUSSPUSS


6c69c4ec5d468f93be2f1c6_large


· Kommentera inlägget här ·
Foto / Vardagligt // 0 kommentarer



Torsdag

Godkväll! Idag var det ett par killar här och kolla ventilationen i lägenheten sen tandisen och sen har jag vart i skolan till 15.10! Kom hem och sen vänta jag på Robin och hans pappa som skulle komma, dax att kika lägenhet idag, den va så snygg så jag dog, Robin och Hasse med. Vi vill mer än allt ha den lägenheten men den kommer säker gå upp sjukt mycket i pris men vi skrev upp oss som intresserade iaf. Den känns sjukt lyxig och då mena jag LYXIG, ska visa bilder om jag hittar på några. Sen for vi till Valbo och karln köpte två snygga skjortor, tur jag kan låna dom också även fast dom hänger till knäna, men sköna och snygga så det gör inte så mycket. Sen hem och gjorde mat och myste i soffan, höll på somna men sen pang så ringde det på dörren.

Robins pappa kom och sällskapa, han ville inte hem och störa Jenny när hon hade middag med sina vänner,blev hockey och kladdkaka här hemma som jag bakade, ärligt så skulle ni betala en stor summa pengar för mitt recept på kladdkakan jag gör. Ännu bättre än kladdkakan under SF bions fik. Sjukt stolt varje gång jag gör den, hihi. Blir så glad när karln varje gång säger att det är det godaste han någonsin ätit. Då blir jag glad! PUSS PÅ ER.

Slängde på mig min jeansväst jag klippt sönder sen i sommras, inte ofta den kommer på, men när den väl gör, sjukt snygg!





· Kommentera inlägget här ·
Foto / Vardagligt // 0 kommentarer



VERSACE

Idag kl 10.00 släpps Versace kollektion för h&m, någon som ska handla? Just nu går det inte att komma in på H&M står det, för många besökare just nu, men det fattar man ju! Finns nått få plagg som föll mig i smaken, annars va det ingen höjdar kollektion. Men visst är det grejt att Versace vill ha sin kollektion hos H&M? Hoppas ni finner det ni vill ha av kollektionen och att ni hinner på att få det ni vill ha. Nej nu mot tandisen och fixa med tanden innan skolan.

Jag är iaf nöjd och älskar min rosa lilla drömparfym som jag ALLTID använder, nu är den snart slut och ska då köpa den nya parfymen som Versace gjort den guldiga och underbara. Ett tips nu till jul kanske, önska er dessa parfymer, helt underbara och man blir kär i doften. PÖSSS PÖSSS!



· Kommentera inlägget här ·
Mode & inspiration // 0 kommentarer



Onsdag


Efter att jag vilat magen kände jag att jag måste få i mig lite friskluft, fick fint sällskap och en promenad på 50 minuter! Sen hem och tände hela lägenheten med olika doftljus, mysmys! Karln och Joacim kom och kolla hockey och vi alla laga oss lite mat. Nyss legat i soffan och mysit med karln ska knalla ut dit igen, han saknar mig sa han så bäst att kila. Vi ska kolla tv och kramas innan sängen kallar. Skolan imorgon och sen lägenhetsvisning, greeejt asså!

Ville bara säga välkommen hem Beckis! Från värme till kylan, och krya på dig efter allt som hänt dig när du kommit hem, jäklans va läskigt att det kunde bli så, men det kommer blir bra, och fin är du ändå såg dig på bild idag, snögg som vanligt. Puss på dig och hoppas vi ses snaaaaaart!

Åh, är det nått jag bara älskar så är det vell rostat bröd med räkröra, blev så sjukt sugen på det idag, ska nog göras imorgon. Favorit hos mig ♥



· Kommentera inlägget här ·
Foto / Vardagligt // 1 kommentarer



Svar

Här va det stilla! Nyss kommit hem från stan, skolan först, idrott och sen samhällskunskap. Har en förjävla mensvärk känns som andra världskriget där nere. Ska bara lägga mig ner och vila, be Robin laga mat och sen kolla tv tills jag somnar, tror dock inte jag kommer få nån sömn. Riktigt illa vad ont det ska göra.

Fick en kommentar som trilla in inatt av en Anonym person! Tycker det inte ens är värt att svara på folk som inte vågar skriva sitt eget namn och så men vi kör på ett svar här till den Anonyma personen. Personen undra hur jag och min syster gjort för att gå ner i vikt? Och sen lät det lite såhär: Hört på ryktes vägar att du svalt dig ner i vikt förut, vet du hur dåligt det är mot din kropp?

Mitt svar till DIG! Jag har aldrig i hela mitt liv svält mig själv, jag äter sjukt mycket mat om dagarna, chips, läsk, godis och mer ramlar ner också. Skulle aldrig klara av en dag utan mat, älskar mat. Så att du hört ryckte om det? Jag kan bara skratta åt det, aldrig gjort eller hänt så länge jag levt mina 19 år iaf. Jag har inte tränat mig ner i vikt heller, för det klarar jag bara en dag sen sitter jag i soffan med en godispåse ändå! Så jag vet inte va du fått allt ifrån? Och om min syster viktnedgång, det får du fråga henne, hon har iaf tränat sin kropp fin och finns inte på tal att hon har svält sig, så nu vet du. Om du inte är nöjd över din kropp som du nu inte verkar vara just nu, träna och ät bra, finns inge bättre svar på det.



Tumblr_luonsaju231qdf0imo1_500_large


· Kommentera inlägget här ·
Frågor & svar // 0 kommentarer



New in

Nu är det kväller! Kom hem runt 18.30 efter lite äventyr med mamma och syster, gjorde mat med karln och myste ner i soffan, han somna ganska fort och sover ännu ca 3 timmar har gått. Ska själv krypa ner i hans famn och sova snart, behöver sömn, en riktigt trött dag idag. Börjar skolan 08.00, undra om jag orkar det? Köpte en lykta idag, dyr men ack så snygg, bästa köpet på länge, man ser inte hur den lyser ut i mörkret men blir massa fina skuggor av den.

                                                                                                               
                                                                                                                         





· Kommentera inlägget här ·
Shopping // 0 kommentarer



Vadå en dröm?

Har fastnat för en blogg, en tjej som vet hur hon vill ha sitt liv, gjort om ett hus till sitt drömhus och gjort det speciellt på sitt lilla vis, gör goda bakelse, sjunger så otroligt bra, gift sig med sin drömkarl. Blir alltid glad när jag läser hennes blogg. Och det bästa, kollar alltid tillbaka på dems bröllop och får ett leende.

Dom var med i "Min mans bröllop" på tv och fick hundra tusen till bröllopet. Lilié och Linus har varit ett par sedan 7 år tillbaka och nu är dom 23 år, alltså vart dom tillsammans vid 16 års åldern, ingen trodde det skulle hålla, men sedär 7 år senare lyckligt gifta? Det jobbigaste för Lilié var att dom skulle skiljas åt i två veckor och inte träffa varandra förns innan bröllopet och den som skulle fixa bröllopet, klänningen, lokalen, tårtan och allt sånt var hennes man, det kunde bli den värsta dagen i hennes liv lika så den bästa dagen i hennes liv. Allt hängde på hennes man Linus, hur skulle han fixa hennes drömbröllop?

Jag dog, ja jag dog helt ärligt, kolla bilderna så fattar ni. Jag skulle leva lyckligt resten av mitt liv om min man planera ett sådant bröllop, han visste hennes dröm, han förverkla hennes dröm med hennes insperation till ballonger, rosa, godsaker och allt va han fixat, hennes klänning valde han ut, kronan, blommorna ja för att inte tjata ut det ALLT. Och det sötaste jag hört, när dem kom ut ur kyrkan så blåste folket såpbubblor på dem, hur gulligt? Det här är mitt drömbröllop på pricken. Finns så mycket mera att berätta om doms bröllop men blir bara för mycket text då, så ni får njuta av musik och bilder.

I slutet av inlägget finns en video när hon sjunger till sin stora kärlek, låten spelades upp under deras bröllop.











· Kommentera inlägget här ·
Tankar & funderingar // 0 kommentarer



Professor Green


Lyssnar på Professor Greens låt minst 3 gånger om dan, gjort en längre tid och den har fastnat. Kolla på Vakna med the voise imorse och såg då att han var med, när han berätta om hans pappa och hur han fick det stora ärret på halsen när han var nära döden. Mer om den historian fick man se på MTV för nån dag sen. Nej nu ska jag ta och plugga på lite så jag hinner klart, med det jag ska, hörs senare fina läsare!






· Kommentera inlägget här ·
Mina Tips // 0 kommentarer



Gårdagen!

God morgon! Haft fullt upp och då får bloggen lida. Men nu börjar skolan och en ny vecka, hoppas på mera skrivande då. Sitter i skolan och har den sista lektionen nu innan jag knallar mig hem, ska städa och fixa mys så min karl blir glad. Hela veckan har jag sjukt mycket att göra och plugga ska gå först nu.

Igår var det fars dag! Jag och karln åkte hem till Bomhus så fick pappa en present och så umgicks vi där lite inna det var dax för oss alla att åka vidare till Stockholm för att kolla Caperio Täby - AIK jag HATAR ärligt AIK, dom va så pinsamma och hemska på plan så man skämdes åt dom. Vilka jävlar, och dommarna va på doms sida men ändå vann älskade Caperio Täby, när första perioden var slut stod det 7-0 till Caperio Täby, lite lycklig man var då och jag tyckte inte det minsta synd om AIK, dom va så jävla elaka i spel och slog typ ner alla spelare i Täby. Rätt åt dom att dom förlora och det var ju derby, så 2000 pers och proppat med folk och 70% hejja på Caperio Täby, kung! Blev att stanna på Max i Uppsala innan vi åkte oss hem, kom hem sent igår!



· Kommentera inlägget här ·
Foto / Vardagligt // 0 kommentarer



Idol live i Gävle

Om kvällen var bra igår? Helt grym. Idol live va så insane mycket bättre live än jag kunde ana. Spännande, roligt och bra. När jag och karln skulle leta våra platser tänkte vi "men nej det kan inte vara precis vid scenen måste va en bit bort?" Men nääee vi satt precis precis neranför jag nudda scen hela tiden med fötter, knä och händer. Vi vart skit nervösa och ville fråga raden bakom om dom ville byta men det gjorde vi aldrig. Vi fatta just i denna stund "scen=tv" ja och det blev vi, vi va med i tv rätt ofta och jag satt nervös hela tiden för det va inte några kameror vid scen, kanske 7 st och dem åkte omkrig åt alla håll. Trodde nästan man skulle få en i huvudet så mycket en kamera åkte omkring. Men fyfan va kvällen var bra och sjukt mycket folk i Läkerol och Gävle var igång igår vill jag säga. Ångra inte en sekund att jag köpte biljetter. Va nog massor som håller med om att kvällen va oslagbar?

Jag dog ju lite smått när Martin Björk och Jacob Öqvist kom upp på scen, Jacob höll i pauserna. Jacob var snyggare i verklighet än på tv när han är med i  Vakna med the voise. Men det jag dog åt var att jag fick se Sveriges snyggaste man Martin Björk. Ni anar inte hur snygg den karln är, mums på han!

Hade den bästa kvällen på länge och knäppte över 70 bilder men lägger bara upp nån få nu. Har massa videos på idolerna som åkt ut som fick sjunga i pauserna, Olle är och kommer alltid vara min favorit fast den jag alltid har hejja på och vill ska vinna är ju Moa, inget snack om saken, sjukt fin va hon och vilken röst. Jag flima och knäppte inte kort när sändningen var live, hur bra skulle det se ut? Men funderar på lägga upp videosarna sen iaf.

{Det föll en tår när sötnosen Andre åkte, ville inte ville inte, buhu! Amanda kunde lätt åkt, inte alls nån favorit hos mig.}



Idol scen

Idol scen

Idol scen

Sveriges snyggaste man "Martin Björk"

Jacob Öqvist

Olle Hammar, underbara Olle!

Idolerna

Scen och bilderna på deltagarna

Martin Björk och Amanda Persson



· Kommentera inlägget här ·
Kärlek & Vänskap // 0 kommentarer



New in



Min nya älskling! Äntligen har jag hittat den perfekta vinterjackan. Det bästa med jackan, det är ingen tjej jacka utan kill jacka och därför älskar jag den lite extra, tror inte att nån tjej kommer springa och köpa den, jag hoppas! Köpt på Carlings och ser ni knapparna med ankare på? Är även massa ull i jackan! Färgen är vinröd/lila färgen är som på andra bilden med knappen, vart en mer lila färg på första men ska vara som färgen på andra bilden, lovely!

                                                                                                                  


             
             


· Kommentera inlägget här ·
Shopping // 1 kommentarer



Gårdagen i bild & text

Heey lovely people! Fredag 11-11-11? Wiihoo liksom. Vill säga stort grattis till älskade bror som fyller år idag, puss på dig! Ikväll är det Idol live som gäller här i Gävle och då är jag och karln på plats i arenan, rad ett precis nedanför scenen och plats 2-3 hoppas vi blir nöjda. Vi planerar att gå ut och äta nått gott innan. Annars ska jag bara städa fint här hemma idag och åka till bomhus, så har massa saker för mig idag innan kvällen. Hoppas ni får en fin fredag!

Igår va ja och kolla upp om halsen till sjuksystern som det "kallas" hon sa att det gick åt rätt håll och att jag inte ska anstränga rösten. Sen runt 17.00 for jag och karln ut till valbo, köpte en vinterjacka jag ska visa sen, så jäklans nöjd! Åt på ikea och handla lite fina saker där inne sen mot jennys hund&katt och köpte sand åt Vegas. Fick plötsligt ett tråkigt sms av Norman. Som en bra vän ställde jag upp och åkte hem till Sofia och prata och försökte få henne på andra tankar. Vi åkte och köpte mat åt henne, kolla tv och myste med hennes lilla brima bäbisar. Lugn och skön kväll hemma hos Sofia igår.


Karln kom och hämta upp mig, blev sent! Men han kom också upp för att se katt bäbisarna och han älska dem. Dog så små och söta dom var, ser större ut på bild men ack så små dom va. Frans&birgitt, Sofias lilla Frans och Snockes Birgitt. Alla bilder är typ på Frans förutom första den är på Birgitt.

    
                                      
                                      
                                      
                                        
                                      


· Kommentera inlägget här ·
Kärlek & Vänskap // 2 kommentarer



Säljer

Skulle vilja slänga in denna klänning och kolla om nån av er kanske är intresserad av att köpa den?
 Köpt på H&M Conscious collection för 400 kr, säljer för 200 kr och den är aldrig avvänd och storlek 38.

Kommentera eller skriv till [email protected]

                          natalie-portman-kourtney-kardashian-same-hm-conscious-collection-dress.jpg



· Kommentera inlägget här ·
Mina Tips // 1 kommentarer



New in.

Godkväll! Var uppe redan kl 06.00 idag även fast jag började kl 13.00. Redan kl 11.00 var jag nere på stan och kikade, fick med mig sakerna som jag har på bild här nedan. Sen mot idrotten och sen hem, vi hade ingen samhällskunskap idag. När jag kom hem vänta jag på min karl sen for vi till Rusta och kika och sen storhandla på Willys, nu finns det massa gott i kylskåpet. Och fyfan va jag glad jag blev idag när jag kom in på Rusta, massa julsaker och mysiga ljussaker. Vill ha jul nu och massa mysiga julsaker som stökar här hemma, mysmys! Köpte lite saker på Rusta men orkar inte visa nu. En annan gång!

Nyss gjort enchiladas, dö gott! Just nu ligger min karl och sover han känner sig hängig, hoppas jag inte smittat han. Längtar tills fredag då jag och karln ska på Idol och då ska nån av dessa skönheter nedan bäras. Sen på lördag fira bror som fyller nu på fredag, han ska också på Idol, han blir bjuden av sin tjej. Så vi firar han på lördag. Nu ska jag kolla tv och mysa med Vegas och pussa lite extra på han. Sen mysa ner under ett varmt täcke med karln sen sova.

Den första en super snygg och ljuvlig stickad tröja från Gina Tricot 249kr den är beige och massa glitter/silver i hela tröjan. Sen har vi två nagellack från BIK BOK 39kr och det är i färgerna silver och guld, helt underbara! Sista tröjan kommer från BIK BOK 200kr. Och vill säga, blir lika glad varje gång jag handlat dära, skit söt och gullig tjej i kassan som alltid är trevlig. Sånt folk ska det finnas i alla butiker, men min favorit affär är BIK BOK.





· Kommentera inlägget här ·
Shopping // 0 kommentarer



You.

                                                                      Most of all I'm sorry I gave up on us, and you never did.

                                                                                                                                            

           Tumblr_lpmoj8flue1qdom5ao1_500_large


· Kommentera inlägget här ·
Tankar & funderingar // 0 kommentarer



They say that home is where the heart is

Tisdag morgon! Vakna upp med en svidande hals och en liten pipig röst, men heey det går ju framåt? Jag ska vila idag och imorgon tar jag mig till skolan. Ska kolla igenom lite arbeten nu och sen dricka te, ta en dusch, ansiktsmask och smörja in mig. Känner mig som en död fisk, inte duschat på 3 dagar och ser ut som skit. Men är man sjuk så är man. Nej nu ska jag lägga ner datorn och börja plugga. Hörs senare, ha en fin tisdag alla fina. PUSS PUSS PUSS!


                     V i l l   h a   d e s s   p l a g g   n u   n u   n u ,   j e a n s e n   h a r   j a g   m e n   a l l t   a n n a t ,   k o m s i   k o m s i !

               


· Kommentera inlägget här ·
Mode & inspiration // 0 kommentarer



Måndag.

Hostar som en jag vet inte vad? Ska sova ännu mer nu, gjort hela dagen men måste sova mer, helt slut. Kolla in på progress nu och såg att skolan lotta ut tre idol biljetter nu tills på fredag då idol faktiskt kommer till Gävle. Men jag har ju köpt mina biljetter redan för ca 2 månader sen och dyra var dom 1300 kr för två biljetter? Fast vi sitter på första raden framför scen och på plats 2-3, hur bra är inte det då? Jag är hel nöjd! Hoppas min röst hittat tillbaka då bara.

Sen kom jag på bara såhär när jag såg denna bild på Marisa Miller, ja måste fan färga mitt hår innan fredag! Får köpa slingor och göra själv för orka inte be folk som ska ha betalt osv, då fixar jag det själv. Jag älskar verkligen Marisas hårfärg, helt underbart fin. Ha en fortsatt fin måndag nu fina ni
                                           

                           


· Kommentera inlägget här ·
Foto / Vardagligt // 0 kommentarer



"10 saker ni inte visste om mig"

Morning!
Jag ligger i sängen och känner att allt går åt rätt håll, förylningen börjar ge sig och jag känner mig bara lite krasslig. Rösten har jag inte fått tillbaka vilket är läskigt, men hoppas den kommer tillbaka snart. Mår jag bättre imorgon blir det skolan men då får jag inte prata. Hur ska det funka? Men prata med läraren min och får skriva på lappar osv. Världens bästa mamma kom nyss med två kassa med mat, soppor, ljus och allt som behövs när man är sjuk. Tusen tack! Nu ska jag bara vila och sova idag så jag kan gå till skolan imorgon. Hoppas ni får en fin måndag söta läsare, gillar att ni blir fler och fler här på bloggen.


♥ 1. Jag är beroende av serier, följer 7 st just nu!

♥ 2. Jag är rädd för spöken/andar osv.

♥ 3. En vana när jag är ensam hemma, tänder alla lysen som finns i huset. Mörker är min västa fiende, gör det även fast det är ljust ute.

♥ 4. Jag älskar disney filmer!

♥ 5. Jag älskar att inreda rum och gör om rätt ofta och byter ut saker.

♥ 6. När jag fixar mig morgon/kväll så har jag alltid musik på och dansar och sjunger framför spegeln.

♥ 7. Det bästa jag vet är mat, finns inge bättre, ger man mig mat blir jag världens lyckligaste.

♥ 8. Jag älskar att åka bort, även fast man bara åker till falun, västerås osv.

♥ 9. Jag duschar håret varje dag, får panik och känner mig äcklig om jag inte skulle göra det.

♥ 10. Så fort jag har pengar på kontot så är det ett "måste" att springa ner på stan och köpa upp allt. Det har gått för långt och jag kan inte sluta. Har två garderober proppade med kläder och en garderob proppad med tvätt dagligen. Har även massor med kläder hos mamma och pappa som inte får plats här hemma. Har ni bra tips på att sluta va så shopping galen så skriv till mig.



· Kommentera inlägget här ·
Lär känna mig bättre // 0 kommentarer



Inte min dag idag

Hej gänget!
Det har nu visat sig att jag troligen har en "övre luftvägsinfektion" har aldrig vart med om det eller hört nån jag känner haft det, får inte prata alls inte ens viska, viska är det värsta man kan göra sas det. Ska dricka varmt, sova länge och inte anstränga mig alls. Nästan hela dagen har jag sovit och haft sällskap av min karl som tycker synd om mig. Jag får skriva sms till han när jag vill nått fast han ligger brevid mig, eller visa med kroppen och ibland ser jag ut som ett cp och han skrattar, men han tycker bara jag är söt då, så inge elakt, så bra! Inte ofta man får vara med om detta? Nu ska det vilas och ja ska va tyst.

Haft världens mysigaste dag med min tissetass. Han är inte som alla andra, vilket jag älskar! Men till saken, igår dog jag av att Sofias katter va så söta och mysiga "Helig Brima" Så det skulle inte skada med en till katt. Fast dom kostar mellan 3 000 - 7 000 kr. Men det är det värt. Får prata lite med karln så får vi se vad som sägs. Hitta bilderna på Blocket.se visst är dom insane söta? Geee mig! Eller varför inte önska sig i julklapp? Åh smart idé! PUSS FINA NI  ♥

                                                                                                        

Helig Birma Helig Birma



· Kommentera inlägget här ·
Kärlek & Vänskap // 0 kommentarer



Halloween

Vet inte vart jag ska börja? Imorse fick jag panik när jag vakna, kunde inte prata? Vart chockad och börja grina så läskigt var det, kan fortfarande inte prata, kommer inte ur ett ord ur munnen även fast jag pratar/skriker. Min förkylning började i torsdags och sen vart den värre och i fredags kände jag feber och mer. Men kunde inte motstå gårdagen och festligheter så jag gick ut, och jag var redan hes då och på natten innan jag skulle sova så var jag sjukt hes men jag tyckte det bara var roligt för jag lät så mörk i rösten och så, men va det roligt idag när jag vakna upp utan röst? Panik! Det är inte för jag skrikit eller nått liknande, det kom med förkylningen. Och jag blir ännu mer ledsen för jag måste verkligen gå i skolan nu, massa som ska göras, vad gör jag?

Igår börja de med att Mathilda kom till mig runt 16.00 och vi fixa oss innan vi skulle kila över till Hanna på fest innnan Engeltofta. Vi skulle vara Zombie och hade denna bild under som insperation som är på Linda. Vi gjorde exakt lika som med sminket, bloda ner våra vita linnen och hela våra överkroppar och gjorde äckliga sår på halsen och så. Vi skippa såret i ansiktet då vi knappt hade två timmar på oss att fixa oss och för Linda tog det ca 4 timmar. Blev en trevlig kväll hos Hanna och så bjöd jag dit Sofia och hennes vänner också innan Engeltofta. På Engeltofta tyckte jag att det sög, man gick bara och kolla på alla människor och prata med folk hit och dit, inte riktigt detsamma som en kväll på slcik så jag och Sofia tröttna ganska snabbt och tog en taxi hem till henne där Snocke, Robet, Wachen och två till killar var. Myste lite med doms dö gosiga kattungar sen dror pojkarna på krogen och jag och Sofia hängde på tills vi stanna upp och bestämde oss för skitsamma när vi väl kommit in på slick kommer det stänga efter en bara liten stund. Så hem till sängen och myste ner mig med karln när han kom hem. Ja kvällen var sjukt bra även om Engeltofta var en besvikelse med FÖR mycket folk. Och ni som var där och hade kul, kul för er!


halloween


· Kommentera inlägget här ·
Foto / Vardagligt // 0 kommentarer



BRON|BROEN

Godmorgon! Somna inte förns kl 04.00 inatt då min karl kom hem från jobbet, blev nattjobb för hans del. Det värsta jag vet att somna ensam och utan min karl som håller om mig, nääe det funkar inte. Kolla film och prata med massa härliga människor, det blev min kväll/natt. Döds trött var jag också haha!

Imorse när jag vakna va jag sjukt förkyld, snorig och täppt i näsan. Varför kommer det just nu? Hur underbar morgon som helst, myste och kramades med min gosiga pojkvän och sen åt vi fajitas som blev kvar från igår. Idag finns det mycket i min skalle, om det inte blir mys i bomhus så ska jag med Mathilda och tror Fanny skulle med till Brända och Interrpool. Sofia hörde nyss av sig om vi skulle hitta på nått ikväll, så hon får också hänga på. Men en bit mat i bomhus kanske stoppar den planen? haha ja vi får se! Nej nu ska jag mysa vidare innan jag kliver upp ur sängen för en dusch och städning, ha en fin fredag !!!

Juste måste tipsa er om BRON|BROEN som går på svt play. Robins pappa som tipsa mig, helt fast är jag nu! Så ett tips kolla in och se om de är nått för dig?



· Kommentera inlägget här ·
Mina Tips // 0 kommentarer



There's nothing like me and you

HEEJLOO!
Mätt, trött, glad! Det är ju trots allt torsdag och snart fredag liksom. Har nyss pratat i telefon med Mathilda i exakt 59 minuter, en timme då nästan? Skapligt, hade massor att prata om, vi skippa krogen idag, blir till helgen ist. Ja neää nu ska jag mysa ner i sängen och ringa ett samtal till innan jag somnar..  Fick en kommentar om att jag skulle lägga ut mer bilder på mig själv, så aa nu gör jag väl det för att göra mina läsare nöjda! :) Bilderna är precis tagna!!! 

                 


· Kommentera inlägget här ·
Mode & inspiration // 0 kommentarer



Design

NY DESIGN.
Ja var vell på tiden med en ny design? Den skulle upp för några dagar sen men Amandas internet funka inte så hon kunde inte fixa den. Jag vann en auktion och så pang tjoff så blev den min. Förra designen fixa Amanda också , himlans bra! Kolla in hennes blogg om ni vill klicka in här ------ → Ohstlin.se

                                                                                                    Den gamla designen.





· Kommentera inlägget här ·
Inredning // 1 kommentarer



New in

KVÄLL.
Blev en sväng på stan idag, köpte lite nytt, handla mat och kom nyss hem och la mig i sängen! Mathilda ringde nyss, kanske att vi skulle på slick ikväll, Oliver ska vara på plats och spela där ikväll! Annars blir det myskväll hemma, köpt fajitas, chips&dipp, mums massa gott! Nej nu ska jag resa mig för att laga mat! Och HALLÅÅÅ? Snart är en veckas lov slut? tyckte det nyss var måndag och lovet precis börja? Anyway! Hörs imorgon eller senare fina och bästa ni!

Blev ett par jeans Dr. Denim! som jag letat och letat och idag fanns dom på Carlings, underbara! Mathilda som tipsa om dom. Sen köpte jag en Skjorta på H&M vardaglig och fin. Även en svart vardaglig tröja fick också följa med hem från BIK BOK men glömde knäppa kort på den. Ja det var väl allt!




· Kommentera inlägget här ·
Shopping // 0 kommentarer



Vinterjacka???

MORRN MORRN.
En grå torsdag i Gävle, har kollat lite film och myst med min lille kisse i sängen. Ska snart hoppa in i duschen och sen knalla ner på stan. Mitt lilla problem är att jag ska kika på en vinterjacka, inte det lättaste? Så är sugen på en mörkgrön eller svart, fjällräven/canada goose eller nån varm och bra jacka! Blir kolla in på Naturkompaniet, kanske finner jag nån bra där? Ska ringa på syster nu och fråga om hon är på för en runda på stan, hoppas! Hörs sen fäns!

                                                                    Älskar blondinbellas gröna fjällräven, helt kär i den!


                                       
                                       


· Kommentera inlägget här ·
Foto / Vardagligt // 0 kommentarer



Att stå med sitt hjärta i handen.

Är det så? Det handlar väl om att våga. Men att våga är det läskigaste som finns. Att stå med sitt hjärta i handen och tveka, vågar jag ge bort det? Första gången var det så pirrigt. Vad har jag att förlora? Det visste jag inte då. Efter några gånger är det mer skitläskigt än pirrigt. Att varsamt slå in sitt hjärta i ett litet paket och ge bort det, här får du en present, det är ditt nu. Du kan göra vad du vill med det. Ja men det är väl klart att det är skitläskigt, när vissa faktiskt har gjort precis vad de velat med det. Kastat det i en sjö och plötsligt kan man inte andas längre, hej då nu drunknar jag.

Men att ge bort sitt hjärta till någon är den finaste presenten man kan ge. Och om personen som får det inte är varsam med det, då är det hans förlust och inte din. Hur rädd man än är i den sekunden man bestämmer sig att här får du, så är det häftigt på samma gång. Häftigt att man faktiskt vågar ge bort det mest värdefulla man har. Ännu häftigare när han faktiskt tar bättre hand om det än vad du själv gjort. Och om han tar det och sticker en kniv i det, tja, då har man i alla fall alltid kvar känslan av att man faktiskt vågade. Och vågar man ge bort sitt hjärta till någon man hoppas på älskar en, då vågar man också laga det om det nu blir så att man får tillbaka det trasigt.



· Kommentera inlägget här ·
Tankar & funderingar // 0 kommentarer



Godnatt

Nu är vi trötta, bästa kvällen! Så nu säger vi godnatt! / Hela familjen!!!!  Sulan, Vegas, Robin ♥




 

 



· Kommentera inlägget här ·
Kärlek & Vänskap // 0 kommentarer



You almost wish.

But when it's over, and he's gone. You almost wish that you could have all of that bad stuff back... so that you could have the good. 
                                                                                                        
                                                                                                                  


                                     
                                      335010679_jeaxcmir_c_large



· Kommentera inlägget här ·
Tankar & funderingar // 0 kommentarer



2 November

HEEJ DU!
Idag har dagen bestått av promenad här på kvällen, en timme med Emma! Gick långt, sen skulle hon in på Willys och handla lite så mamma kom och hämta oss och vi körde hem Emma sen åkte jag och övningskörde, gick satans bra! Sen hem för mys med karln, han hade gjort lasagne, mums! Mys nu innan vi ska krypa ner i sängen. Imorgon väntas en dag med massa att göra! Juste 9 dagar kvar innan idol live i Gävle, spännande, vi sitter längst fram.
                                        
                                                                                                                     
                                                                                                                 Till nått helt annat.
                                                                                                             Finns det nått snyggare?



· Kommentera inlägget här ·
Mode & inspiration // 0 kommentarer