Kent

Helt fast för denna låt, underbara Kent. Myst och somnat till den 3 dagar i rad nu ♥




· Kommentera inlägget här ·
Mina Tips // 0 kommentarer



youse somebody

Jag ramlar glada gatan fram! Bara glada och fina dagar har rullat på nu! Massa mys och sköna dagar. Igår va det en lite mer hård dag, mina fel, mina val! En promenad ute i regnet, ledsna miner och en kall dag! Nu blicka framåt och denna fredag börja helt perfekt, helgen bjuder på massa härliga saker. Fira Anna imorgon på Söderhielmska, hyrt övervåningen där så det kommer nog bli en rolig kväll med härligheter.

           



· Kommentera inlägget här ·
Tankar & funderingar // 0 kommentarer



Före & efter bilder

Morrn morrn! Vakna runt 06.00 och tog ett varmt bad, har två korta lektioner idag som jag troligen hoppar och tar mig till stan för att städa ur det sista i lägenheten ist så kan man pusta ut med det, ska även hinna lämna in några röda uppgifter också. Så nu på med kläderna och iväg. PUUUUSSSS!

Lite före och efter bilder på rusten... sjuk skillnad, men kassa billder från telefon, men det får duga!
Ni får bilder på hallen och badrummet just nu, kommer på resten sen. Dom gamla bilderna längst ner!













· Kommentera inlägget här ·
Inredning // 0 kommentarer



Dansa Pausa



· Kommentera inlägget här ·
Mina Tips // 0 kommentarer



00.15

Kväller, eller hej mitt i natten! Som det firades igår, sinnes va alla människor va underbara igår. Säger bara Oh ah Silfverberg ♥ Haft fullt upp idag, på måndag nästa vecka ska hela lägenheten vara tom och jag ska packa massor, sen bär det av till det andra hemmet. Så ja kommer nog vara helt off några dagar nu, skönt att vara hemma igen så man får mysa och träffa underbara människor igen. Blev mys i bomhus ikväll och nu har jag landat i lägenheten för sova, upp tidigt imorgon och börja packa och fixa mer. Lagomt less på vädret, tänker tillbaka till Italien och värmen, skulle inte va fel att vara där nu.






· Kommentera inlägget här ·
Lär känna mig bättre // 0 kommentarer



Italien, Rom!

Då är man tillbaka på Svensk mark igen efter sjukt underbara dagar i Italien. Flyget gick bra, även fast jag klämde sönder händer och det kändes lite obehagligt så klara jag mig fint under flygningen, landningen idag va dock inte så rolig, höll på skita ner mig, men lever ju? Vi har haft mellan 20-27 grader varje dag, stekande sol och en värme man kan drömma om, fått lite färg men inte så mkt eftersom vi var bara där i fyra dagar och två dagar var vi ju på resande fot så inge sol och brun då. Vi bodde i en lägenhet i ROM, helt sjukt fint där, vi kolla på Colosseum, Peterskyrkan, Spanska trappan, Fontana di trevi, så sjukt fint och spännande. Sjukt fina dagar i Italien, har tagit ca 300 bilder men orkar inte lägga upp så ni får några härliga bilder nedan. Nu hockey, fast är helt slut men är det guld som gäller så måste man orka med kvällen.  PUUUUUSSSS!





· Kommentera inlägget här ·
Kärlek & Vänskap // 0 kommentarer



Time for some change

Godmorgon! Sitter på kontoret och har inge bättre för mig just nu så skriver väll några rader till er. Kanon kväll igår, hockey och tacos och sen mys! Hade sjukt svårt att sova inatt så nu är man som en zombie men vad gör det? Fredag och helg, imorgon far jag till Stockholm över dan, spännande! Så helgen hoppas jag blir bättre en vanligt och då brukar helgerna vara underbara! Nästa vecka bär det av till Italien, herre min skapare va jag längtar. 

Bjuder på en bild på mig och mina fina damer, festligheter och mys! ♥
Följ mig på Instagram vettja, Susannawallin ..... puss på er fina ni!



· Kommentera inlägget här ·
Foto / Vardagligt // 0 kommentarer



glow in the dark

Hej followers! Full fart nu på morgonen, massa slit och runt 11.00 när jag var klar så kom Kalle och hämta upp mig, följde med han till firman ute i Valbo sen hamna vi på stan, handla lite innan bilen rulla hem. Nu ska ja fixa massa i lägenheten, massa saker ska till återvinningen idag och ikväll blir det tacos och hockey, fint de! Förkylningen sitter kvar, annars blir det bara bättre och bättre! Ha en fin dag underbar ni. PUUUUSSSS!






· Kommentera inlägget här ·
Foto / Vardagligt // 0 kommentarer



Bra dag.

Bra dag! Även om jag bara legat i sängen, har blivit bättre men känner mig fortfarande seg. Syster och mamma kom med lite mat och nyttig heter under kvällen. Har hunnit med all disk också, de var jobbigt hehe. Nu lite tv, imon ska jag upp i skaplig tid och göra nytta. Godnatt på er! PUSSS





· Kommentera inlägget här ·
Foto / Vardagligt // 0 kommentarer



Nya naglar

kväller kväller!
Förkyld som en apa, febern går upp och ner, jag var ialf iväg och fixa mina naglar och sen kolla på Brynäs och vilken match, kung dom är! Kom hem med en påse från Sibylla, mums tänkte jag, fast nääe det smaka inte ett skit eftersom förkylningen har tagit bort min smak, less blev jag. Nu ska jag mysa ner i sängen och hoppas jag mår prima imorgon, tror dock inte det men kan ju hoppas. Fin kväll när Kalle är i farten och ska göra en glad, hahah han är så sjuk så de finns inga ord, näe nu ska jag sluta babbla och sova fäns. PUUUUUSSS!




· Kommentera inlägget här ·
Mode & inspiration // 0 kommentarer



somebody should have told you some

Morning! Påsken är över men inte min ledighet, sköönt! Jag har lyckats blivit smittad med feber, förkylning och hela skiten, grymt? Fyfaan när man är ledig och allt. Jag har haft fina dagar ialf. Söndagen sluta med film och mys ute i Bomhus och in till stan igen på måndag morgon och sen blev det stan med Maria och lite snack. Sen pyssla lite ute i Bomhus innan Kalle kom och hämta mig och vi åkte hem till han och snacka innan jag skulle på middag vid 19.00. Och idag vakna man upp som en jävla klump med förkylning och feber, greeejt! Ska ju fixa naglarna ikväll, hoppas jag mår snäppet bättre och kan ta mig dit. Kommer dö så tråkigt jag får ha idag, saknar redan mitt sällskap, jobbigt! Ha en fin tisdag fina ni. PUUUSSSS! ♥

                                                        
                                                                   Gårdagens bilder, ja jag är inte alltid så normal, men jag bjuder!
 




· Kommentera inlägget här ·
Foto / Vardagligt // 0 kommentarer



Lördagen

Va ett mirakel att man ens vakna upp idag, fyfan! Vi blev ett gäng tjejer igår, först hemma hos mig med Mathilda, Marre, Thalen och Snuttan, sen gick Jag, Mathilda och Snuttan hem till Mickis kille och fortsatte där innan vi alla gick oss till Goya! Mycket folk och trevligt... sen blev det svart! Så de var den lördagen det, idag mysmys och mera mys! Snart bär det av till Italien också, greeejt!





· Kommentera inlägget här ·
Foto / Vardagligt // 0 kommentarer



Heeej gänget! Idag är det påsk, paang sa det bara! Men det tackar vi för. Igår vart det grilla och mys i Bomhus, jag trivdes och kvällen sluta kanon. Idag väntas mat och alkohol ikväll med mina damer hära. Marre, Wallstedt och Mathilda, kan bli att Sofia följer med oss. Alla andra damer jobbar och är borta, men vi ska klara oss fint. Ska snart hoppa in i duschen och fixa mig innan kvällen hunnit hit. Ha en fin påsk goa ni. PUSSSS ♥

                              
mina älskade skönheter! helt kär i dom!



· Kommentera inlägget här ·
Mode & inspiration // 0 kommentarer



there’s still a little bit of your face i haven't kissed

Afton afton! Fredag i all ära. Igår blev det en sväng på stan, lite trevligheter och sen möta upp syster innan vi gick hem till mig och fixa. Sen for hon hem och jag vidare för mys, ska inte klaga på mina dagar, dom är bra mysmysmys! Fick med mig min efterlängtade skinnväst hem, sista storleken och den vita ja var ute efter va slut, men är nöjd med en svart också. Sen ett par nya favoriter till jeans, jag kommer bo i dom, älskar dom. PUSSS!

                                                                                             New in .... bästa köpe på länge :)



· Kommentera inlägget här ·
Shopping // 0 kommentarer



Torsdag

Morrn morrn! Sov sjukt bra inatt, ville knappt resa mig från sängen. Men nuså, nyss tagit en dusch innan jag ska äta och fixa mig och ta en promenad till stan. Ska köpa en fin skönhet om den finns kvar, ni får se senare. Nä nu ska jag äta min mage skriker. Ha en bra dag fina nu, PUSSSSSS!






· Kommentera inlägget här ·
Foto / Vardagligt // 0 kommentarer



Air Max

G e   m i g   n u   t a c k  !  ♥



· Kommentera inlägget här ·
Mode & inspiration // 0 kommentarer



........

Svårt det hära!!!!! Jag vill skriva, men jag kan inte, jag får inte! Jag vill berätta om det som gör mig glad, men ja kan inte, vågar inte. Finns folk som kikar in här som inte hör hemma här och det gör allt så mycket svårare att skriva ut det man vill, så kan inte. 


 



· Kommentera inlägget här ·
Tankar & funderingar // 0 kommentarer



Onsdag

Morning! Ja vilken guldkväll igår, Brynäs tog hem kvällens match och stämningen på Interpool var stor! Blev god mat och drycker med bästa vän och Amanda. Nöjda tjejer vi va som fick bord även fast det var fullt. Är trött som en jag vet inte vad, knalla hem vid halv 6 imorse, inte en bil jävel som var ute och åkte, kändes som jag bara levde på denna planet, hehe! Sen ner i sängen och somna även fast ja skulle mot plugget, ja du ser, är man trött så är man. Mys! Sitter just nu och skriver ett Cv till Johan, få jobb hos han på EM möbler? kan ske! Nä nu ska jag få lite gjort hära, hörs sen fina ni. PUSSSS!





· Kommentera inlägget här ·
Foto / Vardagligt // 0 kommentarer



Jag lever

Hej, jag lever! Inte haft tid till datan, knappt vart hemma nått, men nuså ska det bli bättring. Dessa dagar har jag umgåtts med härligt folk, vart ute i helgen och haft mysiga dagar. Kom hem tidigt imorse in i duschen och sen snabba mig mot plugget, svin trött, men glad! Och idag blir det mys med bästa vän och hockey, tror vi får sällskap också! Blev ett snabbt och kort inlägg, skriver mera sen, eller imon! PUUUSSSS .





· Kommentera inlägget här ·
Tankar & funderingar // 0 kommentarer