Turkiet inatt

KVÄLLER KVÄLLER.
Sjukt bra dagar & en fin midsommar med baby & hans familj + familjen Molén ute på ön. Nu sitter jag i sängen hemma hos babys familj efter att ha vart igång sedan kl 09.00, stan, brynäs mekano, morfar&morfar, affären, mamma&pappa, morfar&mormor igen, sen mamma&pappa igen haha. Grillat hemma hos pappa&mamma & pratat lite, nu ska jag gå igenom växorna & sitta lite vid datan, åker runt 02.00 inatt, sen bär det av till Turkiet, skit rädd för flyget kommer kissa på mig, jag får panik & det är på blodigt allvar. Men om man vill komma nån vart så måste man. Ha så bra i Sverige fäns!

Hotellet vi ska bo på, det är 5-stjärnigt hotell ser ut som ett slott i rummen osv,
lyx vill jag säga! Mys... Kameran med så bilder ska ni få se när vi är tillbaka.

                                                                                                                            



· Kommentera inlägget här ·
Foto / Vardagligt // 1 kommentarer



TURKIET PÅ LÖRDAG


RESAN BOKAD OCH BETALD.
På lördag natt åker vi, äntligen! Turkiet med min karl, ska bli underbart. Kommer inte alls ha tid att skriva något mera,
imorgon ska våra familjer fira midsommar, menas med ingen data, på lördag är det fullt upp så inge data då heller,
så vi hörs igen när vi kommer hem, ska bli sjukt underbart detta, som jag väntat, pusspuss påer!

+ att min syster kommer hem nu i helgen, lycklig. Ska pussa sönder henne när jag kommer hem.

{ Om det är nått jag kommer sakna så är det min tissetass, tog dessa foton förra veckan men
 så mysig han var då, han är en del av min vardag, hur ska jag klara mig? pussa på han extra mycket inatt.
}





· Kommentera inlägget här ·
Kärlek & Vänskap // 0 kommentarer



Let the right one in

HÄJHÄJ.
Sitter i skolan & ska strax ta mig hem, nu väntas bara ett prov i matte imorgon sen är det klart! ÄNTLIGEN LOV. Idag ska jag fixa massa tvätt, troligen springa ner med karl på stan & växla pengar, packa & dona massa inför resan nästa vecka. Kommer inte hinna så mycket, hela helgen är full av saker. Saknar min fina syster också, hon ringer mig så ofta hon kan, det menas med nästan varje dag, hehe blir alltid lika glad. Så sjukt mycket som kommer hända i sommar, säger inget just nu men tar det när det kommer, jag vill må som bäst nu så låt mig! Ska krama om mina fina tjejer innan jag åker också, finaste ni! ♥

 Tumblr_lmj50ci7zs1qzmcwlo1_500_large


· Kommentera inlägget här ·
Foto / Vardagligt // 0 kommentarer



You know my name. NOT MY STORY!

AFTON LÄSARE ♥
Finns inte så mycket att skriva om idag, jag har vart i skolan från 09.00-14.00. Hämta sedan min cykel och sen handla jag hem lite gott och har nyligen städat klart hela lägenheten, nästan! Ska vänta på min fina pojkvän nu bara sen ska vi göra egen pizza och sen mysa innan man dregglar kudde. Skolan imon!

Jag skriver det allt för sällan, hur mycket jag verkligen älskar min Robin, hur glad jag är att ha han i mitt liv. Allt du gör för mig, allt du säger, jag kan inte vara mer än lycklig att få ha dig i mitt liv. Tack för allt fint, alla fina minnen med dig! Min fina pojkvän. Ska hålla om han extra hårt inatt, bara för att jag får ♥

                                                                                                           { Bild på lilla mig }

                         



              


· Kommentera inlägget här ·
Kärlek & Vänskap // 0 kommentarer



New in // BIK BOK


Nya bäbisar från BIK BOK { Jeansshorts höga } Köpte ett par ljusa för ett par månader sen så var tvungen att köpa ett par mörka, dom är sjukt sköna och snygga. Som ni ser på bilden, dom översta nya dom under (ljusa) gammla. Dom övre är lite mer blåa än vad dom ser ut, iphone kamera you know.

 ↓


  



· Kommentera inlägget här ·
Shopping // 0 kommentarer



New in // H&M

GODER KVÄLL.
Igår blev det en lång dag, skolan från kl 09.00-15.00. Men innan ska jag tala om för er hur min morgon såg ut! Cykla till affären för att fixa mat & då var vell klockan runt 08.20 springer in & ska rycka åt mig en Billys pizza från frysdisken, håller pengarna i ena hande & mobilen & nyckel i andra, tänker att jag måste hålla i telefon extra hårt om jag ska ner med händerna i frysdisken, glömmer totalt bort att nyckel ligger där med så greppar hårt om mobilen & paaang så glider nyckeln ur handen på mig & ner under frysdisken i en springa. NEJ NEJ NEEEJ, jag trodde inte det var sant? Personalen & jag försökte gräva fram den i 20 min men fick inte fram den. "Nej du får allt ta & gå hem idag sa en tjej som jobba där" Tack så jävla mycket, "för ingen hjälp" kvinnan försökte ju inte ens utan bara peta under den ännu mera. Så nu har man vell ingen cykel kvar heller fick ju lämna den där utanför, ska hämta den imon, men vi bor ju i Gävle? Klart den är borta lixxxom. Hoppas mer än allt att min fina lilla cykel står kvar där imon. Annars sjunker jag ner i jorden kan jag tala om för er folks.

Anyway! Efter skolan träffa jag farmor på stan för lite ärenden & sen kom min karl ner. Fick besök av bror & hans vän runt 18.00 & dem blev kvar tills 22.10 & även Joacim, vi åt club sandwich & massa gott. Sen vid 22.10 lämna vi av bror i bomhus & vegas sen for vi hem till Järnberg för vi tre sov där över natten då vi gick upp 05.00 idag för att åka till Hudiksvall, ni anar inte vilken dag jag haft, bröderna Järnberg, behöver jag säga mer? Har skrattat så jag fått ont i magen, jag & joacim har gått under samma paraply hela dagen & gjort oss fula, nu är vi hemma i bomhus & har grillat vi tre, vi sover här inatt igen för imorgon fortsätter våra äventyr, hahah jag dör! Men fy så roligt vi haft. & imorgon väntas mera, nu ska jag umgås med killarna innan vi ska sova.

Justja, köpte mig en vit kavaj från H&M conscious collection, spanat in den länge & nu är den min äntligen { }




· Kommentera inlägget här ·
Shopping // 0 kommentarer



Careful what you say this time of year

KVÄLLER KVÄLLER.
Jaa mitt på lovet klev man upp kl 06.00 idag sen iväg mot skolan för att plugga & göra prov, jag hann med två styckna & klara dem, hejja hejja lixooom. Nu är det bara ett matteprov & nått få i engelska sen är jag fri från röda uppgifter, & om det är värt det? Ni anar inte, känns så lättande att inte ha några röda sen i augusti när vi börjar, sen är det ju inte fy skam att inte gå till skolan när lärarna beställde hem 20 pizzor idag, haha jag dog så mycket pizzor det var! Sen har dem lovat glass, jordgubbar & mer, skaplig skola! Vi skulle fått max men vart lättare på pizzor. Jag älskar Thorén ska ni veta, gör mig inget att gå nån dag nu!

Kom hem vid 15.00 sen bädda jag ner mig med feber & yrsel, vad är detta? Vill inte bli sjuk. Ska iaf ta mig till skolan imon för matteprovet sen har ja bara nått litet kvar i engelska, fick G på bokrecension idag med! Vakna iaf nyss & klockan är nu 19.11 alltså 4 timmars sömn. Fina Elin Thalén fråga nyss om jag ville följa med tjejerna ut ikväll, jag vill jag vill jag vill, men kan inte, plugga & bli frisk. Ibland är det orättvist, men det lönar sig. Ha det så sjukt bra ikväll flickor

Jag kan döö för dessa shorts { } puss på dom....



· Kommentera inlägget här ·
Mode & inspiration // 0 kommentarer



They say bad things happen for a reason

MORNING MORNING LÄSARE.
Tusen tack till alla underbara som gjorde min dag igår, har fortfarande ont i mungiporna så mycket som man skratta. Somna inte förns sent igår & vakna till & från, 05.45 karln skulle till jobbet, 06.09, 07.37, 08.01, 09.34 & slutligen 11.04 då jag inte orka mera & slog på tvn. Rostatbröd & Oboy blev det till frukost & nu ska jag plugga. Ja du hörde rätt, har fortfarande ett matteprov & fyra engelska uppgifter kvar så imon blir det en dag på sommarskolan, men det är värt det så slipper man det sen! Därför ska jag fixa lite engelska hemma så det blir klart! Seeen säger jag hejdå till engelska A. Fast först lite film med Veegas, thihi!

Haters only hate the people they can't have or the people they can't be.


Ge mig hennes hår & hennes bränna { }



· Kommentera inlägget här ·
Foto / Vardagligt // 0 kommentarer



You never see it coming you just get to see it go

MORNING GÄNGET.
Happ, vakna runt 09.00 & det känns bra? jooråå. Ska knapra i mig en hårdmacka & smutta lite på min smultrondricka. Sen mysa ner med en film, blir nångång vid 14.00-15.00 man ska mysa med tjejerna idag, en lugn dag med andra ord. Just nu ligger jag ivrigt & kollar på Hemnet.se på massa fina lägenheter, för när jag skaffa mig ett extrajobb kan vi äntligen flytta till en anna lägenhet & nu när jag ska jobba hos morfar kan det ju funka, happyface till 1000 thihih!

Gått & blivit förkyld & hängig med men det ska inte stoppa från att leva. Kan inte fatta om ca 1 eller 2 veckor ligger jag i värmen & steker förhoppningsvis. Hoppas nästan vi åker en dag efter midsommar så man får fira ute på ön i år igen, hade så sjukt roligt på Jacobs student så varför ska det inte bli lika på midsommar? Nej nu ska jag äta frulle & mysa med vegas till en film, han ropar på mig från köket, är han hungrig troo? hehee puss på er!

Vi alla står inför någon form av förlust, men det är hur vi klara av det som gör oss riktigt starka inifrån..

                                                                                                                 

Tumblr_ldjvr23tfy1qapcggo1_500_large


· Kommentera inlägget här ·
Foto / Vardagligt // 0 kommentarer



I want you to believe in life

AFTON AFTON
Idag blev det jobba på kastvallen för min del, roligt & bra! Så efter runt 19.00 åkte jag hem till stan för att mysa med min pojke som var hemma, laga mat & kolla tv. Runt 22.00 kom bästa vän förbi, vi skypa med min fina syster & prata med henne sen hade vi en hel del själv att prata om innan hon fick en hejdå puss av vegaas & av mig, krama om kvinnan & ville inte släppa, hon skulle ringa mig imon när hon är framme i Milano. Galet ju! Kommer gå så bra för dig finis lita på vad jag sa! Men kommer sakna oss, ses när du kommer hem & jag älskar dig mest & händer nått dig så springer jag barfota till Milano & gud vet vad ♥

Imorgon ska jag kramas med mina fina tjejer, en dag med dem! Sen mot kvällen åker jag till morfar, ska kolla resa, nästa vecka eller veckan därefter sitter vi på ett plan till ett varmt land, troligen alanya! Ska bli så galet skönt, men min baby! Sen när vi kommer hem från utlandet blir det massa jobb, ska troligen jobba med Joacim. Vi kommer ha det sjukt, han retas en aning men det ska funka fint! Järnberg är sådära! & om 18 dagar fyller jag år, är troligen i alanya då men när ja kommer hem ska jag ha en hejdundrans fest i morfars resturang med massa fina vänner! Planerat en hel del, hoppas på en underbar sommar nu!

Här om kvällen satt jag & mådde skit för en sak som hände för länge länge sen, man bara saknar lixooom! Då kom det, ideén om att fixa en egen text till en tatuering jag ska ha på kroppen, en text som är så jävla sann, en text som satt ett spår i min historia, ett spår jag vill leva med resten av mitt liv, var så jävla stolt när jag skrivit klart den, inget taget från nån eller nå insperations tjafffs, utan en text skriven av mig, helt sjukt att jag kunde skriva så bra, stolt blev jag! Tänkte att ingen människa på denna jord ska veta vad det står utan skriver det på ett språk som igen av er alla där ute förstår, kommer bli sjukt bra! Vill ju ha denna personliga text för mig själv, detta har ju hänt under mitt liv, men idag visa jag det för min bästa vän, hon tyckte det var sjukt bra & att jag inte skulle tveka för det var så personligt. Detta kommer bli bra!


                                                                                                                   

           
            Tumblr_li0lwiytsa1qd2k1no1_500_large


· Kommentera inlägget här ·
Tankar & funderingar // 0 kommentarer



44 dagar

GODER MORNING. 
Bloggen är så gott som död nu den senaste tiden, men har verkligen inte tid för datan, men så fort jag får skriver jag ju sälvklart. Dessa dagar har varit sjukt bra, bara vart med fina vänner ute i solen & sen lite alkohol kvällar på det. I lördags var vi hemma hos min bästa vän Mathilda och grilla ett gäng tjejer, sista kvällen för oss att fira innan hon åker till Milano i minst sex veckor. Kommer sakna ihjäl mig! Inatt åker hon, men som tur är så ska vi umgås ikväll efter att jag jobbat klart i kiosken. Hon fick även ett kompishjärta av mig i lördags hahah en rolig grej lixxom, men fint! Sånna vi hade som små. Älskar dig bästa duuu ♥

Har inte vilat ut nu på sommarlovet heller utan jag kliver upp runt 7-8 varje dag, har vart och kikat matcher då, och varmt har det vart. Nu ska jag mysa i sängen med vegas och kolla tv innan jag ska fixa mig och jobba lite. Vädret idag är inget att hurra för men vad gör man? Ha en fin dag fäns! Pusspuss

                                            
                                                            Mathilda Holmqvist { ♥ } Älskar dig mer än vad som kan beskrivas!

                                 


· Kommentera inlägget här ·
Foto / Vardagligt // 1 kommentarer



Så grymt bra dag

Haft en sjukt bra dag! Kollat på alla fina vänner när dem tog studenten, ville bara gråta sönder så fina dom var! Älskar dom av hela mitt hjärta & det var sjukt kul att jag hann träffa dom flesta. Kolla på Polhem med Thilda sen gick vi oss till stan, vinka på alla fulla studenter & sen bussen hem för firande av jacob, men träffa då på tjejerna & krama om dem hårt för att sedan se dom åka vidare. Hemma hos Jacob fira vi med alkohol & mat, sen runt 19.30 kom det 24 fulla killar på ett flak & galet hög musik, det var då jacobs klass, El-programmet. Hade sjukt roligt åt dom, dom stanna ett bra tag & sjöng & snackade innan man fick bära bort dem till flaket, haha! Min kväll har vart helt sjukt roligt, roligare än på länge & min karl har vart helt underbar idag, vi ska mysa ner med max snart & kolla film innan det bär av för att kolla på match imon bitti. PUSSSSS PÅ DENNA DAG VILL ALDRIG ATT DEN SKA TA SLUT.

Tror midsommar kommer bli lika bra så, som det lät på Inger iaf, lääääängtar! Har sjukt mycket bilder & videoklipp men
 orkar inte lägga upp, men ni får en bild på finaste Caroline Lenartsson som tog studenten idag, så glad man vart att se alla.

                   



· Kommentera inlägget här ·
Kärlek & Vänskap // 0 kommentarer



Studenten 2011

                                                                                                                   

FÖR IDAG TAR MINA VÄNNER STUDENTEN, FYFAAAN VAD DOM ÄR BRAAAAAAA!
Morning people! Fredag i all ära & jag är så sjukt glad. Idag skulle det också vara min dag & jag skulle ta studenten, ingen bråska jag får vänta ett tag till, men känns lite ändå när man får se allt galet dom gör, men ist så är jag sjukt glad för att få gå & kolla på mina tjejor & nästa gång kollar hela högen på mig thihi ;) 

En jävla massa spring idag, JB, Thoren, Polhem, Borgis, har massa vänner som går på olika skolor jag skulle vilja se, jag får springa för mitt liv idag för att hinna så många som möjligt. Känner på mig att denna dag kommer bli super, taggad för tjejornas/pojkarnas skull. Sen åker jag iväg med karln till Jacobs studentfirande & fira han, kanske hinner med att fira bästa tjejen också, det är så sjukt mycket idag, tänk om jag skulle springa ut, skulle vara gaaaaalet!
                                           1279602759_1870568088_large


· Kommentera inlägget här ·
Kärlek & Vänskap // 0 kommentarer



2011.06.09

ÅHH HOOJ!
Vart mycket nu dom senaste dagarna! Massa plugg i skolan & igår var jag hem till moster & fira morfar på hans födelsedag + att min kusin gick ut. Bjöds på supergod smörgåstårta & fika. Sen drog jag, morfar & mormor till morfars firma (Brynäs Mekano) för att han skulle visa mig hur jag skulle jobba där under sommaren, haha jag dör, ska vara i en verkstad & på hans lager & det är så jävla stort så jag smäller av, jag ska fixa massa på lagret & räka & ta emot massa beställningar, skriva massa nummer på alla 20 000 låder som finns, ett riktigt mansjobb! Om inte morfar hade ägt firman vette fan va jag haft för sommarjobb. Även att jag kanske kan stå i resturangen där, i samma hus har dem en resturang som kallar sig Gottfrids som nu är massa olika resturanger. 

Idag sluta jag skolan, blev att man samlades i sjömanskyrkan alla 1:or & 2:or för lite tal & sång. Sen gick jag mig in till stan, köpte en ny topp/klänning en spets, den ser knas ut på bild, lovar er att den är sjukt fin på. Sen en byxdress en kort sådan med fina axlar & runt halsen, gillar den starkt. Nu ska jag in i duschen & sen vänta på min karl inna det bär av för att äta på resturang med familjen + Robin. Sen ska vi mysa & ladda in för nästa dag då det händer sjukt mycket, många pussar till er! ♥


            


· Kommentera inlägget här ·
Shopping // 1 kommentarer



It's you who brings the morning and you who takes the sun when I sleep

HÄJHÄJ.
Från att ha IG i svenska till att få VG på fyra timmar gör denna dag till den bästa. Ja livet ser bra ut just nu! På söndag är det tre månader kvar till jag och min karl passerar två år tillsammans. Finns ingen mer underbarare person än han, han som håller om mig om nätterna, han som säger fina saker, han som håller min hand i bilen och lutar sig över för en puss, han som gör små saker som blir till stora! Kan inte beskriva hur mycket han betyder för mig. Älskar dig ♥

Worrying is stupid. It's like walking around with an umbrella waiting for it to rain.

1175629-10-1307439070045_large


· Kommentera inlägget här ·
Kärlek & Vänskap // 0 kommentarer



Cause you are not just anyone

AFTON.
Måndag i all ära & jag har kollat studenternas brännboll idag, fulla & glada var mina fina vänner, satt där med ett fejkat leende & i tanken att detta skulle vara mitt år också, det skulle vara min student i år men jag får vänta på grund av att jag gick om, men jag klagar inte för det, trivs så sjukt bra på thorén så jag står ut med att ta studenten sen. Krama om alla mina fulla vänner & sen satt jag, elin, thilda & fanny oss i solen & kolla alla studenter när dem hade den sjukaste brännbollen någonsin. Får vara glad för deras skulle, har ju min student kvar, då får hela högen med tjejer stå & vänta tills jag springer ut, helt bra!

Sen gick jag mig in på Mcdonalds & köpte med mig mitt älskade CBO mål hem för massa mys i sängen till en film. Min fina pojkvän kom nyss hem efter en dag med massa fiske & med sig hem hade han min lille tisstass, som jag saknat den bebisen, han har sovit med joacim i två dagar då vi vart på resande fot. Nu ska jag mysa ner mig med dom gobitarna & imon väntas en dag i skolan & på torsdag blir det avslutning & fredag kolla mina underbara när det tar STUDENTEN & sen ska jag & min karl hem till jacob för firande av hans student. Hoppas på en bra vecka nu, sen är det sommarlov för miiiiiiiiiin del! 

                                                                                 { Nått jag inte kan leva utan, min Vegas! } ♥

                                                       


· Kommentera inlägget här ·
Kärlek & Vänskap // 0 kommentarer



There’s still a little bit of your face i haven't kissed

Vart ska jag börja? Dagar jag kommer minnas länge! I onsdags blev det utgång med tjejerna, marre, sandra, josse, jennika, eve, carro, cassie. Blev först att vi samlades hemma hos jennika för lite dricka inna vi gick oss vidare mot söderhielmska för att dricka ännu mera & där träffa jag även fäger & pihl. Sen drog vi alla oss mot slicken. På torsdagen blev det umgås med bästa vännen Mathilda, blev en kväll med alkohol där också, blev jag, thilda, petra, elin & boysen & lite annat folk. Kvällen där var sjukt trevlig & sen gick jag & elin oss hit för att sova. Fredagen blev en solning på alderholmen med elin, vi klev upp kl 07.00 & det menas med 4 timmars sömn, va lixoom död. På kvällen blev det grillning & alkohol hos daniel med, marre, sandra, josse, alex, simon & min fina pojkvän!

Efter tre dagars med alkohol & en sliten jag bestämde jag & robin oss för att ta oss ut till fågelsundet med robins familj för att mysa & ha lite tid för varandra. Blev sola, umgås & fiska till sen på kvällen, jag & robin cykla oss ner till bryggan på kvällen & hade det underbart! Sjukt bra dag där borta med bästa baby.

Klockan 10.00 imorse åkte vi oss in till Gävle igen för att kolla på isacs match, trökigt väder då det regnade men dom vann. Vi skulle ta oss tillbaka till fågelsundet men bestämde oss för att laga god mat till ikväll & äta massa gotta & mysa ner till big brother finalen senare ikväll. Kärlek till dessa dagar  ♥

Haft det så sjukt bra dessa dagar! Älskar er galet mycket, ni betyder! & finaste pojkvännen finns ingen bättre än du ♥










· Kommentera inlägget här ·
Kärlek & Vänskap // 0 kommentarer



Cause you're so beautiful it's painful

HÄJHÄJ.
Dagarna har vart fulla med sysslor & det har ju självklart drabbat bloggen. Skolan, träffat vänner, vart med familjen & en jävla massa plugg, nu har vi bara nästa tisdag & onsdag på oss för att fixa inlämningarna, jag har 7 st kvar men har fixat klart 3 st så jag kan göra dem tre redovisningarna på tisdag, det kommer gå bra det hära. Nu ledig från torsdag-tisdag, skulle vilja gå veckan ut jag för att fixa klart resterna, men men det får man ta tag i på tisdag ist då!

Strax kommer Jocke hit för att äta lite mat, då får han ta & göra mat åt mig med samtidigt, thihi. Sen kanske Mathilda kommer över & umgås, hoppas, även ska man hinna med att träffa Elin också, hej & hå! Sen mot kvällen blir det fest med tjejerna, som jag har längtat & saknat dom, sen ut mot krogen & göra oss odrägliga, helt bra! Hoppas karln kan köpa lite dricka på systemet sen när han slutat. I helgen drar vi till fågelsundet, mys! Ska verkligen njuta av denna helg.






· Kommentera inlägget här ·
Foto / Vardagligt // 0 kommentarer