WISH TODAY IT WILL RAIN ALL DAY.......

wish today it will rain all day maybe that will kinda make the pain go away

vill inte slita mig från sängen, vill inte slita mig från din närhet!
idag är en weirdo dag, min man lämnar mig för några dagar med grabbarna i backen! snowboard och massa sprit och hotellfrukosten lockade mera än att mysa med mig, HEHE nääedå skämt&sido! hans nya tjej snowboarden kallar på han! men jag vill inte släppa han, tänk om han gör sina volter och gör sig illa? vill inte ens tänka påtttttt.
vem ska jag nu puta min rumpa mot på nätterna? vem ska hålla om mig och pussa på mig och säga dom finaste orden som bara du kan? vem ska busa med mig och bara dryga som bara du kan? vem veem? neeej bebis kommer sakna dig som tusan, och hundra gånger till! men har fixat mig en ny sambo/sambor nu, gick fort, så detta ska gå bra, skulle kissa på mig om jag&vegas fick sova själv i lägenheten. thihi.

♥♥♥♥♥
 


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt // 0 kommentarer



NYÅRSKLÄNNING

vahetterre fääns, om ni är sisådär skit intresserad så har jag hittat en nyårsklänning! hejja hejja. pang tjoff så var den min bah.
vakna kl 09:00 då det var dax att fixa frukost åt isac sen ner på stan med syster för att kika på det sista. fast blir ner på stan imon eller på fredag också, fixa det sista småsakerna tills nyår, kommer bli helt bra! sen hem till syster på tacos och myste med lille bebisen till hund! 

nu ligger jag i soffan, ska hjälpa min man att packa, imon drar han till snöööön och ska fira nyår
med grabbarna i backen. kommer kännas tomt, fast har fixat sovsällskap, HEHE det är ju givet!

nyårsklänningen, älskar den beiga färgen, utan axelband! fast lite lut åt byxdressen men vi får se helt enkelt!



· Kommentera inlägget här ·
Allmänt // 0 kommentarer



RIGHT AND WRONG WAY

upp kl 08.00 och göra frukost till isac innan hans träning på tre timmars starta! helt dö skulle jag ta fram mjölken och ställer den på borde då jag hör "suuuulan varför tog du fram mjöl?" hade tydligen tagit fram mjölet och ställt fram, då är man trött? skratta mig fram hela morgonen!


städat som en tok, hela lägenheten glänser fan.. lagat lasagne och myst med vegas idag, fint dää!
kan bli en tripp till uppsala ikväll igen, killarna hade tydligen vunnit alla matcher och nu ikväll kl 23.00 har dom en match som vi funderar på att kika på! älskar innebany helt insane mycket! massa bra fäns! men nu ska jag vila mig lite innan jag ska in i duschen sen massa fix!!

här får ni kika på lite nya kläder, mina fovoriter är dom höga midjeshortsen sen byxdressen och rutiga skjortan!alla är genom fina men man har alltid nån favorit! thihihi. jag älskar nya kläder, vem gör inte det lixxxom. mera kommer i nästa inlägg, så kika in för mer titt folket! ♥








· Kommentera inlägget här ·
Allmänt // 0 kommentarer



TRÖTT VAR BARA FÖRNAMNET

hejje vänner! klockan är 23.56 och jag kom nyss hem från en hel dag i uppsala för att kika innebandy och gått på stan, hitta INGET i uppsala, hejja hejja lilla gävle säger jag bara, för mycket folk och inge bra kläder alls på rean i uppsala. vädret var kallt och jävligt!

elin och jag hade det roligt idag vill jag lova, och killarna spela riktigt bra kan jag tycka, bra spel! sen åkte vi oss hem och sen till max då världens bästa pappa bjöd oss på mat innan det blev hem till sängen, nu ligger jag i sängen med isac som jag ska passa i två dagar, imon kl 10.00 ska han på träning, bara ta sig upp då! holy moses, hela lovet har jag gått upp kl 07.00! helt bra mig själv!

denna snygga rosa blev min under julen, massa kärlek till denna plattång....


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt // 0 kommentarer



WHEN WE FIRST MET, I HAD NO IDEA YOU WOULD BE SO IMPORTANT TO ME.

1 universe, 8 planets, 204 countries, 809 islands, 7 seas, 6 billion people & my heart still tolds me it's you...
jag kan aldrig neka det jag känner, du tar en enorm plats i mitt hjärta!

FÄÄÄÄNS! helt slut, denna helg har varit bäst men mycket slit, känner mig som en kratta och är helt död. därför jag inte bloggat, inte haft tid helt enkelt. nyss vart på bio med, robin, jocke och elin, frään film asså, fast glömt va den heter nu också förästen, inte så bra på engelska heller så skulle stava fel och då skulle elin bara skratta åt ma! så återkommer med titeln till filmen sen, idag skulle hela min familj + farmor ut på resturang och äta gott, sluta med att hela familjen järnberg följde och elin, massa gott och trevligt vare, sen sprang jag och elin och köpte biljetter och sen blev det bio för oss fyra! nu har jag lite egen tid vilket känns underbart, en dusch och bara ta hand om mig själv! imorgon bär det av till uppsala, kika innebandy, hejja hejja kommer se ut som en döing, fiifään! måste släpa med mig elin så vi får lite roligt.

lite bilder på julklapparna (liten del av allt) tänkte ta lite saker i taget, så alla inlägg nu kommer handla om min klappar, börjar med dessa, en HTC mobil, parfymer i christina aguilera och beyonces parfym och body lotion och duschkräm, sen ett armband i silver, en stor favorit älskar massa, sen ett nagelack i metallfärg, och ett halsband! mer kommer i nästa inlägg fäns, håll ut!




· Kommentera inlägget här ·
Allmänt // 1 kommentarer



GOD JUL ALLA FÄNS

alla fäns, god jul till er såhär dagen efter! thihi... haft fullt upp, kan ju inte sitta och blogga på självaste julafton? nääe så illa! fick mig en underbar jul med familj och släkten, massa mat och mys! fick massa fint, kläder, pengar, smycken, biobiljetter, parfymer, en ny HTC, så hejdå xperia x10 och hej HTC ♥ sen hem till världens bästa pojkväns familj, blev packet och mat här med, sen somna vi gott! helt braaa!

vakna upp kl 07.00 då robin och joacim skulle till valbo, mediamarkt på rean som öppnar kl 08.00, själv somna jag om och nu sitter jag uppe med isac och myser till barnprogram, funkar det med! sen ska mannen och jag mysa massa + vegas med, puss på dom! massa kärlek..

fick nått litet kort igår, första bilden på systers lille chiauau, andra bilden på vår julgran! fin jul fick man! ♥



· Kommentera inlägget här ·
Allmänt // 0 kommentarer



"I SWEAR LIFE IS A BITCH ON A PERIOD"

morning fäns! såhär på morgonen kikar jag på julkalendern och äter godis!
imorgon så äre dax, JULAFTON 2010? jag älskar julen så sjukligt mycket, massa släkt+familjen i ett och samma hus, massa folk, och det bästa, jag får vara med dom jag älskar som mest! mamma, pappa, mormor, morfar, farmor, ove, kusinerna, moster, hasse, min syskon, pojkvännen, och niklas! hur fint? massa mat och bara kramas hela julen ut, mer underbart kan det inte bli. sista 2010 låt det bli bra!!!

förlåt igen carro för jag inte kan dyka upp på middagen idag och fira dig, men slänger på mig klackarna och springer ner på krogens dansgolv och dansar loss med dig ikväll! tjejer ha det bäst under maten, saknar er alla massa mycket!

dessa låtar sätter alltid spår hos mig, helt fast. ÄLSKAR DOOOM!






· Kommentera inlägget här ·
Allmänt // 1 kommentarer



ATT FIRA FÖDELSEDAG

ja det här var ju tråkigt!
imorgon fyller en vän vid namnet caroline wieske år! men har bjudit över robins familj på mat så känns dumt att dra tillbax inbjudan, carro din lille björn som skickar ett meddelande kl 19:00 och meddelar du kunde ju hört av dig för fyra timmar sen så hade jag kunnat kommit på en bit mat! men ist så slänger jag vell på mig klackarna och springer mej ner mot krogens dansgolv för att fira dig ändå! låter bra va?

och här har vi födelsedagsbarneeeet carro, lite vass bild ;)


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt // 0 kommentarer



LIKE A DRUG I TOOK THE WALK BACK TO YOUR DOOR

fäns vet inte om jag ska duscha eller blogga först.. tror blogga asså.. jeffla pissväder ute, kallt&fult!
hela dagen har bestått av städning in tha lägenhet, massa fix och snyggat till lite saker, nöjd efter fyra timmars arbete! nu ska jag fixa ihop nå mat, lasagne? bannemej det godaste jag vet, tacos också, thihi! bara ligga på soffan idag, helt slut igår efter att jag farit runt så mycket!

tänkte ta och ringa upp jenny (robins mamma) och höra om dom vill komma över imorgon och äta lite gott, såg nyss att jag fått ett sms och två missade samtal av henne om jag ville följa henne och julhandla, sällan jag som har på ljudlöst! hade varit fint med lite julhandling idag!
kirra ju en klädställningen igår som är uppe nu, favoriterna till skor kan ju inte passa nå bättre där uppe!
nu finns det bara lite saker till att fixa sen är det klart, helt brää! börjar känna mig nöjd nu lixooom! hehe
 




· Kommentera inlägget här ·
Allmänt // 0 kommentarer



I WONT BE BACK SO DON'T HOLD YOUR BREATH...

det är tisdag den tjugoförsta december, två timmar ikvar sen två dagar kvar, sen JUL? kan det stämma tro? herre min sakpare!

idag då? vänt upp&ner på vårt sovrum, flyttat vår 180 säng, kastat ut alla kläder ur tre mega stora garderober, hela sängen och golvet var täckt med kläder, åkte hem med fyra IKEA kassar fulla med kläder till bomhus som ska upp på vinden och har två kvar att lasta av sen, nu ser det käänon bra ut i garderoberna, fast lite kläder blev det ist, men till jul fylls det på med nytt, hejja hejja! sen julshopping till rean!

runt 14.00 blev det valbo med pappa&syster, kirra en ny klädställning, ni ska få se bild imorgon! sen hem och laga massa god mat, runt 18.00 blev det valbo igen fast då med robin, joacim och elin, kolla julklappar, sen åkte vi till lillhagen som hade nån julshow, den var KUNG då tre killar kom ut i bodys och dansa till beyonce - single ladies! massa skratt och kvällen sluta super bra!

just nu känner jag massa kärlek till min lille bebis vegas som kröp upp i min famn och la sig på mina händer medans jag skrev detta inlägg, det är lite jobbigt att skriva, men han får! så jävla go är han! som ni ser mitt hår på bilden sen vid vegas ansikte ser ni mitt armband? då han ligger på mina händer och sover så skriver jag detta inlägg, säg mig har jag inte världens finaste katt? det är varmt och mysigt!



· Kommentera inlägget här ·
Allmänt // 0 kommentarer



VILL OMVANDLA LÄGENHETEN

hej hallå fäns, bra med er i guess? just fine med mig!
har massa ideér om lite omvandling i lägenheten, hoppas bara min baby inte stoppar mina ideér, för han kan vara bra på det! men visst hoppas ni med mig? hehe. måste till IKEA, måste måla, sen ska det vara klääärt för fix! det ska vara vitt, som hela lägenheten består av nu!

har inte visat er mitt nya smyckesträd som jag köpte för ca en månad sen!
helt sniggt, passar perfa hemma hos lilla mig! men nuså, häärrå fäänsen....



· Kommentera inlägget här ·
Allmänt // 0 kommentarer



WE ARE WHO WE ARE

we’re dancing like we’re dumb, our bodies go numb we’ll be forever young
you know we’re superstars..........
we are who we are!


fäns jag ska kirra en klädställning, kom på en hejdundrans idé.. helt brää! men just nu jobbar min man över så det lär inte bli av idag, men imon? hoppas, ingen vidare lust att ta buss ut till valbo i detta väder! hell nooo lixxx. tror det kommer bli jätte fint med min lilla idé, thihi.



· Kommentera inlägget här ·
Allmänt // 0 kommentarer



SOME ROADS LEAD NOWHERE

you know my name. NOT MY STORY!
morning folks! somna kl 03.24, freaking pisst, ont i magen hela natten.
och jag som skulle göra klart det sista med agneta idag, inte bra inte bra!
har varit helt slut sen i fredags, vad är det med mig? trött as hell liksoom.

20:e? 4 dagar till jul, det gör mig massa glad!
behöver denna vila från skolan, vart mkt plugg.

bara vara med vännerna, familjen&baby... tid för lägenheten & min katt.. mys.
finns inge bättre än dom personer jag har i mitt liv nu, ni vet vilka ni är, kärlek
 ♥ 



· Kommentera inlägget här ·
Allmänt // 0 kommentarer



THE PARTY DOESN´T START UNTIL I WALK IN

we are never going to be as young as we are tonight

den satt så fint den texten! börjar såhär, blame it on the alcohol, för igår blev det way WAY too much, men jag trivdes! HE HE. börja hemma hos mig med massa alkohol och mina tjejer va ju självklart med, runt elva kom taxin och hämta oss sen mot goya! kvällen där var bäst, bästa på mycket länge, och igår var jag översnäll, alla folk var jag mer eller mindre för trevlig mot, kanske tur det, fast sa nog mycket jag inte mena också! dansa och hade det hur trevligt somhelt. älska folken som var ute igår och det gjorde ju kvällen, toppen!

idag vakna jag upp och det vart toan direkt, spytt och mått sämst, legat i sängen hela dagen, gör det än, kan inte sitta upp utan att huvet snurrar lite extra, hinken står på sidan med, haha så jäklans klent av mig, men det är som det är! OCH VÄRT VARE ALLT! med det vill jag säga, kunde inte haft en bättre kväll igår! nu vill jag bara ha MAX och sen sova aset av mig bah, fin lördag va? hähä hejja hejja klenis.

marre, josse, sandra, thilda, beckis tack för en awesome kväll om inte annat ♥





· Kommentera inlägget här ·
Allmänt // 1 kommentarer



MAKE A WISH AND PLACE IT IN YOUR HEART

sorry för inge skrivande igår, men kom inte in på blogg.se, less blev jag. men nuså funkar det fint! igår då? fick jullov, hejja hejja. fackeltåget med alla thorenare, sen hem och vänta på att bästa mathilda skulle komma, i väntan på det baka jag kladdkaksmuffins, sen runt 17:00 kom smulan, vi prata massa kika PH finalen, ville ju att erik skulle vinna, menmen! fin kväll med bästa vännen, somna sent och vakna nu. idag blir det bara vara hemma tror jag, mysa och må bra! imon blir en annan dag, får se va dagen bjuder på thihi puss på er!

igår kom mina andra bäbisar, nr 2 för denna vecka HEHE. sjukt snygga, men väldigt maffiga, liksom klumpiga, fast näee dom var skit snygga så jag behåller dom! klänningen var fin, ska knäppa kort och visa er sen! och H&M kläderna kommer vell också upp eller imon.



· Kommentera inlägget här ·
Allmänt // 0 kommentarer



MINA BÄBISAR HAR KOMMIT

heeey muppets! hoppas ni mår bäst? det gör bannemej jag! mer än lycklig vill jag lova. blev julbord på IKEA. mumma! sen hämta ut mina skor på posten och kläderna från H&M. lägger upp kläderna imorgon, är helt slut nu! ska mysa massa i soffan med min underbara pojke!

ÅÅHÅÅ vet knappt vart jag ska ta vägen, får ont i mina smilegropar så mycket jag har flinat nu, sjukt? trodde dom skulle vara fina fast inte såhär SNYGGA! tycker dom här är snyggare än mina svart med dragkedja i bak! helt ljuvliga, kommer bo i dessa skor, puss på dom! mina bäbisar! holy moses jaaaaaaaaag dooooooog.



· Kommentera inlägget här ·
Allmänt // 1 kommentarer



JEFFREY CAMPBELL?

morning people! vill slå mig själv riktigt jävla hårt över käften nu faktiskt! vet ni vad jag gjort? beställt hem ett par skor och en klänning, shame on me! men jag tänker snart är det ju jul? soooo what? pengarna ska jag ju tatuera mig för, så långt hann jag inte tänka! och massa kläder är påväg hem till mig nu från H&M, hur kommer detta sluta? skyll mig själv!


dom är ju dö snygga, dog lite för dom, lite jeffrey campbell över dom! nu påväg till mig.
tänkte ta och passa på innan dom tog slut, kan ju bah säga pang tjoff så är dom borta!
                          



· Kommentera inlägget här ·
Allmänt // 0 kommentarer



YOU SEE RIGHT THRUUUU ME

ibland är allt så fint. låt det vara så tack!

"jag ville kliva in och yttra mitt hjärta för jag trodde, hoppades att jag hade det på känn att all hjärtesorg
som skakade jorden i somras hade runnit tillbaka med tidvattnet och att allt hade läkt och att de små frön
som såddes la sig i ide i all förvirring alldeles för tidigt så det började blomma på vintern istället"


en sak till mina vänner, ni måste lyssna på michael jackson feat. akon hold my hand som jag lagt upp nedanför ! jag är fast älskar den så sjukt mycket, en stor favorit nu, så sjukt fin, kommer somna fint till denna låt ikväll, den sätter sig i huvet vill jag lova. LYSSNA ♥





· Kommentera inlägget här ·
Allmänt // 0 kommentarer



DU KOMMER ALLTID VARA MIN HJÄLTE

klockan står på 17:46, jag har lagat mat&myst med tre kronor, blivit  beroende! helt sjukt va bra den serien är! tips till alla er som är soffliggandes! känner mig som en säck sopor, trött&sliten! jobbat som ett djur med en uppgift idag, värd vila nu såhär på kvällskvisten!

dag 4: det här hade jag på mig idag
byxdress ny.
kaluffsen uppsatt.
inge smink.
                                         


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt // 0 kommentarer



WHEN YOU REALLY MATTER TO SOMEONE

afton! hoppas allt är bra med er och att ni får en bra dag fäns! själv ligger man i sängen och är less, less på en skit gubbe, eller? sålde mina jeans converes och gubben vägrar betala frakten nu som gick på 162kr och jag ett arsel skicka skorna inna jag fått pengarna? så lite less på ma själv mää! menmen många rövhål finns i denna värld det vet vi alla.

ligger i sängen och kikar in på progress i väntan på att agneta ska rätta mina prov.
går sådär för hennes eftersom hon inte rättat än, hallå lixoom? hejja hejja ökaaaa.


when yoou really matter to someone, that person will always
make time for you. no exuses, no lies, and no broken promises.


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt // 0 kommentarer



SEN KVÄLL MED SUSANNA

sängen hela dagen, mått som en sjuk apa, skulle inte ta mig ut till träffen och kika innebandy i söndags. febern sjunker och höjs till&från. skolan imon känns tvek, fast känner mig sämre om jag ligger i sängen då huvet känns som det ska ramla av så fort jag sätter mig upp, kommer denna sjukan för all kyla, eller vad är det? blir mörkt innan klockan fyra, ja det säger ju allt! KOMSI KOMSI VÅÅÅREEEN!

nu ska jag vända mig om mot en varm och skön kropp, pussa på den och känna den goda doften, du är underbar R. kramas lite med vegas också då han ligger på min arm och sover så sött, världens sötaste och finaste katt! har det bäst vill jag lova! ♥

kan inte älska någon så mycket som jag älskar dig mitt lilla allt!



· Kommentera inlägget här ·
Allmänt // 0 kommentarer



HATAR DET ATT JAG SAKNAR DET JAG INTE VILL HA

idag blir det ett helt weirdo inlägg, men jag känner för det, vill skriva, vill tala om, vill se tillbaka! för idag är det ingen vanlig dag, tänker inte på lucian utan för exakt 5 år sedan blev mitt liv helt upp&ner vänt av en person vid namnet robin johansson, då två blev en.

min första kärlek som höll i 3 år, och det ser inte jag som en slump bara, 3 år är många år och vi dela mycket, vi visste allt och kunde allt om varandra. finns för mycket minnen för att glömma allt, finns för mycket känslor i allt! jag vill inte tillbaka, det som hände var meningen att vi skulle gå en egen väg, vi var med varandra för mycket, du sa "det kanske blir du&jag igen, men man vet inte när, och i så fall är det menat att det är du&jag" jag vill bara minnas denna tid som nått bra, för det var bra! både du&jag vet att minnena består och platsen i hjärtat finns där! tack för du var så snäll och fanns där under alla år, det finns bara gott i dig, som jag ser! när vi pratar känns det som en vän man haft hela livet, du vet allt och lite till, låt det bli så, en vän att lita på! :) 2005-13-12 kommer alltid vara ett datum att minnas. 

såhär kan det kännas, eller så känner du ingenting. finns nått litet litet som får mig att fastna i texten som gör så man känner igen sig!

Du smyger upp på morgonen, han ligger där och har kurrat in sig i täcket när du stänger dörren så försiktigt så att han inte vaknar av det knarrande trägolvet. 2 mjöl, 2 mjölk, 2 vatten, 50 gram smält smör och 1,5 dl mjölk till. Kankse lite vailjsocker, honung och en nypa salt så var pannkakorna redo för det hjärtformade gjutgärnet. När allt sedan ligger på den utsmyckade brickan med det lilla ljuset i hörnet spelas john legend i högtalarna och han avnjuter sin frukost på sängen. Han tittar på dig med en blick som värmer mer än den finaste julklappen, du vet, han vet, ni är ni, ett ett, ett dem. Ett par. In love. Du kommer hem och han har fyllt din ipod med världens finaste låtar han har tillochmed gett dig en mapp på datorn där det står ”älskling”. Han ringer dig när han vaknar, när något har hänt eller inte hänt, när han somnar. Du är hans värld, det finaste, mest fantastiska på denna jord. Sen blir det inga mer låtar, leendet börjar bli en vanesak. Du står där, 2 mjöl, 2 mjölk, smöret smälter och du i takt med det. Du tänker på vad du har på dig, på ditt hår, på dina vinklar i soffan. Du funderar på vad han tänker på, om han tycker om dig som han säger eller om du ska analysera hans handlingar som negativa åsikter eller om han faktiskt bara är, utan tankar. Kvinnors analyser om det motsatta kan få vem som helst att bli ett vrak. Att fullkomligt gå upp i hans värld och låta allt kretsa kring hans tillfredställelse för att få vad? Kärlek? Är det kärlek? Det lilla leendet?


När log du senast?
Balansen mellan att uppvakta och uppvaktas bör hanteras med stor varsamhet. Jag vet dem som uppvaktade tills stresshormonet blev ett överskottt och responsens förväntningar blev beskvikelser gång på gång. Jag vet också de som tog för givet att pankakorna var magiska, kanske de tillochmed sov räv för att de skulle få sova lite extra när jag stod där i köket dödstrött. När ger du för mycket av dig själv? När blir ditt servande mamma-likt och förväntat? När skulle jag sluta med pannkakorna? När slutade han med musiken och varför? För att han inte behövde göra något för att få i gengäld?

Eller helt enkelt för att han inte ville? Jag är kär ropar jag i telefonen till min bästa vännina, han är det mest fantastiska jag vet. Vad jag inte visste var att veckan efter skulle jag sitta på ett plan hem igen, hata mig själv och honom än mer. Jag skulle gråta varje morgon, jag skulle bända upp min uppsvullna ögon för att överleva dagen. Jag skulle laga de fucking pannkakorna till mig själv igen. Jag skulle gå hem själv, ha en tom display på telefonen och minnet av honom skulle vara värre än en gnagande ögonfrans på hornhinnan. Vad jag månaden efter insåg var att jag var inte kär i honom. Det var en strävan på se mig, se mig, älska mig, håll om mig, var med mig. Bli min, typ. Han hav mig ingenting. Självklart fanns det lilla pannkaksleendet som en klar bild i minnescentrat, och ja fokus låg där. På att få den lilla stunden av lycka där han tyckte jag var fantastisk. Dagarna gick åt till att han skulle fastna med blicken på mig, så som jag tittade på honom. Men jag var som vem som helst. Ett bihang lika ersättlig som praktikanten från 8:onde klass på mc’Donlads i nordstan. Gott med dam typ, rätt snygg och hon gör magiska pannkakor. Men det finns fler puddingar som kan vispa ihop 2 delar mjölk med mjöl. Så jävla svårt är det inte, men hur mår du av att veta det. Snart blir du utbytt. Han vet inte att du vet. Du kanske inte vet, bara tror, men den vetskapen kan göra dig sinnessjuk. Varför tror du att det finns kvinnor som skriver monologer på iphonen, med desperata frågor om vad som gick fel? Du var fel,  han kanske inte var fel, ni var fel, för varandra. Det spelar ingen roll om han var det bästa, han fick inte dig att bli ditt bästa, är det inte så det ska vara? Jag skulle inte klara av att vara med någon som inte vill vara med mig.  Om än, tro att så är fallet. Vetskapen om att han ser mig som en underhållande tillfällig städerska som kan gå ner på huk ibland.

Helvete heller. Men vad händer dagen då han slutar uppvakta dig? Du tar till alla medel, hoppas att han fattar, gör han inte det, blir det värre. Du tar delar av ditt egna jag för att han ska bli behagad.Han kan ringa hem dig till sig. Du kan stå där utanför hans port klockan 7 på morgonen efter att han varit ute en kväll. Han har somnat, du ringer, han sover, du går hem. Dumpar du honom? Nej du bjuder på brunch, han är nog hungrig efter sitt hårda slirande.Du kräks av din osäkra oförmåga att säga dra åt helvete. Du vill ju bara att hans arm ska ligga lite närmre när ni ser på film i soffan. Filmen du avskyr, men har hyrt för att du vet att det är hans favorit. Den är 3 timmar lång, men du ligger kvar. För hans skull, för att du behöver hans famn. Hade han gjort det för dig? Hade du velat att han gjorde det för dig?För hur intressant är en person som väntar på dig dagarna i ända. Som springer när du ringer. Som släpper allt och säger ja till allt du föreslår.


JAG KVÄVS.
Du börjar med orimliga krav för att du vet att det går, du gör en omedveten vändning där du ser att personen suktar efter dig som om du vore mat i somalia. Du låter honom äta ur din hand, för det kittlas lite när tungan möter ditt ytskick. Mer än så är det inte. För det finns inget förhållande som fungerar när tungvitaren möter det nyskapade anorexiafallet. Det finns ingen kärlek när uppvaktningen tar slut.

Han vill inte för att han inte är kär. Annars tar man sig tid, skaffar sig kraft, tar på sig en tjockare tröja om det är kallt. Sover en timma mindre, omplanerar, prioriterar och anstränger sig.Vad hade du väntat dig frågade jag min andra hjärnhalva. Inget svarade den och så tänkte jag, kanske är det såhär det är. Slentrian, i ett förstadie, på gränsen och till total urspårning. Frustrerad med dina egna tankar sitter du och undrar vad han tänker efter varje tugga. När smakade pannkakorna gott, för dig? Hur mysigt var det när trägolvet knarrade till och han överaskade dig? Eller minns du helt enkelt inte när det hände senast.

Johlin



· Kommentera inlägget här ·
Allmänt // 1 kommentarer



A WOMAN'S RIGHT

har fortfarande feber! men ändå tog jag mig till skolan igår och gjorde två prov, mycket bra av mig. även att listan har minskat på röda uppgifter och sena prov, 3 röda kvar! hejja. var tvungen att skippa fest med tjejerna igår också när jag inte kände mig frisk, greejt? nääe skulle inte tro det! har lite planer för nästa helg som jag tänkte höra med tjejerna, meeen det tar vi sen folks, nu till favoritskorna!

lämna precis sängen! plocka ut några favoritskor och fram med mobilen för att fota, som ni ser, dag tre på listan, dag 3: det här är mina favoritskor. har massa, svårt att välja men tog dom skönaste och sen tänkte jag om jag plockar fram sommarskorna skulle ni tro att det var nått fel på mig så jag lät bli! men visar några favoriter ur lite blandade skor nu, fest som vardagliga! haha och bara svarta, ja ni ser ju!

andra, tredje och fjärde bilden är verkligen favoriter. jaag dog lite för dom, insane snygga och sköna, fast den andra bilden, skon med dragkedja i bak är en julklapp från min pojkvän så dom ska inte användas än, och även ett par sånna i beige fast med dragkedja på sidan är påväg från nelly till mitt hus, längtar ihjäl mig! jag är galen i skor och det är det bästa jag vet! så illa att jag måste blunda när jag ser ett par!







· Kommentera inlägget här ·
Allmänt // 0 kommentarer



ALLT JAG VILLE

jag blir så känslig, varje låt JAY framförde ikväll hoppa jag upp på soffan och klappa händerna, rös och fick en härlig känsla, satt bara och sa "minnah kommer aldrig lyckas" trodde jag skulle ramla av soffan när jag hörde vinnarlåten, hoppa upp och klappa händerna och flina som aldrig förr och sen börja jag tok gråta! robin börja skratta åt mig och trodde det inte var sant? han sa "du är så fin när du är ledsen" hahah what? blev arg och sa "vad säger du?" han mena då att jag var så söt när jag såg ledsen ut, ska man säga tack eller? vilket mongo.

men glad till tusen och kommer somna fint känner jag! nu massa film och mys!
här kommer JAYS vinnarlåt, njut nu folks! ♥ nattinatt



· Kommentera inlägget här ·
Allmänt // 0 kommentarer



DET HÄR ÖNSKAR JAG MIG I JULKLAPP


♥ pengar till tatueringen
♥ friskis&svettis kort
♥ kläder & massa pengar
♥ den efterlängtade ADIDAS CONDIVO DRESSEN
♥ presentkort
 
vettetusan va jag ska önska mig annars, har ju bästa katten, killen och en fin lägenhet!
har redan massa saker i lägenheten så STOPP inge mer tack. kommer inte på nått mer?


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt // 0 kommentarer



IPHONE 4 VIT

fjärde inlägget för idag, wooow lixxom!
neeej men tänkte säga att nu äre nästan
klart vilken tatuering som ska stickas in
i min kropp, nääästan klart, ska fundera!

men anyway, iphone 4 i vit kommer till våren 2011,
ska ha! vill inte ha svart. sniggare med vitt tycker jag!



· Kommentera inlägget här ·
Allmänt // 0 kommentarer



10 SAKER NI INTE VISSTE OM MIG

10 saker ni inte visste om mig, eller någon kanske vet!

1. jag har över 40 par skor.
2. jag håller alltid andan när någon som röker går förbi.
3. min morfar kommer från kroatsien/jugoslavien.
4. jag är grymt mörkrädd.
5. kan inte vara ensam.
6. har aldrig varit såhär bra i skolan som jag är nu.
7. jag köper för mycket kläder/skor.
8. bor i egen lägenhet.
9. faller för killar som heter robin (haha den var sämst).
10. har världens bästa vänner/familj/katt/kille.



· Kommentera inlägget här ·
Allmänt // 0 kommentarer



VI KÖR PÅ BARA

hej igeeeen!

jag mår kääst, mensvärken plågar mig nästan till tårar, så ont! ni vet ju att jag tappa hoppet om 30 dagars listan för ca 3 veckor sen och att jag skulle slänga in och skriva lite då och då, men ässh nu skiter vi i det och jag tänkte iaf göra som tre andra bloggar jag läst, göra en egen liten lista, eller dom följer en och samma i 12 dagar men jag slänger ihop en egen och kanske bara i 8 dagar, låter vell bra? men gud ja!

Dag 1: 10 saker ni inte visste om mig.
Dag 2: det här önskar jag mig i julklapp.
Dag 3: det här är mina favorit skor.
Dag 4: det här hade jag på mig idag.
Dag 5: såhär såg jag ut idag.
Dag 6: en titt i min lägenhet.
Dag 7: mina nyårslöften.
Dag 8: något jag saknar.

och när jag kör igång har ni ingen aning om så håll koll gänget! :)


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt // 0 kommentarer



TATUERING

morning fäns! hur mår vi här? hoppas på det bästa!
jag är bättre men inte pigg plus att en obeskrivlig
mensvärk kom inatt, och jag väntar bara på mer smärta!

och shame on me som klicka hem ett skit ballt linne idag, lova ju att inte köpa förns efter jul, men jag kunde inte hålla mig, får ta stryck sen när allt är slut och jag panik måste ha pengar, men men det tar vi då, linnet var ju så snyggt asså! måste fylla hyllorna snart då jag kastar två garderober med kläder! ser helt kaos ut i sovrummet eftersom allt ligger på golvet och ser stök ut! men snart ner i svarta säcken, hejja!

en sak till, snart är det dax för en fin tatuering, lite svårt sådär vart jag vill ha den nu bara, nacken eller fram eller bak på armen? skit svårt men i vilket fall så kommer jag ha två stycken, en på armen och en i nacken så ska bara bestämma mig för den första, sen inom sin tid kommer den andra. självklart ska jag ha en betydelsefull text som har följt en del av mitt liv, en person som satt sitt spår, jag tyckte det kändes helt rätt bara! antingen på kroatiska, persiska eller engelska, kändes rätt med kroatiska då en del av familjen kommer där ifrån!

(textena är så fina, skrivna från va jag själv känner)





· Kommentera inlägget här ·
Allmänt // 0 kommentarer



WE WILL ALWAYS HAVE EACH OTHER

åh lord! sov till kl 13:00, mår skit, huvudet säger dunk dunk och febern kommer sakta, ajajaj! vilken skön dag asså! ligger bara i soffan med min finaste lille vegas! får massa pussar och han är bara för go, trycker upp sitt söta lilla face och kurrar! precis så det ska vara fäns!

på fredag har jag två prov i skolan och även massa innebandy matcher att spela på kvällen, hoppas på allt att jag inte är sjuk då, får inte vara! sen på lördag så ska jag troligen va med min mathilda för massa mys med våra två björnar, haha du fattar va? vi ska även hinna med en pulkatur ute i kylan, hejja hejja vad jag gillar det asså! snart är det jul också 15 dagar kvar, fint dää! måste handlas klart det lilla sista!

min fina lille bebis och jag, trötta och helt slut ♥


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt // 0 kommentarer



JAY SMITHS HYLLNING TILL SIN DÖDA FLICKVÄN

ÅHNEEJ, ni får kalla mig tönt nu när jag säger att min morgon har bestått av tårar och massa musik och läsning av JAY SMITH! när jag börja läsa jays förflutna, sa det bara pang och jag fick tårar i ögat när jag precis skulle lyssna på jays framträdande i karlstad! hans hyllning tills sin döda flickvän (första stora kärlek) hans liv har bestått av droger och en flickväns död, han är nu bara 29, hans flickvän gick bort när han var runt 20 i överdos, hon hade en tendens att säga att hon skulle vara död innan hon fyllde 21. alla hennes nära/familj bara tänkte att javisst det är så som hon är, men så vart det! han hyllar henne med madonnas låt, hennes största favorit, medans han kände att han kunde spy för att sjunga madonna, följde han sitt hjärta och sjunger till den döda flikvännen. han träffa sedan en ny tjej som idag heter sara smith och utan henne hade jag vart död idag skriver jay, hon lämna honom genom att han tog droger och det fick jay att tänka till lite extra!


dom är tillsammans nu idag, hejja! JAAG bara älskar han, för att han är en sån stark person och utan att jag ens veta för 5 min sen att hans flickvän dog så var han den som jag hejja fram till vinnare, haaan har en röst som man kan drömma om bara! släng dig i väggen MINNAH!

(hyllningen till hans döda flickvän... tänk dig om nån skulle gjort så för dig, han är guld)



· Kommentera inlägget här ·
Allmänt // 0 kommentarer



SLUT

tvättmaskinen rullar, jag har nyss lagat mat och ligger död i soffan!
har sovit hela tiden sen jag kom hem från skolan till kl 5 då jag
börja tvätta, nu blir det PH innan tvätten ska hämtas! hejja hejja!

sen ner i soffan, mys vid tvn sen sooooooooova, helt bra fäns!
tack för mig, hääärå!



· Kommentera inlägget här ·
Allmänt // 0 kommentarer



BACK TO YOU

sitter och fryser i skolan, är trött, vill hem!
tvätta och vara med mathilda idag, greejt.


somna bättre än någonsin igår, logga in på progress och såg att jag klara matteprovet, ni skulle se mitt happyface, det trodde jag inte då jag inte riktigt hade pluggat på det så bra! men tydligen så kan jag! somna i min kärleks famn sen som kanske är det bästa jag vet!

"jag önskar mig värme och shorts, smala ben och ett brunt ansikte. vitt léende och en fantastisk hand att hålla i när solen väcker oss på morgonen. men nu är det inte så. så jag stänger dörren och hoppas att vintern snart är över. för jag orkar inte vara i idé längre."



· Kommentera inlägget här ·
Allmänt // 0 kommentarer



DU SMAKAR SOM EN DRÖM

muuuums! nyss ätit kladdkaksmuffins, farmors recept fast jag gjort om så nu blev det mitt recept och det smakar massa gott! nivet coffeehouse by george kladdkaka, ja då vet ni hur denna smakar och massa smeeeet! måste säga bakat den 3 dagar i rad nu, hejja hejja!

har bara gett receptet till mathilda då hon gilla dom mycket sen jag bjöd på dom i lördags, men skicka inte vidare kvinna! hemligt recept med lite special i, fast man kan få mycket ont i magen, jag har enormt stora former så det blir mycket! möööms, ni anar inte!



· Kommentera inlägget här ·
Allmänt // 0 kommentarer



LIKE A DRUG I TOOK THE WALK BACK TO YOUR DOOR

happyfaces mår ni bra? hoppas på det, med mig? just fine!
nyss kommit hem från skolan och haft prov har en känsla
av att det gick skapligt bra, vänta och se nu bara! mähäh

nu ska jag plugga massor, och sen slänga ut alla garderober med kläder och kasta en massa!
ni skulle tuppa av om ni fick se alla högar med kläder, men nu ska det bort och in med nytt!


(sen massa mys vid tvn och tända ljus! det är maskroslampan som lyser mot väggen så ni vet fäns! det ska alltså inte vara dom där mönstrena på väggen + att tvn ser mycket liten ut på bild för att vara en 47tums) hääärå så ses vi kanske ikväll va? greeeejt!

 


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt // 2 kommentarer



HEJJA HEJJA

let's bloggah fäns! vahettere, imon har jag prov.
kan jag det? neeeej, fattar jag talen? neeeej!!!!!
ser ut som en lyckad morgon i morgon, säääätan.

åh lord, låt mig klara detta, annars måste jag slita som ett djur innan jullovet!
vad ska man göra i ett sånt här fint läge? joooo, äta choklad och blogga? tsss.

jag ska slinga håret mää, känns som jag måste få lite liv i det mehe, greeejt lixxx.
fast näääe nu måste jag tillbaka till boken fäns, hörs imon, godnatt and sleeepi sleeep.




· Kommentera inlägget här ·
Allmänt // 0 kommentarer



EN SHOPAHOLICS BEKÄNNELSER

söndag igen folks! städ&fix dag brukare vara, fast inte denna dag, jag skulle ut på äventyr med mathilda, pulkaåkning, men soooov till kl 15:00 idag, hur bra? min man åkte och köpte kebab, mums. sen sov vi vidare i soffan, robin längst ut i soffan, jag tät bakom och vegas tät bakom mig, hur mys? sådär jätte mysssssss! vakna nyss och min misse sover fortfarande!

nu äre illa, beställer FÖÖÖÖR mycket skor+kläder på internet nu, idag klicka jag hem denna snygga kavaj, här och nu lovar jag, inge mer köp förs efter jul, måste ha pengar till köpa en prestent åt min baby, nu spara spara! kommer bli svårt.
HEERRRÅ




· Kommentera inlägget här ·
Allmänt // 0 kommentarer



ENSAMT

godkväll! nyss vinkat av mathilda som varit här hela kvällen och myst, vi har lagat fajitas, jag har gjort mina goda kladdkakamuffins, dom är underbara! nu är man mätt, men känner mig ensam, min pojk kommer hem sent inatt, har ju vegas såklart blir pussas och kramas ner i en filt tills baby kommer! hörs imon fäns! PUSSS



· Kommentera inlägget här ·
Allmänt // 0 kommentarer



MINA SKOR JAG DOOOG LITE FÖR

okej fäns! det är ju en drog om jag säger så, SKOOOOOOR! alla dessa skor har blivit mina under dessa två veckor, som jag älskar dom, dock har det första paret inte kommit hem än då jag beställde i förr går. men snart så har dom landat hemma hos mig, är helt kär i alla! men nu äre så att jag fastnat för ett par nya, beiga som jag troligen kommer beställa hem, färgen är en dröm. just ja, morfar köpte även ett par snygga dojjor med dragkedja på bägge sidorna, om ni hängt med har ni sätt, mina favvo skor, jag älskar skor folks!

                                  alla är dom mina och jag njuter bara av att titta på dom!

                                                
                                    dessa kommer snart troligen finnas i min sko samling! puss på dom :)
                                                         


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt // 2 kommentarer



IT'S LIKE HAVE LOVED YOU SINCE TIME BEGAN

såhär kl 07:00 ligger jag vaken och myser med vegas i sängen! är ap trött men kan inte sova, kom hem inatt efter att vart ut på slick och kollat linnros, helt okeeej, inte bäst! sen snackat med lite härligt folk tills kvällens slut! robin den sötnosen kom och hämta mig även fast han gick upp 05:45, hur underbar? neeeej men hur fittig är inte kylan då höll på frysa ihjäl!

idaaag ska jag ha mys massa mys, min bästa mathilda kom hem från göteborg igår, hejja hejja! idag kommer hon förbi och umgås, sen på kvällen blir det god mat med robins mamma och lillebror här hemma i lägenheten då hasse (robins pappa) är på julbord! och imorgon blir det en heldag med mathilda då vi bara ska ta det lungt och bara snacka och äta nått gott får jag hoppas, det behövs, så länge som den kvinnan varit borta!


L O V E   T H I S   L I T T L E   P I N K



· Kommentera inlägget här ·
Allmänt // 0 kommentarer



BUT WHAT KIND OF HEART DOESN'T LOOK BACK

fyra röster, ni e roliga ni! sitter jag och bloggar för fyra personer? ryck upp er nu och hjälp mig och rösta på! s t o c k h o l m   h ö r d e   j a g ? fint dää! ikväll blire massa alkohol, sen ut på slicken och kolla linnros, hejja! fast börja fundera, har inga kläder fan, illa, sånt som tjejer oftas har problem med, right? nu ligger problemet hos mig, attans! får bli, t-shirt, jeans, och en mössa på skallen? haha neeeeej! ässh löser sig alltid fäns!

nya byrån som robin pyssla ihop igår, hejja hejja tog sin tid men sen pang tjoff så varen uppe bah! satt även ditt nå lysrör bakom som ni ser, det lyser upp bakom, jätte mysigt blev det! (högtalaren ska dock inte sitta där, inte hunnit tagit ner den än)



· Kommentera inlägget här ·
Allmänt // 1 kommentarer



HJÄLP MIG ATT VINNA FÄNS

nämen hejje igen fäns! nu äre såhär att jag är en av finalisterna va helgens blogg på sofia händéns blogg!
men för att jag ska vinna måste jag har er hjälp att gå in och rösta! ett klick in på hennes blogg och sen tryck
på rösta knappen på sheownsit.blogg.se puss på er som vill hjälpa, ni är bäst!

RÖSTA HÄR kom igen hejja hejja folks! ♥

puss på mina fäns!




· Kommentera inlägget här ·
Allmänt // 2 kommentarer



I SWEAR LIFE IS A BITCH ON A PERIOD

godkväll kära undersåtar, how is it hanging idag? prima hära! om ni är sisådär intresserad har jag vart och köpt en satans snygg byrå idag, ni får se imorgon! vart och hämtat ut nelly paketet idag, sen vart hemma hos mamma och pappa i bomhus och hämtat lite saker, sen bara lagat god mat och haft det mysigt i vår fina lägenhet, vart så mycket bättre nu när vi flytta runt massa! hejja hejja. kom på också att snart är det jullov, holy moses va tider rusar förbi. thoren bussnies school ♥

imorgon blire ALKOHOL, äntligen efter två veckor med medicin, nu får jag äntligen röra glaset med alkohol, haha lät lite fel, som jag typ var alkohlist, no no, dricker inte allt för ofta ska ni veta kära vänner, då jag oftas myser hemma med min bästa! men imorgon är det ju linnros på slick, och vi kööööör bah! skaka rumpa, helt bra!

puss på mina snygga nya skor som kom idag, jag dör lite för dom, helt insane va snygga, sköna and u name it! lätt en favorit nu! bikini toppen från wonderland kom också, satans så snygg den var! idag är jag en glad tjej hihi!





· Kommentera inlägget här ·
Allmänt // 0 kommentarer



IDAG ÄR EN BRA DAG

första december? och det märks 20- när jag kom ut från mitt varma trapphus, fick nån hel snurrig idé att jag skulle springa upp igen och värma mig och sen ut i kylan igen, hahah varför? lika kallt när jag var ute igen? weirdo lilla jag! cykla till pressbyrån och tanka på telefon och sen hem för massa mys med min vegas, tyckte det var lite konstigt att ingen vegas kom rusandes mot mig till dörren när jag kom, men vet ni vad? gosigaste lille missen han hande somnat under en lampa, thihi!

och va hände igår? robin skulle börja leta efter busen efter att dom lekt, men han var borta, hitta ingenstans? tillslut märkte vi att dörren var öppen och att han smitit ut, robin ner i trapphuset och jag stänger dörren och springer till soffan och håller för öronen i väntan på att han ska säga, dörren till trapphuset var öppen och vegas är borta? ist för att springa ner jag med och leta, nejnej då slänger jag  igen dörren och springer till soffan, asså fyfan va ont i hjärtat jag fick! men va har robin i famnen när han kommer in? min lilla bäbis, han hade vart och luktat lite i källaren i trapphuset, tack gode gud att dörren var stängd, den brukar kunna vara öppen då mongon till grannar lämnar den öppen!

hejja hejja skit prov vi hade imorse, fick pappret och fatta nada, helt kääst!
efter det fick man sig en fin cykeltur hem, laga mat och städa, helt braaaaa!

nu sitter jag och trycker i mig en snickersglass innan det bär av mot läkarhuset!
sen blir det hämta mitt packet från nelly, köpa en ny byrå, vara med min bästa.
 



· Kommentera inlägget här ·
Allmänt // 1 kommentarer