Mobilbloggar

GODKVÄLL.
Första inlägget från iphone. Gjorde som många andra och ladda ner appen blogg.se. Helt bra! Bjuder på en kvällsbild då min fina bebis lär sig vacker tass? Så go och underbar! Kvällen har varit sjukt bra och massa mys med karln. Lagat enchiladas och ätit gott. Nu idol och mysa med mina pojkar, puss på er!


                                 



· Kommentera inlägget här ·
Foto / Vardagligt // 0 kommentarer



don't be so quick to judge me, you only see what i chose to show you.

MORRN MORRN.
Fick mig ingen bra natt, hemsk mardröm så jag knappt kunde somna om, låg och peta på Robin och fråga "Robin är du vaken?" typ varje minut för jag ville inte va vaken ensam, haha så jäklans hemsk och weirdo dröm. Ont i magen när jag vakna så har bara legat och vilat och kolla på tv idag, lite sömn och smärta i magen, helt dumt. Kolla på världens sjukaste film igår, läskig och sjuk, ska försöka komma på namnet så ni också kan se den, sjuk och helt störd.

Syster ringde nyss och fråga om vi skulle komma till bomhus och hämta lite saker mamma och pappa köpt i Göteborg åt oss, får se, Robin sover och jag är helt död. Imorgon ska jag fixa naglarna, helt ny design osv, efter det ska jag kolla lägenhet med baby och sen hinna med att umgås med Sofia Norman för lite fredagsmys och sen mys med karln lite senare, så fullt upp imorgon, men helt bra. Älskar när dagar fylls med nått att göra. Ha det gött mina vackra ♥


Tumblr_ls9yg6qkb71qlwf6ao1_500_large


· Kommentera inlägget här ·
Foto / Vardagligt // 0 kommentarer



Good things will come my way

Godkväll mina fina
Sov ensam inatt, baby jobba natt. Dog typ av att vara ensam, usch jag som aldrig sover själv. Han kom hem kl 09.00 imorse då jag skulle hoppa in i duschen för att sedan möta Beckis sen cykla vi och mötte Molly och sen till Hemlingby, orientering var det. Jag, Amanda och Felicia var i samma grupp, trodde vi var smarta som tog genvägar, när vi mötte dom andra hade dom plockat på sig 5 stämplar, och vi? 1 stämpel? hahah. Tog oss 2 timmar och 20 min att komma i mål och vi var först ut och kom sist tillbaka då vi gått vilse och våra fötter va helt slut. Aldrig mera orientering, jag höll i kartan, så mitt fel. haha sämst!

Hem för att mysa i sängen med en sovande karl som var trött och mysig. Runt 17.00 kom Mathilda, vi hade en hel del att prata om, mys. Sen åkte hon hem efter 19.00 och då laga jag mat till mig och karln. Vi kolla idol och nyss beck som gick på tv, karln åkte och köpte läsk och godis och nu kollar vi på film. 

Äntligen så är Studentkryssningen bokad och betald, får åka i år eftersom jag inte hann boka i tid förra året. Så blir att bo med Elin, Sofia och Frida. Längtar nått sjukt. Nej nu ska det mysas på hära innan vi ska sova, är lite tlött efter denna dag vill jag säga, vilse i skogen, massa mys och god mat, fin dag. POOSS.

   
              Tumblr_lpsdb5styh1qef0xeo1_500_large_large



               


· Kommentera inlägget här ·
Tankar & funderingar // 0 kommentarer



Hemma i bomhus

HEJ HALLÅ, HALLÅ GODDAAAG.
Ingen skola idag, hade bara prov imorse men eftersom jag inte kunde det så blev det att göra muntligt nu på torsdag ist så behövde inte komma dit imorse. Morfar kom och hämta mig och massa tvätt och körde oss till bomhus till mamma och pappa. Mamma och pappa kommer hem imorgon från ullared så nu har jag och syster städat massa här hemma och lagat tacos till oss, bror och madde. Satt fint. Tvättat massa kläder jag tog från stan också. Sjukt va gott det luktar i huset nu när jag hängt tvätten, halle balle asså. Ännu en till maskin väntar innan det är klart. Nu ska vi sjunka ner i soffan med chips och dipp.

Saknar allt här i bomhus, mitt hem ju liksom där jag växt upp, där mitt fina rum är, min platt tv och fina möbler osv. Saknar att komma hem från skolan och lägga mig i sängen med datan och kolla film och mysa. Veta att mamma lagar mat och jag bara kan slappa. Kan vi inte bli vräkta eller nått ur lägenheten i stan så vi kan flytta hem? hahah nejdå, men saknar det. Nu gör jag allt, jag städar, lagar mat och tvättar och plus så har jag en skola att sköta, det kan bli ganska jobbigt och svårt, men jag klarar det. SAKNAR ALLA PROMENADER MED BÄSTA VÄN SOM BOR 2 MIN IFRÅN MIG HÄR I BOMHUS OCH ALLA KVÄLLAR.

dagens bilder. älskar att ha olika strumpor.



· Kommentera inlägget här ·
Inredning // 0 kommentarer



Syster är hemma i Sverige.

MORRN MORRN.
Kom hem sent inatt från Arlanda, va och hämta syster, äntligen liksom. Hon är hemma efter ett halvår? på tiden. Nu vill jag inte att du åker iväg mera på flera år tack. Vi har så mycket att prata om nu, hann bara med en lite del av allt när vi satt i bilen hem. Åt max och sen var det bara att krypa ner i sängen, skola idag. Eller kom nyss hem från skolan, ska på möte och sen lägenhets visning idag. Måste plugga idag, prov imorgon, får se om jag inner hem och umgås med syster eller om det blir imorgon, kan knappt nått om provet. Skolfoto idag, usch va hemskt det blev, men men va iaf med så det får duga.

Helt knasigt inlägg, men är helt borta i skallen idag och det får ni stå ut med.

                                                        Syster & Linnea, sudda över Linnea utifall hon inte skulle vilja visa sig.
                                           


· Kommentera inlägget här ·
Kärlek & Vänskap // 0 kommentarer



Söndag.

MORNING SÖNDAG.
Ska kila in i duschen nu innan Joacim kommer och hämtar mig, ska be han köra förbi Mcdonalds för lite frukost och sen mot fotbollen. Ikväll vid 19.00 ska vi på lägenhets visning, blev att vi fick en ensam visning idag eftersom den riktiga visnings dagen så hade inte vi tid, helt perfekt att dom kunde idag. Även imorgon ska vi på ännu en till. Så blir mycket visningar just nu. Även en på torsdag? haha va är det för fel på oss? men vill inte köpa en lägenhet som man fastnat lite för så finns det bättre där ute, måste kolla runt lite innan. Men alla fäns ha det så bra denna fina söndag så hörs vi senare om det finns tid ♥

Bjuder på en video på min bäbiiis när han sitter så skönt och så kommer mina cp fingrar och retar upp han.



· Kommentera inlägget här ·
Kärlek & Vänskap // 0 kommentarer



And when I think of you it comes in waves


GODKVÄLL PARTY PEOPLE.
Blev god mat och restaurang igår, med oss hem fick vi en liten skit unge, isac. Så imorse när karln åkte och jobba så kolla jag & isac upp en bio, så 13.30 gick vi på smurfarna 3D haha så jäklans rolig den var, älskar barnfilmer och denna var riktigt bra. Efter bion gick vi oss hem till lägenheten och sen blev det chill i soffan till karln sluta. Hem med isac och sen hem till bomhus för tacomys och trevligheter. Skulle med tjejerna ut ikväll men hoppa det eftersom jag inte hann fixa alkohol osv, men skönt med en kväll hemma också. Vegas fick vara kvar hemma i bomhus eftersom vi ville ha en kväll med sömn inatt, han biter oss i fötterna och klöser i soffan så vi knappt får nån sömn den busen. Men imon ska han hämtas så lilla jag får pussa på han och mysa i massor.

Har haft super mysig helg, nu ska jag fortsätta mysa med den underbaraste pojkvännen, så underbar är han och go. Han jobbar tidigt även imorgon så runt 12.00 kommer Joacim och hämtar mig så åker han och jag och kollar fotboll, sen en mysig söndag får jag hoppas på. Och nästa söndag kommer min finaste storesyster hem efter att ha varit borta i 6 långa månader, fyfan va jag saknat den finisen. Andra halvan, saknat våra sjuka dagar, saknar att krama om dig.

Hela min kväll har jag stått i nya fina köket och gjort sallad m.m till tacosen och sista bilden på min fina bebis tissetass och hans nya favoritställe.






· Kommentera inlägget här ·
Inredning // 0 kommentarer



Fredag i all ära

MORRN MORRN FREDAG.
Vakna upp nyligen och myser med min lille katt som gosat in sig i min famn imorse, då kan man inte vara mer än glad. Idag ska vi passa en liten busunge, mot kvällen blir det restaurang och god mat. Kanske jag hinner titta förbi Beckis och Thalén också, skulle mysit med dom ikväll, men får se om jag hinner det. Ska vell resa mig snart, städa och fixa lite innan det händer alldeles för mycket. Kanske hinner skriva sen men om inte ha en kanon fredag fäns.

Jag kan dö för hennes röst, riktigt cool. Hon sjunger snabbare och snabbare ju längre ni kollar på videon, ta en titt, det är värt det.

    



· Kommentera inlägget här ·
Mina Tips // 0 kommentarer



Your name is the splinter inside me

Herre min skapare vilken dag. Skolan mellan 09.30-14.00, cykla mig hem och kolla några one tree hill avsnitt sen kl 17.00 kom min karl och hämta mig för att sedan åka och kika på visning på en lägenhet, den var mysig och fin så den ska vi lägga ett intresse på, sen har vi yttligare en annan visning i veckan på samma gata, haha känns sjukt bra. Efter visningen åkte vi oss till Valbo för massa kiki på affärer sen mat på IKEA och massa kollande på nya saker, kanske lite nytt till vår nya blivande lägenhet, om vi får nån? haha, en super fin dag, och nu ska det mysas i sängen innan det är natti natt.
 
Bild från en nöjd jag idag, man kan tro att jag fått ont i huvudet för jag håller handen där, men så är inte fallet, vet inte vad jag gör? men ni får bild iaf. Blev lite små glad när johannes fråga om jag hade linser, nej mina riktiga bruna ögon, är faktiskt super nöjd med dom. Nej ska sluta babbla nu. POOOSS

              



· Kommentera inlägget här ·
Foto / Vardagligt // 0 kommentarer



Torsdag.

HELLLOOO TORSDAG.
& hej mina fina läsare, allt bra? hoppas på det, med mig? juste fine. När jag vakna imorse regna det och tröka så somna om för en stund och sen gick jag upp för att fixa mig. När jag skulle gå ner till cykeln var det blåhimmel och sol, men det mörka var på väg mot mig. Så det kommer nog bli en grå dag. Sitter just nu i skolan har lektion, lunch om 1 timme sen en lektion kvar på ca 2-3 timmar, greejt. Hoppas det inte regnar när jag cyklar hem, har inge paraply.

Sen hem & iväg för att kolla lägenhet med min karl. Hoppas den är lika härlig som på bilderna.
{ Jag åt inge frukost imorse, har sjukt ont i magen nu, vill ju ha min goda fil och frysta bär}





Tumblr_lr7pyxwyoz1qlluv1o1_500_large



· Kommentera inlägget här ·
Foto / Vardagligt // 0 kommentarer



Jag gråter bara i regnet

SHAME ON ME.
Skulle vila, hur länge sov jag? vakna upp efter kl 16.00, härligt. Jag som var klar för skolan och allt. Kommer aldrig hända igen att jag somar utan att ställa klockan, vad tänkte jag med? att jag skulle vila 20 min sen vakna av mig själv? tydligen och jävligt dumt. Så jag har bara legat i sängen och kollat one tree hill sen dess. Pussat på karl i 10 min när han kom hem från jobbet och for iväg sen för att åka till Falun och kolla innebandy, snart är den mysisen hemma igen.

Imorgon blir det skolan sen vidare för visning av en lägenhet vi ska kolla på, gillas.




· Kommentera inlägget här ·
Mina Tips // 0 kommentarer



It doesn't matter how fast you run, the pain will always run faster

MORRN GRÅA ONSDAG.
Karln kom hem vid 01.00-02.00 inatt, kunde inte sova förns han kom hem, slockna på direkten när han kom och sen rinde klockan tidigt imorse och han for till jobbet, jag har legat vaken sen dess och kollat one tree hill även fast jag börjar kl 13.00 idag? Nu är jag fixad och klar och det är 2 timmar kvar, tar och vilar lite innan jag cyklar mig mot korpen för lite idrott. Idag sker inte mycket, slutar runt 17.00, åker vell hem och sover och myser sen, är skit trött idag.

........................ ?



· Kommentera inlägget här ·
Mode & inspiration // 0 kommentarer



you're too young to believe it's not going to be okay.

Oftas när jag kollar på serier känner jag igen mig själv i det eller så har man redan vart med om det, oftas får jag klumpar i halsen, känner mig ledsen av saknad eller lycka för att det gett mig så mycket styrka och att det vart nått bra i mitt liv att få upplevt det, att det kan pricka precis i hjärtat och kännas "det där har jag vart med om" eller "precis sådär känner jag", sjukt att man känner igen sig i filmer och liknande, kanske därför jag älskar att gråta till dessa serier och få känna att det är äkta, att känna igen olika smärtor som personer har orsakat. I det jag känner igen mig i ser jag på om och om igen.

Folk vet liksom inte vad man vart med om, jag vet inte vad alla ni där ute har vart med om i era liv. Det är ganska spännande faktiskt att vi alla lever och tycker olika, jag är nog inte ensam om allt som hänt i mitt liv och alla känslor och händelser jag har upplevt, men jag känner alltid "det här känner bara jag, det här har ingen anna upplevt" vet inte varför men det har satt sig på hjärnan att bara JAG kan känna så, klart ni kan ha vart med om samma och haft lika känslor. Men just för studen tror man ju att man är ensam om det. Så tänker iaf jag. Och kanske just därför man lever på sina minnen, sina egna minnen man tror igen annan vart med om, det speciella och fina, jag bara älskar att känna så. Finns inge bättre att kännan än, "det där har bara jag vart med om".
 
                                                                                                             

                                Tumblr_ll5gi0nvqb1qgvmwgo1_r1_500_large


· Kommentera inlägget här ·
Tankar & funderingar // 0 kommentarer



Memories they're following me like a shadow now

KVÄLL KVÄLL.
Åh så mysig kväll jag haft, Vegas och jag har sovit och myst i sängen ända sen jag kom hem från skolan, kollat one tree hill och sen cykla jag mig till pizzahouse och tempo och köpte räksallad, chips och choklad. Kom hem och fortsatte kolla på one tree hill och nu kikar jag idol. Min bästa har inte kommit hem från jobbet ännu, saknar han sjukt mycket här hemma, han vet inte hur länge han får jobba heller, vill inte va själv allt för länge heller, gillar jag inte.

Saknar min finaste som håller om mig och säger finaste sakerna, han som får mig att skratta och gråta åt dem mest sjukaste sakerna. En varm och mjuk kropp och världens bästa läppar att mysa mot. En person som ger sjukt mycket kärlek, en person som är en jävel på kärleeek, min bästaste pojkvän ♥ 

                             Tumblr_lrohrqnswg1qhhpemo1_500_large


· Kommentera inlägget här ·
Tankar & funderingar // 0 kommentarer



The same thing that break a man can make another change

Åh lord! Jag har aldrig saknat så mycket att bara få komma hem och slänga av mig kläderna och lägga mig i sängen och bara ta det lugnt så mycket som jag gjort idag. 3 timmar och kollat på en rättegång imorse, det var spännande, fallet handla om narkotika brott, stöld, rattfylla osv, det roliga va eller roliga? det spännande va var att kvinnan och killen bodde rakt över vår gata hemma hos mamam och pappa och att dem flesta stölderna gjorts på min gata i bomhus, spännande, trodde på dom till en viss del men sen kunde jag bara bli så less på dem, man är vell inte pantad i huvet och tror på vadsomhelst? Bra rättegång men ack så ont i rumpan och ryggen jag fick. Sen pluggat webbdesign i 3 timmar, hatar att det är så svårt, usch. Kommer bli jobbigt detta.

Efter skolan gick jag och två killar från klassen, Johannes&Robin och köpte kebab, mums! Cykla mig hem snabbt sen för att slänga mig i sängen och kolla one tree hill, sjukt bra. Längesen jag kika på det nu så kände att det var dax igen. Skulle fikat med Fanny och Mathilda idag men jag blev sen, så blev inget. 



                       Tumblr_lre024undv1r2lj0xo1_500_large
                       Tumblr_lqlm8hjv0f1qhdjqjo1_500_large


· Kommentera inlägget här ·
Foto / Vardagligt // 0 kommentarer



Läsare // Frågor & Svar

Fick en läsar fråga igår, löd såhär: Vilka går i din klass? :) av Emma.
Svar:
Jag hur ska jag svara då? Det är nämligen en stor klass så jaja jag får vell svara och skriva ut namnen men lär ju bli ganska många namn, haha! Men dom flesta från klassen bor i Sandviken och Skutskär. Sen kommer alla från lite olika håll, Gävle, Hille, Söderhamn, Hofors, Forsbacka ja så nu vet du.

Rebecka Renfjäll, Amanda Persson, Felicia Wallin, Karin Renström, Louise Karlsson, Jennifer Lindroth, Johanna Blixt, Sofia Wikström, Ida Siirtola, Kasper Norin, Sandra Lund, Anton Grönkvist, Simon Hägglund, Molly Westlund, Robin Wiklund, Alicia Benum, Zohra Brogvist, Linda Carlsson, Felicia Friberg, Ida Gisslén, Julia Liljeby, Victoria Lindberg, Moa morell, Robin Pesonen, Johannes Wingemo, My Sundberg, Viktoria Westelius, Elina Westin, Mohamed Touzari, Elin Åkerlund.


· Kommentera inlägget här ·
Frågor & svar // 0 kommentarer



There's a difference

There's a difference between who we love, who we settle for and who we're meant for.....

Tumblr_lrc5r5dpgp1r09b4oo1_500_large



· Kommentera inlägget här ·
Tankar & funderingar // 0 kommentarer



2011 09 19

Idag vakna jag upp med en bra känsla i kroppen. Kvällen igår med min pojkvän och tissetass sluta hur mysigt somhelst. Alla låg och myste i sängen. Jag vakna upp mitt i natten av allt regn, Robin tog tag i mig och la täcket över mig och höll om mig, bästa sömnen på länge. Vakna upp när han skulle till jobbet vid 06.00. Ville knappt gå upp för sängen var underbart skön, myste med Vegas innan jag hoppa in i duschen. Blev kvar där ett tag och värmde mig.

Första gången på länge jag kände att det var mysigt med regn, ljuset i lägenheten var grymt mysig när den gråa himmelen kom fram. Jag cykla mig till skolan i regnet och paraplyet blåste iväg tre gånger, och inte ens då lessna jag? Älskar dagens väder, men lovar nästa gång hatar jag det, haha. Kanske för jag tänkte ganska positivt idag och hade en bra känsla i kroppen. Kom nyss hem från skolan, ska börja laga mat åt mig och baby. Fläskfilé, pommes och bea.

När jag går in i sovrummet vad ser jag då? Min fina bebis har bäddat ner sig själv i sängen och är så gosig, fick tusen pussar och nu ska det mysas mera, han är mitt liv, klarar mig inte utan min tissetass. Inte Robin heller, han  ligger och pratar med Vegas varje kväll innan vi ska sova och berättar hur mycket han älskar sin lille tisse. Dom kan va så söta så det är sjukt, sover Robin så kommer Vegas och lägger sig på han och sover Vegas går Robin och kryper upp till han och sover. Vegas behandlas som en kung här hemma, han får mest uppmärksamhet och jag vet att han stortrivs, vårt lilla barn.



· Kommentera inlägget här ·
Kärlek & Vänskap // 1 kommentarer



The real housewives of new jersey

Städat hela lägenheten, badat vegas och lagat världens godaste mat. Snart kommer min karl hem efter att jobbat sen tidigt imorse. Jag cykla mig till willys för handla lite mat och godis. Nu efter 3 timmars städande och lagande av mat ska jag mysa ner med min mjukis till katt. Äta choklad och mysa av kvällen.

Kollar just nu på the real housewives of new jersey haha jag älskar det, dom är så sjuka med olika åsikter och allt bråk, tycker inte nån av dem är normala. Tråkigt att Dina hoppa av programmet. Nej nu börjar det bli spännande så nu måste jag sluta skriva. Ha en fin kväll fina ni. POOOSS POOOSS!

                                      


· Kommentera inlägget här ·
Mina Tips // 0 kommentarer



We want some more, some more ...

Helt fast för denna låt under, riktigt skön och underbar! Kopplar den med Michaela eftersom hon brukar spelar den på dom senaste festerna. Jag har lyssnat och lyssnat på den så jag tror nästan jag kör på en egen liten fest såhär på morgonen, lite egen dans och så självklart musiken i bakgrunden.  Och det är inte OKEJ mickis att sno min pojkvän för en kväll! Du ser nöjd ut? Eller så är det jag som är avis bara? hehe. Skulle göra mkt för att va just där.





· Kommentera inlägget här ·
Foto / Vardagligt // 0 kommentarer



3x01

GOODER MORNING
Vakna runt 08.00 av att min mans mobil ringde, han var tvungen att jobba lite idag. Nu är det dax för mig att ta mig upp. Senare hade jag tänkt cykla till stan och köpt en jacka jag är sugen på men vet inte om jag orkar det. Så vad som sker idag är vell bara mys hemma när min man kommit hem eller om jag ska träffa flickorna, vi får se. Nu ska jag ta en dusch och äta frukost och mysa med tissetassen framför en film eller filmer, är skit trött och sliten.

sååå galet glad, i helgen kolla jag på de nya avsnittet som kommit ut av Vampire Diaries. Vill se mer och mer, helt kär! Fast jag höll på bryta ihop när stephen ringde elena, buhu. Vill att alla avsnitt ska komma ut idag så jag kan ligga inne och se dom, kan jag ju glömma

                                                                                                            



· Kommentera inlägget här ·
Foto / Vardagligt // 0 kommentarer



Världens bästa tips, HEY TELL!

Nu ni folks ska ni få veta nått sjukt bra! Min karl har visat mig världens roligaste och bästa app. Alla som kan ha appar kan ha denna, det är som en walkie talkie liknande sak. Man trycker in knappen HOLD AND SPEAK och pratar in det man vill säga, den andra får ett sms, öppnar sms:et och sen spelas det jag sagt upp till den andra. Tycker den är sjukt bra och roligt. Sitter och pratar med Fanny nu, helt bra. Skratta när jag fick första meddelandet haha. 

Den här appen kommer bli stor snart om den inte redan är det, jag älskar den! Testa ni också ni kommer också älska den.
(bilder tagna ifrån google.se)




· Kommentera inlägget här ·
Mina Tips // 2 kommentarer



Alkohol kväll och slick

BAAAAAAM.
Heejhalllåå, är inte helt nykter men skapligt nyckter för att skriva några rader. Blev alkohol med tjejerna idag, Mathilda, Fanny, Michaella, Ida, Hannah, Sofia, Sara. Vilket skönt gäng! Hade det super och kvällen hemma hos hanna var toppen. Sluta med slick och sen träffa jag min karl utanför så följde vi Fanny en bit hem, haft det kanon med er tjejer ikväll, puss på er! Och Fanny tusen gånger tack för att du öppna dig så mycket som idag, precis som förr, och berätta hur det låg till och hur man ska se upp för vissa personer. Nej nu ska jag sluta babbla och mysa ner brevid en snarkande karl som somnat. POOOSS

              
              


· Kommentera inlägget här ·
Kärlek & Vänskap // 0 kommentarer



15 September

HALLÅ TORSDAAAG.
Imorse blev det brottom till skolan som börja 09.30, hann inte ens sminka mig så det var bara att sätta sig på cykeln och veva mot skolan. När jag väl kom fram vara jag 20 min tidig och när vi väl börja så kom inte läraren, satt 40 min sen gav jag upp, följde beckis till tatueraren sen cykla jag hem och nu har jag ätit sallad jag nyss fixat. Ska städa lite och mysa ner i sängen med min tissetass nu, jag behöver lite mys just nu, kallt och jävligt. Bästa mys sällskapet.

Sen blir det fika med en vän, Erik! Han åker hem till Stockholm imorgon. Han är här i Gävle för att göra radio. Så en fika i detta kalla väder blir perfekt sen får vi se vad som händer, kanske att jag ska träffa Mathilda mot kvällen. Nej nu ska jag mysa med min tissetass under ett varmt täcke innan jag rör på mig.

kanske inte är så roligt men jag tyckte det igår kväll när jag var trött, fattar det inte idag? Erik jobbar ju med Eric Saade och åker runt med han när han sjunger osv, så satt jag och tänkte Erik och Eric?  Hur blir det när dom står på scen och ska presentera sig, Erik? Eric? Jag måste vart döds trött igår som skratta åt det! Erik sjunger också, grym röst och så duktig. JaJa nu ska jag sluta babbla och mysa med katten innan jag hoppar in i duschen.



· Kommentera inlägget här ·
Foto / Vardagligt // 1 kommentarer



and so it is just like you said it would be

SPRÄNGANDE HUVUDVÄRK.
Happ tänker vell ni, skiter vell jag i? Men själv vill jag hoppa på huvudet så det slutar, gör galet ont och är obehagligt. Brukar inte få huvudvärk, men nångång ska vell jag också ha. Anyway! Idrott idag från kl 13.00-14.00 sen till skolan för webbdesign, så trökigt så jag höll på somna, sluta 16.40 sen cykla jag mig till Willys för jag skulle köpa grönsaker till salladen jag nyss åt, men tog ett tag att komma fram till affären eftersom den jäklans stormen håller på att jävlas, cykla en bit från vägen sen kolla jag åt sidan och när jag skulle kolla rakt fram igen hade jag nästan blåst åt sidan med cykeln att jag nästan åkte in i en stolpe, vart rädd som sören men jag missa som tur va. Cykla hem och då kom huvudvärken smygandes, så jäkla läskig huvudvärk så ni anar inte.

Runt 18.00 kom min karl hem, myste i sängen och kolla tv, vi somna och när jag vakna var det så mysigt så jag inte ens ville gå upp karl sov fortfarande men han höll mig hårt och hade sina ben över mig så jag knappt kom loss, sen när jag väl kom loss vakna han till och sa "Neeeej, jag som hade de så mysigt, får jag en kram?". Jag for upp ur sängen och gjorde en sallad som jag nyss ätit, ska vell mysa ner i sängen för lite tv och sen sova om det går, hooooppas.

Skulle gått upp, 04.00 imorgon för att vara med i radio, men då hade knäppisen sagt fel vecka, så nästa vecka blir det. Roligt att man ska gå och vara nervös över det också men tar det i bloggen när det väl är dax, tänkte ta ett inlägg om det idag men eftersom det var nästa vecka så är det igen bråska.



                                                                            Får lite panik, vet inte vad jag ska göra med mitt hår?

                                                              


· Kommentera inlägget här ·
Foto / Vardagligt // 0 kommentarer



Ju mer dom spottar

KVÄLL KVÄLL.
En dag med massor att göra, fixat ut tabletter till magen, möte med banken osv. Men iaf, bion igår var kanon (Jägarna 2) sen den folks. Vår dag blev helt perfekt och vi hade det super. Nu har jag nyss landat i sängen efter att vi vart hemma hos mormor och morfar på mat, inatt åker dem till alanya för sol och bad, dem har varit i 3 länder nu på tre veckor, dem kommer hem sen far dom iväg nån dag efter bara, haha sjuka dom är. Dom fråga om jag och robin ville följa med och åka ner nu på söndag till dom, robin vill men inte jag, haha skit rädd för flyga nu när det hänt flyg krashar. Skulle vart underbart, men nääee just nu vågar jag inte, får bli lite senare. Nej nu mys i sängen, börjar skolan imon 13.00 så får sova lite mer än vanligt, skönt  :)

skönaste låten, gillar texten gillar allt, han är bra skön!



· Kommentera inlägget här ·
Foto / Vardagligt // 0 kommentarer



Vår dag idag

HEEJHALLÅÅ.
Idag är en bra dag, men en knasig sådan. Firar 2 år med världens finaste och bästaste pojkvän. Ikväll blir det mat ute och bio. Allt har gått sjukligt fort, minns första natten och första pussen och allt vi gjorde bara han och jag, så fin början vi fick oss, helt underbar. Trodde jag inte skulle få känna den känslan igen efter att fått mitt hjärta trasigt efter ett avslut på ett förhållande som vara i 3 år, men självklart finns det alltid en ny början. Och jag fick uppleva den kärleken ännu en gång, fast på ett annat sätt. Idag ska jag njuta av oss och det fina som kommer hända ikväll, kunde inte önska mig nån annan att vara med.

Imorse kl 09.00 satt jag och vänta vid datan att Idol biljetterna skulle släppas på ticnet. Precis kl 09.00 klicka jag mig in och beställde 2 biljetter, min karls lilla present från mig. Vi ska kolla Idol live i Gävle den 11 november, kom sen på att min bror fyller då men vi firar han före. Men nu till saken, jag skrev fel e-post så biljetterna kom inte fram till min mail och jag fick panik, har redan betalat in 1.300 kr och biljetterna är på fri fot? Men tror det fixar sig ändå. Vi fick iaf världens bästa plats, rad 1 och plats 2-3, holy moses det är längst längst fram och hoppas vid gudarna att kameran inte siktar mot oss så vi blir med i tv, lite rädd för det, men platserna ska jag inte klaga på, därför biljetterna var så dyra, men så värt det. En kväll med min karl på Idol, hur underbart? galet.

Har fått min vita iphone 4 nu också, helt kär. Snodde bilden från Victoria eftersom jag inte hunnit knäppt på den ännu. Men så nöjd jag är, min lilla phone.

                                                                                                             



· Kommentera inlägget här ·
Kärlek & Vänskap // 0 kommentarer



Det är okej att inte vara okej

Jag stirrar på min reflektion i spegeln "varför gör jag såhär mot mig själv?" att förlora mitt sinne på ett litet fel, jag lämnade nästan mitt riktiga jag på hyllan. nej, nej, nej ...  förlora inte vem du är i oskärpa av stjärnorna! att se är att bedra, drömmar är att tro. Det är okej att inte vara okej. Va ärlig vem du är.


     


· Kommentera inlägget här ·
Tankar & funderingar // 0 kommentarer



We will never change the way we are

AFTON FAVVOS.
Söndag i all ära. En slapp söndag precis vad som behövs. Har vart och kollat fotboll ute i hille idag, skönt väder har det också varit även om solen kom fram då och då. Skulle kollat bio med Sofia idag men då kom det fram tillslut att jag glömt plonboken hos mormor igår, greejt. Så vi tar en bio i veckan ist. Nu ska det lagas mat med min man och äta gott, sen kolla Jägarna 1 eftersom vi ska se Jägarna 2 imon på vår 2 års dag. Igår dog jag så tråkigt jag hade, min karl var ute på krogen och jag satt hemma med magont, hejdundrans vilken kväll, men somna gott brevid min fulla karl sen i vilket fall. HEJJRRÅÅÅ fina ni.
            
                                                                                                  Bild på mig från igår.
                                                                                                      

                          


· Kommentera inlägget här ·
Kärlek & Vänskap // 0 kommentarer



I may not let you go

MORRN MORRN.
Det är lördag och jag ligger vaken? vakna vid 05.30 utav min karl som skulle åka och morgon golfa. Kan inte somna om och har ont i magen eftersom mensen strular, åhhh. Igår kolla vi ny lägenhet sen efter det for jag iväg med Jenny på lite äventyr sen myste jag och karln ner framför en film med Mcdonalds och godis, möööms. Idag blir det kolla fotboll i bomhus efter det har jag ingen aning, vi får se va denna lördag vill bjuder på.

Här har ni den underbara lägenheten vi kolla på igår, den va helt underbar, finare i verkligheten, man kände sig som man vore rik om man bodde där, en känsla. Åh vill ha den så mycket så jag spricker. Vi skrev iaf upp oss att vi var intresserade + ett antal mer folk, lägenheten var proppad med folk, gammla slips gubbar som var rika och tog med sina lyckliga fruar, kändes ju bra? Denna får vi nog Robin? haha. Det ända som vart knas va balkongen, ja ni ser ju sista bilden, man kan ta ett steg typ jätteliten + att det är golvvärme där ute, så är som ett uterum och ingen balkong, fast det funka för mig, men Robin är tvek så vi får se. Vännerna kan iaf röka två och två där ute iaf, haha det är ju bra. Men jag vill ha den mer än allt och därför kommer det vell inte bli så bara för att man vill, men vi får se, snälla GUD. Hoppas med mig nu folks, ha en bra lördag. POOOOOSSS.


              
              
              
              
                                                     


· Kommentera inlägget här ·
Mode & inspiration // 1 kommentarer



Rolling in the deep

Fredag it is party people
MORRN MORRN, allt bra? med mig är det bättre men inte bra, är lite hängig fortfarande och fick mensvärk igår, så jäklans fint, mitt i allt så paaaang. Ont som en jude. Men måste ändå ta mig till duschen och fräsha till mig idag, ska på visning av lägenheten idag. Sen får jag vell mysa ner i sängen igen, mitt nya hem under denna vecka. Hoppas jag mår bra nästa vecka, allt jag hoppas på.  Ni var snåla på kommentera också, fyy och ändå kikar så många in, well well.

Måste bara visa klippen på mina favoriter, vad skulle jag göra utan era videosar? är sveriges största fan till dom. La upp en liknande video på andra klippet för flera månader sen, men kan inte få nog. Skulle inte vara helt fel att låta dom bo hos mig några veckor, då skulle jag vara lycklig. Kär i den gulliga ungen.


    

    


· Kommentera inlägget här ·
Mina Tips // 0 kommentarer



Skulle betyda

BEHÖVER ER HJÄLP?
Om 4 dagar firar jag och världens bästa pojkvän 2 år, har lite idéer om vad som ska ske men vill också fråga er, va kan man hitta på en dag som denna? Bara släng ut er nått, kanske ni kommer med nått nytt. Va inte blyga kommentera och hjälp till nu snälla ni. Skulle betyda hur mycket somhelst! Puss till er  ♥



· Kommentera inlägget här ·
Frågor & svar // 2 kommentarer



If you love tow people

GOODER MORGON.
Jag mår bättre, lite lite lite bättre, inte mycket att hurra för om man säger så. Snorig och vad jag än äter smakar luft, tappat smaken helt, inte det roligaste när jag älskar att äta. Tänkte pussas med Vegas innan jag kliver upp för frukost, men tvek om det kommer smaka. Nu vill jag bara få bort sjukan och komma in i det vanliga igen, det dagliga. Men när? well well,  nu ska jag mysa och snora, hörs senare hare gött så länge. POOOOSSS


      83465845_yzb57x4u_c_large


· Kommentera inlägget här ·
Foto / Vardagligt // 0 kommentarer



Kanske bara jag

Det bara dök upp i min skalle, vet inte varför? Men nått jag inte förstår mig på är personer som vill locka så många som möjligt till sin blogg via bloglovin och söker in på alla möjliga bloggar och skriver "Hej fin blogg, ska vi följa varandra på bloglovin?" Det är ett stort JA att man fattar att personen vill ha så många läsare som möjligt, men du själv är inte ett dugg intresserad av den andras blogg du frågar? Tycker det är pinsamt, men alla tycker olika, ja kanske tycker som ingen annan. Jag har en blogg jag skriver om mitt liv. Mina kompisa, min familj, mina icke gillare osv läser denna blogg, men jag tvingar inte på med "Hej va fin du är, vill du läsa min blogg?" Tycker vi är inne på samma spår då. Men jag är nöjd med besökare, idag kom in flera än väntat alltid roligt och jag söker inte ens upp dem? Vet inte varför jag tar upp detta, tycker det bara är fel att göra, menmen jag är kanske en av alla som tycker så åter igen. Höll på med nått liknande jag med förr, fast vara nån dag sen insåg jag hur jävligt det lät, shame on me.

 
                                                                                      Nu väntas ett avsnitt med dessa skönheter 
                                                                                                   
                                                                                                             

                
                                            293927_1948427076274_1410507129_31760113_7354612_n_large


· Kommentera inlägget här ·
Tankar & funderingar // 1 kommentarer



Min största rädsla

Lite efter kl 15.30 läste jag att ett flygplan krashat i ryssland med ett hockeylag, 42 av 44 dog, dem trodde den svenske målvakten Stefan Liv var med men inte helt säkert. Jag hoppades att han var en av dem 2 som överlevde, efter 20 min läser jag, "Stefan liv var med i planet och är en av dem döda" Det hände liksom nyss, en av sveriges stoltheter, en fin kille som säkligen bad till gud att dem skulle överleva fallet. Jag är en sån känslig person så jag sitter och gråter, gråter åt han och hans lagkamrater som dog i sina unga år och fick inte leva livet ut.

Ni kanske inte vet, men den största rädslan jag har är att flyga flygplan. Min familj och mina vänner tjatar alltid på mig och säger, "tror du att du är mer säker i en bil? du kan inte vara mer säkrare än i ett flygplan?" Jag hatar att dom säger så, jag håller fan inte med. Även om det inte händer allt för ofta och det dör 1000 tals i bilolyckor, jag har den ondaste känslan för flygplan. Jag får en kall känsla, jag gillar inte flygplan och hur den känslan känns i kroppen. Jag gråter vid varje start och landning, när vi flög till Thailand tog jag upp bena och trök ner huvudet mot knäna och satt en filt över huvudet och hade tårar upp i halsen. Min syster och bror trodde jag skämta, dem skratta och tyckte jag var töntig, sen skulle vi ta ett litet flyg från bankok till krabi och när vi väl vaar uppe i luften säger min syster, "kolla vingen, en bit lossna och kolla luckorna som gunngar" Jag höll på dö, skrek och grina tills vi landat. Ni anar inte hur hemsk känslan är.

Nu i Juni-Juli när jag och min pojkvän flög till Turkiet var en resa jag älska men flygningen? I starten krama jag om han så hårt att han knappt kunde andas själv, mina händer var kalla och svettiga. Varje gång planet skaka till vilket är rätt ofta så höll ja i mig i stolen framför och satt mig rakryggad och kolla runt som en galning i planet om allt var okej. Hota min fina pojke att ta ner den där saken för fönstret så man inte såg ut, han retades en gång och öppna och då slog jag han så hårt jag kunde och la mitt huvud i hans knä och somna pang tjoff, helt sinnes. Jag låter som ett psyko va? Men jag är bara rädd, rädd att dö och falla, inte så konstigt va? Vår landning var påväg att bli en krash, vill inte ens prata eller bli påmind om den, jag har aldrig varit räddare.

Min morfar ville bjuda mig på en resa nylligen, men jag tacka nej, kommer inte klara av det, att flyga så nära på den resan jag var iväg på. Det bästa jag vet är sol och bad och komma utomlands men ju äldre jag blir ju värre blir det med flygningen. Jag ser upp till er som älskar att flyga jag gör verkligen det, jag önska att jag kunde älska det med. Jag har sagt det förr och säger det igen mormor, jag skulle bilat ner 5 dagar hällre än att flyga ner till Turkiet igen. Men jag vet ju, för att ta mig nånstans i världen så måste man flyga, och jag vet det kommer bli fler gånger jag flyger, många fler. Men nästa år kanske jag och min pojkvän bilar ner till Kroatien, låter bra!

                               




· Kommentera inlägget här ·
Tankar & funderingar // 2 kommentarer



Friends with benefits

MORNING MORNING MYSIGA ONSDAG ♥
Huvudet är tungt och jag har fått en jäklans förkylning som kom pang tjoff igår, den tar kol på mig, febern går upp och ner, livet känns underbart just nu? NOOT. Som ni kanske märkt har jag inge bättre för mig än att blogga just nu, finns inget annat att göra när man mår såhär, lyckas med 4 inlägg per dag nu denna vecka, men det gillar ni va? Nu ska jag försöka få i mig nått nyttigt ur kylen sen slår jag på en film. Vill inte må och se sjuk ut, usch och blää.

Vill ladda ner "Friends with benefits" men finns bara med engelskt tal ännu, och det orkar inte min hjärna med just nu. Vill också säga att Mila kunis är en av mina favorit skådespelare, sjukligt snygg och galen brud, gillar henne starkt. Den andra filuren har aldrig falli mig i smaken, well well, well -

                       


· Kommentera inlägget här ·
Foto / Vardagligt // 0 kommentarer



Lite om bloggen.

Hur länge har du bloggat?
Sedan Oktober 2007. Har haft 4 st bloggar, den på devote.se har nog försvunnit tyvär men har två på blogg.se och hade en på devote.se och en på improveme.se. Har bytt för jag vill gå vidare från dom tiderna, alltid härligt med en ny start, det brukar alltid komma nått bra ur det. Så nu vet ni folks.

Hur såg din bild av bloggare ut innan du började blogga?
Innan jag började blogga så läste jag inte stora bloggar, visste inte vem Kissie eller Kenza var, tror det var nån tjejkompis till mig som börja blogga och tyckte det var en rolig grej och sen börja jag lika så. Den första stora bloggen jag läste var Blondinbella, hehe. Så någon bild av bloggare hade jag inte.

Vad tror du dina vänner tycker om din blogg?
Jag tror faktiskt dom gillar den och tycker den är bra. Får höra det iallafall, även dom jag inte känner skriver att dom gillar den, känns ju toppen. Brukar även hända när jag är ute och festar så kommer det fram folk och säger att dom läser min blogg och tycker den är jättebra, alltid roligt att höra. Finns nog också dom som slinker in här som håller koll på mig och mitt liv som kanske inte alls gillar mig men då förstår jag inte dom alls, vad gör ni här på min blogg?

Har du hittat en fungerande gräns för hur privat du vill vara i din blogg?
Jag delar med mig mycket i bloggen, kanske ibland för mycket känslor av det privata osv. Men läsarna verkar gilla det. Och jag mår inte smäre av att få dela med mig av det, sån är jag. Hela jag består av känslor, bra som dåliga och jag delar med mig av allt, kanske inte ALLT, det finns en gräns för mig också, där jag inte kan skriva ut allt, men för det mesta så skriver jag av mig och känner igen ånger. Jag gillar känslor, och dom dåliga kan man tyvär inte undvika.

Har du någongång blivit skadad/sårad av någon kommentar du fått?
Nej inte vad jag kan minnas, snälla läsare anar jag. Men blir lite små less på dom som kommenterar med samma ip-nummer och med olika namn för varje gång. Skulle det vara helt fel att skriva sitt rätta namn ist, är vell inte så farligt? Men som sagt, anar att mina läsare ser gott på det jag skriver, inge hemska kommentarer, men kanske efter det hära? hehe. Är inte så bra på godkänna kommentarer heller, oftas läser jag dom sen glömmer jag godkänna dom synligt.

Tror du att du bloggar om 5år?
Kanske, kanske inte, kanske?

223730_266619216698718_100000519249548_1031769_7152190_n_large


· Kommentera inlägget här ·
Lär känna mig bättre // 0 kommentarer



Visning på lägenhet

VISNING ♥
Snälla ge mig fredag! Blir att kolla på visning då, jag & min man ska köpa lägenhet om den inte faller oss i smak på plats, ja men då har vi kollat in den iaf. Och om vi vill ha den, även om andra vill ha den, ja då blir det fajt. Hoppas alltid på det bästa, så vi får se. Fredag nu nu nu nu nu, snälla! SPÄNNANDE.

För ca 3 timmar sen fick jag en snorig nos, vad är det här? Legat inne hela dagen inte fan kan man bli snorig då? Skärpning. Mamma kom och hälsa på en snabbis idag, mysigt! Sen har jag legat i sängen hela dagen med min katt i famnen och han har varit pusssjuk och pussat mig så det svider i ansiktet, haha så jäkla go, min pojke det. Och nu är min man hemma, myst och kollat idol och jag blev yr i huvet, knas på det! Ska sova snart om det går. POOOS POOOS



· Kommentera inlägget här ·
Foto / Vardagligt // 0 kommentarer



♥ ♥ ♥

Personer med de största hjärtan drabbas alltid hårdast........







· Kommentera inlägget här ·
Tankar & funderingar // 0 kommentarer



Modelljakten till Gävle

Såg att modelljakten var på väg mot Gävle nu, roligt! För dom som passar där, hade nämligen tänkt att släpa ner bästa vän, men det vart ett stort NEJ eftersom hon redan har ett kontrakt med en agentur nere i Göteborg. Så ni tjejer som vill ta er en titt ner på modelljakten, do it. Tänkte visa en grym video som min fina fick vara med i när hon var nere i Milano och modella i sommras. Hur glad skulle man inte bli? Puss på dig ♥


             

             


· Kommentera inlägget här ·
Kärlek & Vänskap // 0 kommentarer



Varje beröring

Man måste komma ihåg att njuta av varje beröring. Varje gång han lägger armen om min axel när vi går på stan. Varje gång han lägger sitt ben nära ens eget. Varje kyss. När han lägger hela sin kropp nära min för att värma. Varje gång han klappar min kind. Det är en lyx att få känna och uppleva. Man måste blunda och känna hur hela kroppen vibrerar. Varje beröring. Njut av nuet, lägg gamla lik och nya krig åt sidan. De betyder ingenting. Blunda och skratta av lycka när du känner dina läppar mot hans. //




· Kommentera inlägget här ·
Tankar & funderingar // 0 kommentarer



Oppppps!

Kanske var på tiden? inte längre 18 jöööh. 19 hela år blev jag ju i sommras......


           
           


· Kommentera inlägget här ·
Foto / Vardagligt // 0 kommentarer



För dig ska jag göra det tusen gånger om.

KVÄLL KVÄLL.
Just nu känner jag precis som bilden, vill riva av mitt hår eller nått liknande, huvudet kanske? Magen mår bättre, men känner febern och att den känslan av att man är yr och febrig ligger kvar. Varförrrr? Nu vill jag ut och leva, men det får nog vänta tills jag mår bra igen, svider mest av att jag inte kan ta mig till skolan, vad missar jag? Vad har dem hunnit med? Den känslan svider mest. Jag ska ta ett glas vatten och sova strax, om det går?

Har haft sängen för mig själv hela dagen då jag sa åt Robin att inte vara hemma för då skulle jag smitta min baby, men han kom hem och sällskapa mig mot kvällningen ändå, hoppas han inte ligger sjuk snart. Nu vill jag bara att min Iphone 4 ska komma med posten, men tar nog sin tid. Sova nu pusspåerrrrr ♥


 Tumblr_lqzwpepj2t1qzmwvxo1_500_large


· Kommentera inlägget här ·
Foto / Vardagligt // 0 kommentarer



Säljer min Iphone 3gs

Köpte mig nyss ett abonemang och en iphone 4 vit, så nu ligger bara min iphone 3gs vit, ska säljas för en billig peng. Hör av er om ni är intresserad av att köpa. Den är en underbaring den också, svårt att släppa tag om saker, men det ska funka. Ni får skriva en kommentar och så hör jag av mig till er mail.





· Kommentera inlägget här ·
Mina Tips // 3 kommentarer



People say goodbye in their own special way

Alla människor säger adjö på sitt egna speciella sätt......


Tumblr_lohgn8rrpj1qb0hxpo1_500_large


· Kommentera inlägget här ·
Tankar & funderingar // 0 kommentarer



Sometimes I wanna stop but I go with the feeling inside

MORNING MONDAY.
Monday morning feels like weird.. Jag ligger med magsjuka och feber, om jag fick så skulle jag hugga av mitt huvud, är yr och känner mig slut och jävlig, vill få bort den känslan, den tar kol på mig. Sen i lördags natt har jag suttit på toa 24/7 känns det som, vidrigt men va ska jag göra? får panik ont i magen sen äre bara att springa till toan. Hade en helt fin fredag och lördag, kräftskiva och massa mys och natten mot söndagen var en plåga för magen och mig bläää.

HATAR att jag ska få va med om det hära, skulle hellre stukat foten eller nått, tro mig. Att få feber fattades ju bara, inatt har jag inte sovit mycket 3.10 min?, suttit på toan och sen legat med en blöt handuk över pannan för att kyla ner ansiktet från febern. Nu ska jag blöta ner handuken igen efter ca 2 min blir den alldeles ljummen igen. Vill sova men då vaknar magen och toan väntar. Ni ska vara glada att ni slipper ha det som mig just nu, ett helvete. Usch och fyyy!

Älskade mitt hår i lördags, vågigt och härligt, mycket snyggare i verkligheten och kortet togs sent på kvällen då det lagts sig nästan. Det var ljuvligt.





· Kommentera inlägget här ·
Foto / Vardagligt // 0 kommentarer



Idol 2011

Åhhh mys! Jag gillar han starkt, nu ska det mysas i soffan, känner mig sjuk och jävlig, magsjuka?
Puss på han ♥




· Kommentera inlägget här ·
Mina Tips // 0 kommentarer



Robin Järnberg

                             

 JAG ÄLSKAR DIG MER ÄN VÄRLDEN, FINNS INGEN BÄTTRE ÄN DIG MIN FINA, OM 8 DAGAR 2 ÅR.

                                                                                                          

          


· Kommentera inlägget här ·
Kärlek & Vänskap // 0 kommentarer



New in // BIK BOK, CARLINGS

Som sagt skulle springa in och köpa den mörkblåa toppen på Carlings och den tunna beiga koftan. Men det blir inte alltid som han tänkt sig så en mysig och dunder tjock kofta fick följa med hem och min älskade skönhet till linne med volanger, kunde inte blunda för den, har en ljusrosa och va tvungen att köpa den svarta också. Blev mycket pengar som försvann på den shoppingen, men jag är tokig så va ska jag göra? Blir att skapa ett annat konto så jag kan spara nu.

                                                                     
                                                                                                Svart volanglinne: BIKBOK
                                                                                                Mörkblå topp/t-shirt: CARLINGS
                                                                                                Svart tjock kofta: CARLINGS
                                                                                                Beige tunn kofta: CARLINGS

                                                                                                              






· Kommentera inlägget här ·
Shopping // 0 kommentarer



You can't say no to me

MORRN MORRN BURR BURR.
Blött, kallt och jävligt ute, händerna frös till is imorse när jag cykla till skolan, aldrig vart så tidig som idag kl 07.55. Sitter och gör ingenting, men ska ha möte kl 10.00 med Maria, helt bra. Efter skolan ska jag ner på stan, köpa samma kofta som på bild fast en annan färg, helt kär i dom. Och den mörkblåa toppen jag prata om igår, kanske nått mer slinker med hem. Sen ska jag hem och städa och sen väntas trevligheter. Imorgon ska jag och min karl på kräftskiva, blir nog årets sista, det är ju synd. Nog det bästa jag vet, kräftor och räkor, möööms på det.  Nej nu ska jag inte babbla på mera, hörs senare favvos. POOOOSS

 
                                                     Slitna jag imorse, men skitsamma! Klädsen för dagen är på.

       


· Kommentera inlägget här ·
Foto / Vardagligt // 0 kommentarer



En veckas springning?

KVÄLLER GÄNGET.
Blev mys i sängen innan karln ville ha kinamat och jag ville handla lite frukost osv. Vi åkte mot affären och sen in på Jysk och handla oss två jätte kuddar som vi kommer somna så skönt på ikväll, min karl kan han. Tack hjärtat. Sen mot kinaresturangen för att hämta mat, ni anar inte hur gott? Nu ska det mysas till tvn och äta lakris snören, choklad, chokladpudding och coca cola, haha snacka om fet. Men jag får, fast nääee, ska sluta imon, tror jag, fast nääe. JAAG VILL OCH HOPPAS JAG KAN KLARA DET, nån som kan hjälpa med tips för att slippa äta skräp? Men ha en bra kväll, POOOS PÅÅERR.




· Kommentera inlägget här ·
Foto / Vardagligt // 0 kommentarer



Torsdag i all ära

HEEEJ HALLÅ.
Alla på plats? Grejt då kör vi. Slutade skolan vid 11.00, cyklade hem och la mig i sängen, har inte kommit upp från den ännu, nyss gjort klart vart jag ska bära tatueringen och pratat med tatueraren, helt bra. Nu väntar jag på min poojk, eller va mysko han öppna nyss dörren haha, alltså hemma precis nu. Vi ska vell göra nått idag om han inte far iväg nånstans, jag orkar inte röra på röven iaf. Nån filur som ville se tröjan ändå så varsegooood. Finare in real ♥

Den finns i mörkblå också, så funderar på dra ner på stan imon och köpa den, som ni ser på andra bilden, genomskinlig i hela bak. KÖPT: CARLINGS




· Kommentera inlägget här ·
Foto / Vardagligt // 0 kommentarer