Onsdag 27 juni

Godmorgon! Jaani gårdagen va ju upp&ner! Supernöjd efter en promenad/springning på eftermiddagen, runt 18.00 tiden kände jag mig mer hängigare än vanligt, visa sig att jag hade feber, kul liv. Även inflammation både uppe&nere i munnen så jag knappt kan tugga, fyfan! Så det blir en dag i sängen med film ska även försöka sova bort febern. Vakna nyss upp av ett fint sms, så dagen kunde ju inte starta bättre :) Ha en toppen dag fina ni, PUSS PUSS!

                                                                                                        Jag måste röra på mig mer!



· Kommentera inlägget här ·
Foto / Vardagligt // 0 kommentarer



26 juni // New in

Morrn morrn

Gårdagen var en bra dag! Lite små fix på morgonen eftersom de var så sjukt tråkigt väder ute, regna, regna & regna hela dagen. Sen runt 12.00 blev de en runda på stan, fick med mig massa ljuvliga saker hem. Sen blev de hem & direkt iväg till Valbo för att handla ny tv-bänk, super nöjd! Ska visa bild när allt är klart. Sen hem & gjorde god mat och kvällen sluta med jordgubbar & mjölk framför tvn. Nu ska de jobbas på här hemma, så uppe i tid så ja hinner med allt. Lika tråkigt väder idag, ska fara till brynäs och hämta min behövliga och viktiga väska idag sen Öregrund. Ha en toppen dag fäns, PUSSSSSSS!


    Favorit köpen + tre ljuvliga plagg till som inte kom med på bild!




· Kommentera inlägget här ·
Shopping // 0 kommentarer



Midsommar - Öregrund

Heej gänget! ♥
Nu är det söndag och midsommar har smygit förbi denna fina helg. Blev en mysig midsommar på Öregrund. Hade vi nå tur med vädret då, så sjukt fint och varmt. Kan inte klaga! Mysdaaag. Kändes som hela Gävle var på plats faktiskt, men lika trevligt för det. Imorgon är det en vecka kvar till min födelsedag, ojoj!

Jaa, blev en bild att lägga upp då eftersom töntarna själv inte ville att jag skulle lägga upp dom andra bilderna! :)



· Kommentera inlägget här ·
Foto / Vardagligt // 0 kommentarer



Myskväller

Kväller mina fina
Idag har vart en bra dag! Börja morgonen med en promenad vid kl 06.50, sen hem och små tvätta lite, städa och diska. Runt 17.00 åkte jag till stan för en middag med tjejerna och Hampus inne på mingel, planera lite inför midsommar. Kvällen sluta med mera mat när jag kom hem, kött och bea och pommes, trodde jag skulle spricka. Sen dukades det upp chips och dipp, fyfan! Promenad imorgon igen kan jag lova. Fina samtal nu på kvällen också. Somnar med ett leende på läpparna idag igen. Hoppas eran kväll vart lika fin, nu säger jag godnatt och hörs väll imorgon! PUSSSSS.

Såg även på denna bild Beckis knäppte idag, fan vilken ruskig utväxt jag har, tur att jag redan bokat in mig hos Elin efter midsommar. 



· Kommentera inlägget här ·
Foto / Vardagligt // 0 kommentarer



Summerburst 2012

Ja då har man hunnit kommit hem och landat, igår kom jag hem från dom sjukaste och bästa dagarna på länge. Elin och jag boka biljetterna till Summerburst för ca ett halv år sen och i helgen va dagen kommen. Två nätter i Stockholm och Summerburst, fyyyfaaaaan va jag njöt. Det var helt galet, ni som inte var där ni missa kanske de bästa dagarna i era liv, helt sjukt mycket folk och skönaste musiken.  Sånt jävla drag så det var sjukt, proppat på hela Stadion och alla favoriter stod på scen, när Guetta intog sen då ni, det var legendariskt, ryser så vort jag kollar på svt play, dom filma ju hela festivalen bägge dagarna, så svt va på plats. Ja denna helg kommer jag alltid minnas, sjukt underbar, har massa videos jag spelat in, men lägger upp dom imorgon eller nått.


Min lilla packning kvällen före innan det var dax att åka!



På väg mot Elin innan tåget till Stockholm.



Jag inne på hotell toan.


Stockholm Stadion / Summerburst. Folket börja rulla in.



Festivalbandet, rosa hihi gillades!



Elin va på topp!



Blev lite vin i kaffekopp på hotellt innan vi skulle kila till Stadion.



Vi hade våra stunder på rummet, Elin!



Sista dagen träffa vi på Stina, Malin och Jonna, sally och två av doms killkompisar som vi var med kvällen ut.



Elin och Sally.



Malin och Stina.



Jonna och Sally.



Kungen själv, David Guetta :)



Det underbara folket.



· Kommentera inlägget här ·
Kärlek & Vänskap // 0 kommentarer



13 juni

Kväller! ♥
Nyss landat i sängen efter en dag med massa fix. Har tvättat även idag, vart ner på stan och köpt ett par nya slitna shorts som ja kan ha nu på festivalen. Sen även till midsommar om de skulle bli bra väder. Fått lite sällskap av en fin person såhär en onsdag också! Helt bra dag. Nu mysa ner i sängen.... :)






· Kommentera inlägget här ·
Foto / Vardagligt // 0 kommentarer



Lite fix i sovrummet!

Nu har jag lagt i 3 maskiner med tvätt, älskar doften av nytvättat! Ska snart börja fixa lite i klädkammaren så det blir nån ordning där. Sen har jag inget planerat för ikväll, massa slapp bara! Ni får väll en liten kik på sovrummet som jag har donat lite med igår. Dom rosa gardinerna kom upp igår, ser fräscht och fint ut!





· Kommentera inlägget här ·
Inredning // 0 kommentarer



Underbar dag 11 Juni

Godmorgon gänget! Klockan står på 07.40 ska snart ta mig till tvättstugan. Igår var en bra dag. Runt 13.00 åkte jag och Mathilda ner till stan för en lunch på Los Sombreros och så mötte vi även upp Amanda. En god lunch och massa snack, sen knalla vi runt lite på stan innan det blev en fika på Mingel då även Petra kom och sen fick man äntligen ner Dennis. Saknade vän! Efter många timmar på stan vare dax för oss att röra oss hem, följde med Mathilda till hennes bror, Emelie och deras lilla bebis Emanuel för att Mathilda ville krama om dom en sista gång innan hon åker idag. Sen vidare på lite äventyr. Sen for vi hem. Runt 20.30 fick jag sällskap av Marre, vi gjorde mat och snacka massa innan det var dax för henne att åka och mig att krypa till sängs. Mysiga dag! ♥

Idag är en jobbig dag, bästa vän lämnar Sverige en hel sommar igen för att åka till Milano och modella. All lycka till dig, du är grym. Men hur ska jag klara mig utan min andra halv en hel sommar igen? Som tur är åker jag ner dit i sommar och hälsar på. Saknar dig redan du är underbar och bästa jag vet.


Mathilda & Amanda igår!



Dennis! :)



Mathilda, världens bästa vän!



· Kommentera inlägget här ·
Foto / Vardagligt // 0 kommentarer



Studenten 2012

Morrn morrn! ♥

Då var studenten över! Fina bästa vän tog studenten i fredas, så jag & mickis va självklart på plats för att se vår fina. Det var sjukt mycket folk och vi sprang runt som galningar och leta Mathildas familj och solen stekte nått sjukt. I sista sekund hitta vi på dom och sen kom äntligen Mathilda ut. Sen fick jag springa fort och leta på Joacims familj och hann även se och gratta han. Träffa även på mitt ex familj och släkt, glad man blev att se dom.

Sen knalla jag och mickis till interpool för att möta upp Lennartsson. Vi satte oss på Söder
hielmska och Carro tog nått och åt och vi lite cider och kolla på alla glada studenter innan det var dax att åka hem till Mathilda och fortsätta firandet, skulle även hinna hem till Joacims också men hann inte. Kvällen gick för fort, sen var det bara hem och fixa sig lite snabbt och sen möta upp tjejerna och så hörde pojkarna av sig så de blev att åka hem till Alex för massa dricka. Ja det var den studenten det, kanon dag! :) Har massa bilder från dagen men får bli en annan dag att lägga upp.



Mina fina, Mickis och Mathilda!



· Kommentera inlägget här ·
Foto / Vardagligt // 0 kommentarer



Härliga dagar

Finns inget sug till bloggen just nu, för mycket att göra och för mycket som händer, massa bra dagar och jag njuter verkligen! Så mycket som hänt på så kort tid, älskar! Nu är sommaren här och jag känner att det kommer bli nått bra.






· Kommentera inlägget här ·
Foto / Vardagligt // 0 kommentarer