Lördag i all ära

Morning, eller typ! Igår blev det alkohol med Josse&Marre hemma hos Josse, trevligt trevligt. Vi hamna sedan på slick och sen efter krogen blev det en matbit. Sååå hungrig man va så gick det ganska fort och sen att ta sig hem i det kalla vädret var ju en kamp det också, fyfan haha! Tack för igår fina ni.

Idag vakna man upp vid 12.00, skulle vart på Thoren då får att hjälpa med öppethus, men gudarnas nej att jag hoppa det. Hade dött och vart så borta om ja knallat dit imorse. Så blev kila upp och åka och kolla lite i radhuset hur den ska renoveras och så. Blir byta ut alla golv till nya fina trägolv, helt nytt och galet fint kök ska köpas, renovera hela badrummet med kakel och ny fin dusch och tvättmaskin. Hallen ska kaklas och lägga trägolv, sovrumet nytt golv och tapeseras, vardagsrummet nytt golv och tapeter och spottar i taken. Klädkammaren ska vi byta trägolv och fixa med nya hyllor och så. Galet med jobb men ack så spännande. Jag älskar att man får göra som man vill och ta alla beslut själv. Nu kommer det här dock ta ca 2 månader att fixa men går fort ändå!

Ikväll kommer Sofia hit, blir mysa vid tvn och kolla film och äta gott. Ska tvätta imorgon 11-14 så ingen alkohol idag. Fint däääää!


Har fått på hjärnan, FÅRSKINN???? älskar fårskinn... Såhär vill jag ha i hallen, så får se om det kan fixas annars kan man ju köpa pallarna nedan, kommer bli snyggt oavsätt. Nu vill jag sätta igång direkt och bara fixa men måste vänta lite, ca en månad kvar för lägenheten vi har ska ju sägas upp och betalas 3 månader till. Fast tror syster ska ta över lägenheten när hon kommer hem från Tunisien snart. Så det löser sig alltid.






Kommentera inlägget här
Mode & inspiration 0 kommentar(er)
2012-01-28 · 15:16:29







Namn:


Mail:


Blogg/url:


Skriv:


Spara mina uppgifter