Julklappar

Hej Gänget!

Har nyss fått i mig mat, tacos till dagens ära! Har haft en skön dag hemma med mys och städning och sen runt 17.30 drog jag, herren och Sofia till Valbo och kika lite i affärer, fick inte med mig mkt hem, ett armband och en ring blev det, Sofia fick med sig några ting hem! Jag höll på lämna bort 1.300 kr, haha skjut mig, ibland orkar inte med mig själv. Nu ska det mysas med min Vegas och sen krypa ner i sängen för en dag med min bästa vän imorgon. Fint däää!

Här kommer lite av mina julklappar sen julen. Presentkort på massage, naglar, pedikyr, gina tricot, massa pengar. Mina kärlekar till skor, en underbar dubbel ring, clean parfym, helt kär i den fy va underbart den doftar, dyr men värt det. Nyårsklänningen, två linnen, ett par nya Dr denim jeans, har ett par men ett par till skadar inte. Lite nya hårsaker så man kan fixa en snygg knut. En glassmaskin och några snygga cocktailglas. Fick även ett par mysiga sockor och lite mer till lägenheten, en fritös och sallads skål med slevar och dressing skålar och lite annat roligt. Sådär, nu ska jag lägga ner datan och mysa vidare, ha det fint fina ni. PUSSSPUSSS














· Kommentera inlägget här ·
Shopping // 0 kommentarer



Mina dagar

Här var det stilla! Inte alls haft lust eller tid till att blogga, vart sjukt mycket nu innan och efter jul. Haft det hur underbart somhelst. Vi tar det från den 23e december, blev att julshoppa med Sofia, sen hade vi uppesittarkväll hos henne med bingolotto och massa gott, Repenning kom även och sällskapa oss och senare kom Linken och Elin inna dom for hem till Sandviken vid 01.00! Själv stanna jag kvar till 02.00 inna jag knalla vidare och sov. Mysig dag! 

Julafton
Sen kommer vi till julafton, blev en mysig jul med familjen och massa god mat, nöjd över alla julklappar, kanske att nått kommer upp på bloggen om jag orkar ta kort sen. Var även sista dagen hemma i Sverige för min store syster, hon åkte tidigt på söndag morgon. Saknar henne redan! Men 5 veckor går fort.

Juldagen
Juldagen va sjukt rolig! Blev förfest hemma hos Dennis Eklöv med Mathilda och Linda och massa annat trevligt folk. Sen drog vi oss till Goya och där hamnar man inte ofta, brukar bli slick, men va sjuk mycket folk och vi dansa hela natten och träffa massa saknade människor. Hade det hur bra somhelst, kanske blev lite mycket i slutet, men det bjöd jag så gärna på haha. Kom inte hem förns efter 03.00 tror jag. Myste ner i sängen och somna med ett leende.

Annandagen
Sov tills det var dax att gå upp och iväg till Don peppino med familjen för massa god mat, kom dit vid 16.00 och var inte hemma förns 19.00. Blev massa mys i soffan med film och gotta innan man slockna i soffan. Var helt slut, fattar inte hur man kunde bli så trött av en lugn dag, kanske kom från gårdagen innan.

Idag
I morse for jag ner på stan vid 11.00 och shoppa massa nytt, runt 14.00 kom Robin och Joacim och hämta upp mig sen körde vi ut till Valbo för massa shopping där, blev många kassar med hem idag. Nöjd tjej. Nu ska det mysas i soffan med godis och fin sällskap innan man kryper i säng. PUSSPUSSS


Här kommer lite bilder på några av dagarna, är ju ingen höjdare på att ta kort, men några blev det.








· Kommentera inlägget här ·
Foto / Vardagligt // 0 kommentarer



Like a drug i took the walk back to your door

Godkväll fina & söta ni! En mycket skön och fin tisdag. Träffat mina fina tjejer och haft det massa mys, men fick en mindre fin sak med posten idag, min telefonräkning, tacka gudarna att mamma och pappa inte öppna den, smsar på tok för mycket ser jag, blir så när man har trevligt folk att prata med, menmen!
 
Skulle fara iväg till Sandviken idag men blev icke så, blev massa snack hemma och tv. Imorgon blir det skolan och sen hämta ut min nyårsklänning, tvättstugan och mer vet jag inte vad som händer? Sjukt att det bara är 4 dagar kvar till jul och har noll julkänsla, men kommer nog.

 Ni får två bilder på mig och min kärlek, tagna från idag!



· Kommentera inlägget här ·
Kärlek & Vänskap // 0 kommentarer



Helgen

Ja lever, typ! Tar det lite snabbt va som hänt i helgen. I fredags var man barnvak, pizza, film och massa mys i soffan. Lördagen var tänkt att gå på Petras sexfest men så blev inte fallet, hamna på mustasch fest hemma hos Repenning. Mycke folk och en härlig och trevlig kväll. Vakna upp och mådde skit i söndags, så låg i sängen till ca 13.00, upp och fixa mig innan Repenning och Sofia hämta upp mig, affären och handla sen hem till Repenning och städa efter gårdagen, fyfan såg ut som ett jävla helvete, snuskigt hur det kan bli, men lite städning fixa det. En del av kvällen va kaos igår, menmen.

Efter städning hos Repenning så åkte jag och Sofia hem till henne och spela bingolotto med Snocke och Kalle. Baka egen pizza och kolla tv. Det var helgen lite snabbt, sjukt mycket mera jag vill skriva men ähhh allt ska man inte nämna som sagt. Hamna hemma i sängen för massa mys innan man somna och idag mår min mage skit, värker och värker. Tur man börjar 10.00 så det finns tid att vila och känna om man ska ta sig upp eller sjunka ner i sängen och sova bort smärtan.


Tumblr_lcq7crkrmg1qegr0do1_500_large


· Kommentera inlägget här ·
Foto / Vardagligt // 0 kommentarer



Gårdageeeeeen!

Godmorgon fina ni! Fick veta igår mot kvällen att lägenheten inte skulle säljas i dagsläget då kvinnan sa att nått hade hänt på förmiddagen, hon har hållt på vela länge nu, måste va nått fel på henne, inte det minsta normal, så sökande efter ny lägenhet fortsätter. Man blir less men va ska man göra? Igår blev det övningsköra med mamma sen åkte vi och köpte en sallad och hem och kika på tomten är far till alla barnen, som planerat hamna jag hemma hos en mysig sak. Fortsatte kolla på tomten är far till alla barnen där, blev en konstig men bra natt. Ja det var väll min gårdag, hoppas er var fin, PUSSPUSSPUSS.


Ja såhär såg jag ut igår, min favorit till jeansväst en svart skönhet från Carlings och Dr denim jeans från Carlings, vitt linne H&M. Ahh det var nog allt jag bärde på min kropp, + Bh&trosor men det skippar vi! En outfit jag trivs som bäst med, helt klart! Nej nu ska jag göra denna fredag till nått bra, hejdå!


                         


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt // 0 kommentarer



PUSS

Godmorgon! Ja vad sker världen? Ligger i sängen och vet inte om jag ska resa mig eller inte, idag sker inte allt för mycket, jo mot kvällen ska jag över på mys till en härlig sak. Sen kanske det ska skriva på papper idag, ska ju bli med bostadsrätt? Glad tjej, då flyttar man in på Brynäs på riktigt och inte Söder/Brynäs! Men ska hel renovera hela lägenheten, nytt kök, ny toalett, nya golv, nya tapeter, nya tak osv, mycke jobb men kommer nog bli perfekt efter det! Fast ska inte säga för mycket, kvinnan som säljer kanske ångrar sig, därför hoppas man på att skriva på papprena idag! Då blir man mera lycklig.

Just ja, kolla in på Nelly idag och såg att min nyårsklänning jag beställde igår är slut nu? Efter bara en dag så sålde den slut, skapligt! Hoppas den kommer imorgon, blir jag ännu mera lycklig. Plus att jag ska få drömmarnas skor i julklapp, silver klackskor, fast kommer nog inte bäras till klänningen bli för mycker glitter/silver då, kanske ett par svarta klackar till den klänningen? Ja det ska nog lösas innan nyår! Vill ha jul nu! Sen kommer den hända mycket!


1449693238_6_02xx_large
378689_257037881018088_178655472189663_650276_454624791_n_large
Tumblr_lnmrazl12k1qcplgvo1_500_large
388903_234793016589561_114982095237321_582907_30118164_n_large



· Kommentera inlägget här ·
Foto / Vardagligt // 0 kommentarer



Nyårsklänning

JA! Nu har man kirrat nyårsklänningen, hel nöjd! Hoppas den är fin i verkligheten också bara, kosta mig 699 kr så fin ska den vara tycker jag! Nyss haft ett samtal med Mathilda i telefon, 56 minuter prata vi, som det brukar vara då haha! Ligger nyduschad och ska fixa mig för att åka hem till mormor och morfar strax, prata lite affärer som vi har på G nu. Ne nu måste jag fixa till mig och sluta pilla på datan om nått ska hända, heeejdå fina ni!

    



· Kommentera inlägget här ·
Mode & inspiration // 0 kommentarer



Nya naglar

Kväller! Nyss fått i mig dagens första mat & klockan är 22.49? Inte bra! Legat & lata mig i sängen till 15.00 sen in i dushen och fixa mig inna jag skulle fixa naglarna vid 17.00, fanns ingen tid i mellan att äta, sen va jag klar vid 19.00 & då bär det av till Bomhus & fira Isac, blev fika, men inge mat? Så for vi hem vid 22.00 så nyss lagat & fått i mig mat. Aldrig vart hungrigare, men nuså mätt & belåten. Ska krypa ner i sängen & mysa med min tissetass & försöka sova.

Alltid lika nöjd när Emma är klar med mina naglar, va verkligen överlycklig att få göra om dom nu igen. & grattis till världens sötaste och finaste dotter ni fått, så liten att jag dog nästan. Super nöjd, & att jag valde att hon skulle måla söta rosetter på naglarna ångrar jag inte alls, mycket finare i verkligheten.

                                                                                                                    


                                     

                                     



· Kommentera inlägget här ·
Shopping // 0 kommentarer



13:e December

Morning! Vakna för inte så längesen, ska få i mig frukost sen kommer mamma och det blir övningsköra lite innan jag ska åka och fixa nya naglar. Den här dagen har jag LÄNGTAT efter, få nya fina naglar, älskar! Sen bär det iväg till bomhus och fira Isac, mysmys! Nu ska det fixas lite innan allt händer och man måste stressa! 13:e december idag, Lucia? Och en väldigt speciell dag för mig? Fast inte lika mycket känslig som förr, jag klarar dagen utan att tänka tillbaka så mycket, stort steeeeeg! Haha jag är bra knas ibland men alltid "vår dag" så visst tänker man lite. Men nu ska jag lägga ner datan och inte pilla på den mera! PUUSS finaste ni ♥

  

                                      Tumblr_lw4wm8qc8s1qdfcgso1_500_large


· Kommentera inlägget här ·
Tankar & funderingar // 0 kommentarer



Världens lyckligaste själ

Det är mycket trevligt som kommer ske nu, ca 2 månader till studentkryssningen (åkte inte förra året då jag skulle) ca 2 månader efter det far jag iväg till Italien/rom, ca 2 månader efter det blir det SUMMERBURST, galet glad. Köpte biljetter till Summerburst nyss, det kommer bli galet! Längtar sjukt mycket till allt. Snabba på! Och nu till skolan, har bara en lektion på hela denna veckan, holy moses va lycklig man är! Ska sova, sova och mysa i sängen så länge ja kan.

Julen, Stockholm med bästa vän och Nyår är snart också här, happy!



· Kommentera inlägget här ·
Tankar & funderingar // 0 kommentarer



Måndag

Godmorgon! Har hänt mycket, haft fullt upp, en fin helg, och snart är det redan jul. Holy moses! Sitter i skolan och väntar på sista lektion nu, sen ska jag hem och mysa med katten innan det bär av till gymmet för 60 min spinning med Sofia. Efter blir det nog fara iväg med Robin och leta prestent till hans bror som fyller imorgon. Ska även hinna med att göra nya naglar imorgon, äntligen! Får berätta om helgen när tiden finns till, nu börjar sista lektionen.

Jag har sjukt mycker saker att se fram emot nu, berättar senare idag! 



    


· Kommentera inlägget här ·
Foto / Vardagligt // 0 kommentarer



Morning Morning

Godmorgon! Ska få i mig lite frukost nu innan jag tar bussen mot tandläkaren för 3:e gången denna vecka! Sen kolla om det finns tvätttid också innan jag går iväg, sen ska jag ha en mysig fredag framför idol, vart ute varje helg nu, både fredag och lördag, så måste ta det lite lugnt nu och bara mysa ist. Nästa helg finns planer för alkohol, men jag säger aldrig aldrig, imon kanske man går ut, vem vet? Idag blir det mysmys. Ni får ha en mysig fredag ni också folks ♥

                                                                                                        mys mys mys mys mys
                                                 
                                                                                                                  


                                           Tumblr_lvq6zrs5gg1qdm701o1_500_large
                                           Tumblr_lvwxx8agmb1qdc4uoo1_400_large


· Kommentera inlägget här ·
Foto / Vardagligt // 0 kommentarer



En kall dag!

Hejsan! kl 06.00 var jag på bena imorse och snurra runt och hoppa sen i duschen för att ta mig till skolan kl08.30. Jobba med min "drömresa" till Miami i Florida, resan gick på 80.000 ganska stygg summa, men heey va ju en drömresa? Det sorliga va ju att jag höll på gå under, sitter ju liksom i kalla Sverige nu? Jobbigt. Sen knalla jag hem i den kalla kylan. Visst, helt bra att snön kommer, hur mysigt somhelst kommer det bli, men man är inte van ännu.

Har vart hos tandläkaren 2 gånger denna vecka, och imon är det dax igen, yttligare ett till besök? "Du har så fina tänder, du sköter dom jättebra" Jaha då är min frågan, varför komma tillbaka? Ibland är dom ganska roliga! Men har nog med att göra att jag blir 20 år snart och dem ska kolla massa och dona så jag slipper betal, snäll är dom ju! Sen mår jag inte riktigt hundra än heller, känner mig tung i huvudet och känns som febern kan komma tillbaka närsomhelst.


Satt hemma och deppa och jobba med ett arbete som tagit mig 5 timmar och äntligen är det inlämnat och klart! Men till saken nu, Erik! Pang tjoff så gör han en jobbig dag till en bättre dag. Tur att du finns, tur att du är en sån bra människa, tur jag har dig! Satt och log en massa för allt du sa, och jag lovar jag kommer till dig snart, pankakorna tar jag med mig, lovar! haha.. håll ut! Nej nu ska jag ta en varm dusch innan jag rusar iväg. PUSSPUSSS

                                                                                                       Vink Vink :)
                                                          
           


· Kommentera inlägget här ·
Foto / Vardagligt // 0 kommentarer



Allt sitter i huvudet.

                                                               Allt sitter i huvudet. Det värsta är att huvudet sitter på mig!  
                                                               "I walk in, I see you, I watch you, I scan you, I wait for you, 
                                                                       I tease you, I breathe you, I smell you on my skin
"


En kväll som denna kan jag inte göra annat än att lyssna på denna låt, helt förälskad i den, inte nog med att jag är förälskad i den riktiga videon med One Direction. Kan inte sluta lyssna och kan inte sluta känna och tänka. Sjukt vad musik kan göra med en. Vad musik kan få en att känna, det är sjukt!
 


     



· Kommentera inlägget här ·
Tankar & funderingar // 0 kommentarer



Sometimes I wanna stop but I go with the feeling inside

HEEEJ & GODMORGON! Idag ringde klockan 05.50, märker då att jag svettas som en jag vet inte vad och så fort jag sväljer så skär det i halsen, typ som nån sitter och slipar med ett slippapper i halsen, ja ni fattar va? Efter 10 min går jag upp och tar tempern och det visar sig att jag har feber, hur greejt? Känner mig helt nere och tycker synd om mig själv, men med tanken på att jag sprungit runt utan kläder hela helgen så får man ta smällen, vem har sommarskor ute nu liksom? Inte det smartaste. Smuttat i mig tre koppar te redan, ska värma den fjärde nu. Blir en dag i sängen och ett hopp om att det ska försvinna. Men ska inte sova bort en hel dag även fast jag är sjuk, ska jobba i sängen med massa arbeten så dom försvinner, samla på mig massa röda uppgifter nu, att man inte lär sig, man väntar tills man har massvis röda innan man fattar att man ska ta tag i det? Sån är jag! Inte är det en bra plan?

Men lite om gårdagen! Runt 18.30 kom jag hem till Marre i Bomhus, dit alla favoriter skulle komma, vi blev 11 st damer där, blev bjudna på mat och hade massor att prata om, linken kom lite senare, hon missa bussen från Sandviken och även Daniel kom också senare så då blev vi fler, men ack så mys med massa folk, den första måndagen man bara älska, mysmys! Kom inte hem förns 22.30, helt slut men nöjd tjej, kanon kväll verkligen. Älskar er tjejer! 

                                                                Igår körde jag på lockigt hår, även massa röd var jag, lite juligt!

               
               



· Kommentera inlägget här ·
Frågor & svar // 0 kommentarer



Måndag i all ära

Morning! Eftersom alla stannar hemma från projekt och företagande idag så gör jag det också! Ska strax åka till tandläkaren, missa min tid den 28:e november så nu är det dax att knalla dit och inte fega. Ska vara där till 13.20 och måste knalla till bussen och åka in till bomhus, skapligt drygt! Får se om jag hinner tillbaka till skolan efter det. Annars idag så ska vi va ett gäng hemma hos Marre och äta mat och mysa! Hon far ju till Thailand i veckan, sinnes!

                                          Slänger ut två bilder på hur jag såg ut igår och en bild på gårdagens mat på tennstopet!

                                  
                                  






· Kommentera inlägget här ·
Foto / Vardagligt // 0 kommentarer



Helgen

Godkväll, jag lever! Bara vart en helg fylld med massa trevligheter så datan har inte funnits i min tanke och det menas inge skrivande. Men nusssååå!

Fredag: Bowling och firande av Sandra! Åkte och gymma med Sofia och sen hem och städa innan tjejerna kom och det blev dricka hära innan taxin körde oss ner på stan, mötte upp ett gäng killar som var redo för en match i bowling och det var sjukt va alla var taggade. Jag är så stolt, galet stolt över att jag vann över ALLA 9 st, med poäng jag kunde drömma om, 9 st strikar, va galet gald, sen sluta kvällen med mysigt sällskap! Helt perfekt start på helgen.

Lördag: Lördagen bjöd på massa mys på morgonen innan jag skulle ta och röra på mig till stan och kika lite. Hem och fixa lite mat inna jag skulle fixa mig och mamma körde mig till Mathilda, vi satt hemma med hennes familj lite innan det var dax att åka hem till David Brox för att fira hans 20 års dag! Jag och Mathilda och killarna hade det trevligt med massa snack, spel och vette allt som hände där hemma, sen taxi ner på slick och dansa och träffa härliga människor, kvällen var ju lite mer annorlunda än vanligt, shots, drink, vara bärstöd? hahah! Sluta med att Per följde mig hem, snäll som han var! Sen tog han taxi hem och jag kröp ner i sängen frussen och yr i skallen. Helt bra kväll, bara massa roligheter och fina människor, precis så det ska vara!

Söndag: Vakna upp, ville inte ens visa mig ute idag, gömma mig, så illa va det! Men tillslut vid 13.00 hoppa jag in i duschen sen åkte jag, mamma, pappa och syter hem till farmor och hälsa på henne och ove i deras nya lya i stan, sjukt fint, ville flytta in direkt! Massa mys innan det bärde av till Tennstopet med familjen för god mat, sen iväg med herren och storhandla lite och sen mys i soffan hela kvällen. Ja det var väll min helg, bra och mysig, även galen och lite annorlunda!



                                  

                                        Tumblr_luzjufynin1qid73lo1_500_large


· Kommentera inlägget här ·
Foto / Vardagligt // 0 kommentarer



ItaloBrothers Feat. Carlprit - Boom

Ut och dansa ikväll! Den här låten har satt sig på min hjärna, sinnes också, men jag gillare, känner på mig att någon av mina läsare också kommer gilla den och ha den på sin blogg, ser allt jag, hihi! Men nu finns inte tiden till att sitta här, nu ska det fixas, ha en fin kväll! Kommer va som en Zombie i skolan imorgon sen gym med Sofia haha! Men vad gör man inte för sina vänner? PUSS ALLA UNDERBARA! Helgen kommer bjuda på galet mycket, gilla gilla!




· Kommentera inlägget här ·
Foto / Vardagligt // 0 kommentarer




Medan alla går och kärar ner sig i Justin Bieber så får jag äntligen ha MIN Ulrik Munther för mig själv ♥



· Kommentera inlägget här ·
Tankar & funderingar // 0 kommentarer



We found love

Första december idag? Sinnes vad tiden går fort!
Igår morse vakna jag upp av ett sms, höll bokstavligt talat på ramla ur sängen. Visste inte hur jag skulle reagera? Jag skratta men samtidigt fan vad arg jag vart! Pang så ringer bästa vän Mathilda, blev ett roligt samtal där, kvinnan hade panik hon kom inte till skolan för busskortet var borta, vilka problem man har va? haha! Jag kunde inte koncentrera mig alls igår så låg bara hemma och plugga och fixa. Städa och baka kladdkaka gjorde jag också sen massa mys.

Igår somna jag med två fina sms i min tanke! Vet inte vad det är med folk, hela veckan har massa folk hört av sig, addat och kontaktat på facebook, folk jag knappt känner, eller folk jag aldrig trott skulle skriva, vore ju rena hallelujah moment om dem ens skulle titta på mig, men "dom" skrev så blev lite paff. Men med massa fina ord och samtal med dessa fina människor har fått mig att ta åt mig allt detta och det känns underbart! Ha en fin 1 december fina ni  ♥♥♥

 391819_255776394480769_202915859766823_704095_1072141649_n_large


· Kommentera inlägget här ·
Tankar & funderingar // 2 kommentarer