MIN BÄSTA VÄN

hejhej igen, tänkte köra "min bästa vän" vet att jag strunat i listan och hoppat en massa men nu kör jag på min bästa vän för jag vet att hon läser och behöver höra dessa ord som den underbara bästa vän hon är! jordens mest finaste människa.

jag kan inte beskriva med ord hur mycket du verkligen betyder, men jag kör på och hoppas du förstår lite iaf, hehe! tjejen heter MATHILDA HOLMQVIST. du har funnits vid min sida länge nu, sen i dom yngre dagarna, tänk allt vi vart med om? falun? haha fatta inte ens att vi kom hem. göteborg resan?`midsommar i öregrund, då vi låg i en bagagelucka hem till gävle kl 05:30 på morgonen, alla sommrar, alla vintrar? höst och vår också men inte på samma sätt som alla våra minnen när dom var som mest på sommaren och vintern. alla folk vi träffat? och hur trygg kan man inte vara hos en människa som jag är hos dig? du är helt underbar min fina vän! ingen kan ta våran tid, ingen kan ta våra minnen och ingen kan någonsin ta den plats du har i mitt hjärta, du står högst för den underbara vän du är!

vi sitter ihop du vet. dina svårigheter är mina svårigheter. din lycka är min lycka. du är min närmsta vän. faktum är, jag ser inte dig som en vän, jag ser dig som min syster. skrattar du, så skrattar jag, gråter du, så gråter jag. jag blir hellre skadad än se dig bli. du har varit ett enormt stöd för mig när jag gick igenom en hemsk tid med att gå från ett förhållande på tre år till singel, du fanns alltid där. livet vore inte detsamma utan dig, det ska du veta. rör nån dig, rör jag dem och då menar jag inte tafsande, då är både min vänster och höger inblandade, även min fot och t.o.m huvud. hähä! ta åt dig av dom här orden, JAG ÄLSKAR DIG!

      min bästa vän: mathilda holmqvist. hon har inte bara världens finaste insida utan ursnygg utsida också ♥
            


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt // 0 kommentarer



EASY COME AND EASY GO THAT'S JUST HOW YOU LIVE

imorse kom syster förbi, sen vare dax för skolan 14:00-15:00, idrott! KUNG lektion, awesome.
nu är jag hemma, ska städa, åka och posta paket och handla lite. fint dää! toppen dag.

imorse innan skolan beställde jag dessa skor och bikinin, ni tänker vell, weirdo kvinna som
beställer bikini mitt i vintern? kanske, men i sommar kommer dom ju va slut så lika braaaa!

KLICK sen var dom mina bah thihih.


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt // 0 kommentarer



WE WHERE AMAZING TOGETHER

hejje! allt bra? med mig just fine, magen är öm och det känns helt okej ändå! vila mig och värmekudden gjorde susen, ni anar inte! blev att följa med pojken till valbo, osminkad och ruffsig i håret åkte vi oss ut i snövädret och kolla på en byrå, men hitta ingen, eller jo, men för stor för att komma in i bilen så får be mamma hämta den med doms bil som är en aning större.

sprang på fäger också, hann inte prata så mycket innan man var tvungen att kila, kom på nu i efterhand att gratta han, han har gått och blivit morbror, hans syster har fått en lite krabat, hon kommer bli en grym mamma, helt genom snäll och det kommer gå så bra! sen hem och gjorde massa god mat, nu soffa med godis och mys, börjar inte förns 14:00-15:00 imorgon.

fixat hemma, satt upp lite nytt, flyttat lite saker men finns massa kvar att fixa, så en liten kik på va jag har donat med igår&idag, mysigt blev det och det ser mycket bättre ut i verkligheten konstigt nog, brukar vara finare på bild, hehe!


                  
                  
                    


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt // 1 kommentarer



ATT FÖRKLARA SIN KÄRLEK

detta inlägg ska gå till den jag älskar mer än nått annat på denna jord, min fina lille bäbis VEGAS! hur kan en katt ge så mycket kärlek? jag fattar inte riktigt. har alltid älskat katter, haft två när jag bodde hemma hos mamma och pappa, sen när jag flytta till lägenheten i stan kände jag att jag behövde en mysigt liten krabat! ELIN THALEN jag vill pussa och krama dig tusen gånger om för denna underbaring vi fick av dig. kan inte beskriva hur min bäbis är men ska försöka så ni kan först, att detta är den mest finaste lilla misse man kan ha.

såfort man kommer hem helt slut efter skolan och jag sätter i nyckel i dörren så rusar han mot dörren och hoppar upp i min famn och börjar kurra, sätter mig ner i soffan och gosar med den godingen sen somnar han på mitt bröst. finns dom dagar man sitter i tårar och då kommer han och ska gosa sig upp i ansiktet, jag kollar på han och han sitter framför mig och har huvet på sne och kollar mig rakt in i ögonen sen slickar han mig i ansiktet, hur underbart? han är ärligt den som får mig må bäst, från att ha mått sämst till världens lyckligaste, slutar ofta att jag sitter och skrattar för mig själv och tänker " du är fan det bästa som kunde hända mig" jag måste helt enkelt ha den underbaraste kissmiss ever. han som får mig må så jävla bra.

när jag ska in i duschen puttar jag igen toa dörren och när jag kliver ut har han puttat upp dörren och hoppat upp på toalettstolen, ibland kommer han in vid fötterna i duschen? thihi. när vi lägger oss i sängen och ska sova kommer han i världens fart och kryper in under täcket och gosar in sig i mitt bröst, kurrar och pussar mig i hela ansiktet. och på morgonen? han biter mig i fötterna kl 5 på morgonen för att jag ska vakna, han vill inte vara uppe själv, han kan inte vara själv, han springer alltid efter eller är i samma rum, han kan helt enkelt inte vara ensam. när han är nyvaken ser han ut som en liten kines han blundar och kisar med ögonen sen mjaauar han och pussar mig, säger han att han är glad att vi är tillsammans tro? hehe vem vet.

klart att han har sina sidor då han bits och är busig (dagligen) men han är helt underbar ska ni veta. när jag sätter mig vid datan ska han antigen ligga på den, eller så ska han upp i min famn och sova, även fast jag sitter upp? haha han glider ner när han ska försöka ta sig upp i min famn när jag sitter, jag brukar skratta och pussa han och säga att han är riktigt knäpp, helt insane att en katt kan vara såhär, inte alla som får vara med om detta, det kan bero på att du inte ger kärlek till katten eller att den blivit skrämd som liten, så katter kan vara riktigt elaka, snälla, gosiga, underbara, ja för att inte dryga ut det ALLT.

men har ni fått en katt som är på pricken det jag beskrivit så grattis, ni har världens bästa katt! jag har världens bästa katt, han heter VEGAS och är min kärlek för livet ut, han som jag mår bäst med bild: vegas och mina converse skor, lille bäbiiiiis ♥





· Kommentera inlägget här ·
Allmänt // 2 kommentarer



DU HAR INTE EN ANING, ATT JAG TÄNKER PÅ DIG PRECIS JUST NU

att vakna kl 03.55 och känna att man har knivhugg i magen och att man ska spy är inte sådär jätte kul. satt uppe på toa minst 40 min, sen äntligen kunde jag somna, efter 1 timme och 20 min vare dax igen, toooooa och där satt jag länge, kan inte somna, kan inte få bort smärtan. det är faaan pain in the ass. att ligga ner är det ända som lugnar magen + värmekudden.

runt 23:00 snåret igår bestämde jag och baby för att möblera om, TOTALT. soffan vid fönstren, tvn vid den vita spegelväggen, nu ska vi kirra en ny vit byrå så den kan stå där soffan stod och den vita spegeln över, det ser awesome ut, hoppas på skilnad sen när allt kommer upp. halv ett var vi klara för att mysa ner i sängen.

nu ska jag ha ont och försöka sova. PUSSPUSSS

dessa skor är nu mina och påväg hem till min brevlåda. ÄLSKAR-SJUKLIGT.

                                      


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt // 0 kommentarer



FÖRSTA ADVENT

hej kompisar! första advent? holy moses! 26 dagar till jul och här hemma fixas det med massa julpynt i lägenheten. riktig jul människa jag, bästa jag vet är en mysig jul med familjen och släktingarna, dom är helt bäst och julstämningen är sådär jättemyyyys! maten kanske är det bästa med julen? köpt massa nytt och fint till lägenheten idag, visar sen när allt är uppe och klart. farmor bjöd på mat på cheers idag, yummy. nu massa mys i soffan med vegas&babyR. sådär jätte greeejt folks ♥

& HEEEEEEY, ni ska få ett helt insane tips av mig, fick det av elin och nu för jag visare så ni får hare lika gott som vi, ta en chipspåse och lägg i frysen ca 20 min, sen dippa med dipp, helt sjukt gott, hejja hejja! NI MÅSTE PROVA DETTA.

ha en mysig första advent,  p u s s  p å  e r !






· Kommentera inlägget här ·
Allmänt // 0 kommentarer



SMILE, BREATHE, AND GO SLOWLY

sitter i min lägenhet med syster & elin & myser, haft massage & ätit chips, dipp & godis! mummmms. ville bara säga skorna från nelly var helt fula, hahah jag dör! får beställa nya gratis, tack&tack. jag har fått smyckena också, dom är ljuvliga :)

arbetarbladet: två tredjedelar av killarna i årskurs tre på Thoren Business School har provat knark? ja vad ska man säga, fin reklam för vår skola? noooot. trodde jag inte, gaaalet. menmen nu till nått annat, imorgon äre 1:a advent, jul snart? underbart, blir mat på cheers imorgon, mumma, sen en mysig kväll med min bästa pojke. sen bara vänta på en ny vecka med massa plugg, för mycket plugg, men snart lov. och saknar min mathilda massa, kom hem nu behöver lilla dig min finaste ♥
 
smyckena, korsörhängena, större är dom, ser jätte små ut på bild, andra bilden, min ljuvliga korsring, ÄLSKARRR!




· Kommentera inlägget här ·
Allmänt // 2 kommentarer



IT'S TOO LATE TO APOLOGIZE

vänner, sämst på skriva i know! haft fullt upp! ligger lite efter med min lista 30 dagar, skriver det jag känner för ist och hoppar i listan då jag inte orkar göra hela listan ut! vet ni vad? min vän kasper har tvingat med mig att spela innebandy i hans lag på lusseinnebandyn, och jag som är för snäll och kan inte säga nej helt enkelt! men kommer bli greeejt asså! hejja.
 
sitter i min mysiga KALLA lägenhet med elin och myser med musik och min bästa katt, vi ska ha spa kväll, då jag inte får dricka alkohol för tabletterna! kasst är det men jag överlever. vi ska iväg och handla massa gott och lite olja till massagen.

                  här har vi filuren kasper som jag ska spela med den 10:e december :)
 
                      


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt // 0 kommentarer



IGÅR HÖJDE VI GLASEN, MITT VARE VATTEN I

morning fäns! känns inte som det blev många timmars sömn inatt, en kung kväll vare iaf! börja med middag hemma hos josse med alla tjejer, alkoholen sööög man sig till men tog inte en ända droppe, bra där mig själv. sen ner mot heartbreak för frågesport med trubaduren, och jävlar va det sjöngs, bara vårt bord som fick upp volymen till taket, hahah dooog, där satt jag och sofia och skratta åt alla våra fulla vänner, rooolig kväll får jag säga, va inte så farligt att vara nykter men inget? nääee!

sen blev det slick, min fina lilla vän rebecka åkte fast, dom ville se mitt legg med och så börja dom fråga massa haha helt weirdo dom ser vell förfan att det är jag och mitt face på bilden, ibland är vakten helt hjärndöd, men så kom min granne fram som jobba där och intyga om att det var jag, tack och tack. fast vakten kunde gå och dööö. var vell nån liten tönt tjej som skvallrat på rebecka, kanske mig? och trodde jag var under 18år men icke tjejen.

kvällen var awesome, älskar dessa tjejer dom är helt galna och genom goa. eftersom sofia och jag var nyktra så körde hon bil och körde hem mig lite tidigare och hon själv mot sandviken eller om hon skulle va i stan, men iaf tack igen sofia!

bild från igår: carro (snuttan) och beckis.


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt // 0 kommentarer



LOVE THE WAY YOU LIE


morning, vi kör ett inlägg till medans jag är igång! ligger och drar mig i sängen, finns det nå bättre? ingen skola idag, lämna in massa prover och massa. sen bär det av hem, städa och fixa lite med tvätten som hänger i hela lägenheten, sådär skit greejt!

ikväällll? fira min söte lille vän josse jansson! blir mat och massa alkohol fast inte för min del, får sitta och kolla på flaskorna ist? känns så jävla kasst att man går på medicin just nu och knaprar tabletter! men det ska inte stoppa mig för en kväll ute på krogen, nejnej dit ska jag och skaka massa rumpa, krogen nykter? aldrig hänt, men nått nytt man måste pröva lixxxom, hehe!

hiiidddoo vänner!

jag är kär i denna låt, helt awesome..... bättre än första kan jag tycka




· Kommentera inlägget här ·
Allmänt // 0 kommentarer



Hej.

dag 05 – vad är kärlek?
allt. värme. närhet. längtan. lust. beröring. hud. trygghet. ärlighet. respekt. kamratskap. glädje. förståelse. sorg. svåra stunder. ja för att inte dryga ut det, allt. kärlek är så sjukt mycket, för alla liv på denna jord, människor, djur, monster som gorillor, hehe ne skoja lite. men ähe kärlek finns för allt och alla, its true. sjukaste känslan, glädje och smärta? holy moses.

för mig är kärlek, min pojkvän, familj & vänner! bästa jag vet ♥


vad skulle man göra utan sina vänner?



· Kommentera inlägget här ·
Tankar & funderingar // 0 kommentarer



FÅTT GRATIS SKOR FRÅN NELLY

hejje fäns! känns skapligt skönt med en dag vila imon då vi har studiedag! ska umgås med elin då och vi får se vad vi hittar på, just ja, vi ska tvätta, haha hejja hejja! ska sooova skapligt länge imon iaf, slippa gå upp kl 05:45. helt bra!

JAG TRODDE DET VAR KÖRT IDAG.
skulle ta oss till idrotten och det var storm, blåste nästan bort! vi kom ca en och en halv timme tidigt så vi fick pricka av oss och åka hem, men där satt amanda, jag och molly och tveka om vi våga oss ut. ärligt så åkte man med vinden den tryckte så mot ryggen, hemskt väder asså! men vi klara oss, fast facet vart helt fryst och man så sådär gullig ut med rödblommiga kinder. fint sådär haha!

OCH VET NI VAD?
dom har skickat mina skor nu från nelly high heels party ni vet dom 99:e första på goya fick ett par gratis skor, fick mitt tredje val då dom inte skulle tillverka första eller andra valet jag valde, kassst men så äre, och dom är inte helt fel att få gratis dessa skor! lovee it fast nu vill jag ha svarta, men kan va fint med grått med!

                                                           


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt // 1 kommentarer



DAG 03 – MINA FÖRÄLDRAR

mina föräldrar? vart ska man börja då, hehe! mamma heter renate kovacic som ni hör inte svenskt? min morfar kommer från jugoslavien som nu heter kroatsien! därför är jag inte hel svensk heller och jag gillare! mamma är 40 år och hon är den bästa, snäll som tusan och ingen tjatkärring, haha aa ni fattar? ställer alltid upp och hjälper till med allt. bäst!

pappa heter michael wallin, född i östersund och är 43 år! dom bor tillsammans i bomhus i gävle och dom träffades i ungdomen, fick min storasyster, mig och min lillebror, är ni med? hehe nej skoja bara lite klart ni är med. har bott i samma hus i bomhus hela mitt liv, så innan bodde dom äh kommer inte ihåg. pappa är då lika snäll, han kan vara hård och arg, som pappor brukar vara bra på. men dom är snäll, hehe!

vet inte så mycket mer jag ska skriva? dom är bäst och så äre! har inga bilder på skoldatan heller så ni får en bild på mamma sen förr då jag hade den på facebook! hatar att inte ha bilderna på denna datar, har ju massor! MAMMI ♥

                        


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt // 0 kommentarer



DAG 02 – MIN FÖRSTA KÄRLEK

min första kärlek? det glädjer mig varje gång faktiskt. mina första kärlekar sen liten hoppar jag, petter ljung, daniel eklöf, jesse hellgren and so on. dom var dom första killarna som satt ett lite spår i hjärtat sen man gick i 6an och då var jag 12 år! när man var mindre vare en ny kille varje vecka, hehe nästan. 36st killar fick man räkna till, hahah herregud.

men jag hoppar allt detta och går till min första riktiga kärlek. robin johansson, han som satt ett sånt stort spår i mitt hjärta så det kommer aldrig någonsin försvinna, han jag dela mina 3år med, han som fick mej va den lyckligaste tjejen på jorden samtidigt som man hade sina bråk. en kärlek som alltid kommer finnas för den killen, vi träffades när jag var 13år nästan 14år och han 15år nästan 16år, jag fyllde den 2:a juli och han den 6:e juli så fyra dagar i mellan. vi vart tilsammans den 13:e december på lucian 2006. han var den person som fick mig inse vad riktig kärlek var. kan inte beskriva hur han var, en underbar människa helt enkelt, han satt alltid sin kärlek först, han tog med mig på alla crosstävlingar och ja dit han åkte! men sista året gick fram och tillbaka, vi hade vart med varandra för mycket, vi måste gå vidare och kolla om det funkar.

det var nog det jobbigaste jag gjort i hela mitt liv, jag tog så hårt på det här, sjönk så djupt ner på botten som jag kunde komma, det ända som kom upp, tänk om vi inte kommer ses mera? tänk om vi ser varandra och inte kommer hejja? att jag aldrig kommer se hans familj igen som var det bästa? gick och mådde skit för jag var så jävla kär i karln, men månader gick och jag hade min bästa vän mathilda och en axel som jag kunde gråta ut på. hon fick mej göra galna saker, och jag hade den bästa sommaren, träffa massa nytt folk, åkte ner till göteborg och fira nyår, kanske det bästa jag gjort. efter ca ett år kände jag mig stakare än någonsin, jag kunde stå på egna ben, innan var jag blyg och rädd för att ens öpnna mun och säga det jag tyckte, man växer så enormt mycket.

kan tacka simon fäger som fick mig att inse mycket under en lång tid, vi "dejta" några gånger, sen blev vi vänner och sen ännu närmare vänner. han har lärt och gjort så mycket för mig så kan bara säga vilken bra människa du är! helt insane va du fick en att inse saker.

robin var mitt liv, han vände det upp och ner och sen vare dax att klara sig själv efter 3år tilsammans, jag säger det, det var det jobbigaste jag vart med om i hela mitt liv. jag kunde inte släppa det men en dag vare bara, "fyfaan va jag mår bra, känner mig stark, klarar mig själv" ni anar inte hur den känslan var, den fick mig mogna och helt enkelt må bra.

13/12-06 kommer alltid va ett datum att minnas, alla minnen, jag kan bara leè åt allt finns inget dåligt med denna tid tilsammans med dig, allt dåligt har bleknat bort! idag är vi vänner som tur hehe, ses vi hejjar vi och kan snacka, och ibland på msn och i verkligheten, vilket känns skönt! en vän som kan allt om en, bra va? skämt&sido. finns så mycket minnen som jag inte ska ta upp, men nu vet ni lite om min första riktiga kärlek som satt det största spåren i mitt hjärta, fina tider. man grattar varandra på födelsedagen och påmmins den 13:e december men det glädjer mig nu bara, har fortfarande kontakt med hans familj/släkt! tack för allt fint!

robin johansson i nuet, har massa bilder på oss men kände inte för att lägga upp dom :)



· Kommentera inlägget här ·
Allmänt // 2 kommentarer



ERIK HASSLE

nuså! städat&klart. tyckte det såg helt kaos ut i lägenheten, sprang runt med damsugare och moppen, det gillades av min fina pojke. ligger i soffan med min katt&pojke nu, massa mys. imon ska jag umgås med elin, hejja! SOV GOTT OCH HÄRRÅ

ni ska få njuta av erik hassle och hans nya låt, helt fast och den har spelats hela dagen.



· Kommentera inlägget här ·
Allmänt // 0 kommentarer



MISSING YOU ISN'T THE PROBLEM

hej vänner! då var dag ett skriven, lite långt men text gillar ni va? tror så! satt och fundera ska jag byta tillbaka till devote.se eller inte? nån som vågar slänga in en kommentar av alla läsare, vore bäst ni. idag ska jag mysa massa med familjen J, kanske blir att plugga lite ikväll om orken finns. just nu är jag ensam i huset medans dom är på innebandy match, vegas ligger på mitt bröst och sover. attans vilken skön katt jag har, sötaste! nu blire duschen sen får vi se vad denna dag bjuder på. ha det bäst fäääns.

( kan dock säga, vädret kan blåsa till asien eller nått, här behöver vi värme tack! )



· Kommentera inlägget här ·
Allmänt // 1 kommentarer



DAG 01 – OM MIG

idag börjar 30 dagars listan så det är vell bara köra igång! vissa är svårare än andra men bara skriva så gott man kan, eller hur?

susanna ulrika cicilia wallin, född 1992 den 2 juli, född i gävle och bodde i bomhus! som liten var jag blyg men hade mina små knep och bus då min syster lura med mig på mycket galet. vi låssades bråka med mamma och tog våra gosidjur och rymde ut till lekparken och bädda upp med täcke och kudde för vi skulle övernatta, vi trodde ju såklart vi hade hunnit långt bort från huset men icke, efter ca 20 min kom mamma och sa "nu vare dax att gå hem då tjejer" men neeeeeej hon hitta oss, och så kunde vi hålla på? hahah kommer ihåg min barndomsvän elin hägglund, vi hade våra utflykter och dektektiv byrå som vi körde på i nått år hahaha jag dööör så kul man hade som liten, fantasin var nog bäst! syster och jag fick äkta prinsess klänningar från saudiarabien då min moster och kusiner bodde där i några år. vi bärde dom som vi vore riktiga prinsessor, hahah galet. finns så mycket mera om min barndom och allt galet men det här får duga så ni orkar läsa.

i min ungdom hade jag det galet bra, sandra eriksson var min bästa vän från liten till ungdomen och vi hade många underbara år tillsammans. lina åhlander och emma öhman va också en av dom bästa vännerna, vi körde massa dans och uppvisningar i skolan och jag skrattar idag åt allt vi gjorde på skolan och hemma. kanske har mest att berätta här ifrån men det skriver jag inte ut utan kan säga, bästa tiden som liten med er.



sen kommer vi till mellan och högstadiet, från 4an - 5an blev jag nära vän med elin jansson och malin wallström och ni anar inte hur mycket som hände under den tiden, om jag säger övernattningar, tältning och massa äventyr? ja då fattar ni tjejer, eller hur elin? hahhah. mycket killar och kärlek där.

högstadiet var grymt, massa nya vänner, och träffa då emma wredh jag umgicks med en hel del första tiden, vi sprang efter moppe killar och bestämmde massa weirdo saker! i slutet av åttan kom caroline bystedt in i mitt liv och vi hade en bra tid med massa roligheter. högstadiet var en skön tid där massa fint kom in i ens liv. min "första kärlek" men det tar vi i nästa inlägg. KAN BARA SÄGA SOM LITEN HADE JAG DET UNDERBART ♥

nutid! idag går jag på thoren business school, är 18 år, bor i lägenhet i stan med pojkvännen och min söta lilla kattbäbiiiis. trivs gör jag men ibland finns det jobbiga stunder! har min bästa vän mathilda att tacka för att jag kommit hit idag och en nära vän simon fäger, han blev en nära vän till mig sommaren 2009, hela sommaren spenderades med simon och mathilda, men kommer till det i inlägget "min bästa vän", mathilda hon fanns när allt var som jobbigast. fått världens bästa vänner och jag är så taksamm för det. älskar min familj, vänner och pojkvänn mer än allt, tack för att ni är ni.

har missat lite delar, då caroline lenartsson, jenka jansson, sofie hagelin, my och massa vänner kom in i bilden, men finns så mycket att skriva om och kan inte skriva om allt. jag har haft det bäst om man tänker efter, alla minnen, dom slår allt! tack allihopa för det bästa åren med er.

och dom vänner som står mig nära nu, jag skulle kunna göra allt och lite till för er, ni vet vilka ni är, galna nätter och mycket alkohol, det vi är bäst på. och ni är massa gulliga mina vänner, gammla som nya. mathilda holmqvist, elin karlsson, rebecka renfjäll, elin thalen, maria eriksson, josse jansson, sandra wallstedt, carro wiske, evelina hedqvist, cassandra öhrn, mathilda eriksson, emma karlsson, sara wallin. ni som finns med i mina dagra nu ♥

jag&syster i prinsess ålder, äkta klänningar! thihi



tror detta var i ettan, så små och liten vi var! mina bästa tjejer & jag på bilden, bästa killarna också!
(jag i mittenraden med uppsat och blått linne, svart kofta)


åååååå som jag saknar, denna bild togs i sexårs, sex bast, sååå små! (jag i gul tröja) haha


den galna tiden, mycket dricka och fester, mycket minnen och kärlek, min bästa vän mathilda sen carro lennartson, jag med handen för facet och sen fanny, en liten del av jenka också hehe.


jag för ca ett årsen, mörkhårig!


jag nu idag, ljusare hår och ett BIG SMILE, livet är bra härligt ibland ja, hahahah!



 



· Kommentera inlägget här ·
Lär känna mig bättre // 6 kommentarer



KÄRLEK

hej favvosar! nu mår jag fint, härlig dag, fiiiint med kärlek och så! tänkte köra en lista som alla andra bloggare, carro tjata och fick mig att göra det! 30 dagar, och imon kör vi! nu mysa och sova, älskar min bäbbiiis katt och bästa R. PUSSOCHKRAM.


Dag 01 – Om mig
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Platser jag besökt
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick



· Kommentera inlägget här ·
Allmänt // 0 kommentarer



NOVEMBERKÅSAN

maaah! skit bra lördag... kan bli. kom nyss hem från staden, shoppat massa julklappar, så in i helvete fina saker, nu vill jag ha jul, thihi! hur mår ni föresten? bra hoppas jag. idag blire nog åka och kolla på novemberkåsan, enduro om ni vet? kan säga cross fast man åker i snö och tävlar flera mil, hehe aa typ. saknar att se det då mitt ex åker cross/enduro. varje sommar och vinter åkte man i cross-bussen och kolla alla hans tävlingar och träningar. och nu idag bär det av för att se, hejja hejja, det gör mig massa glad. fast först massa god mat innan folket kommer hem från a-lags matchen i innebandy.

bild: robin johansson, tagen av mig sommaren 08, hahaha jag dööör då jag tänker tillbaka, nästan alla cross bilder är tagna av mig, stog där som ett mongo och bara knäppte, knäppte och knäppte! fassst roligt vare, lite rädd att bli på körd också thihi. ♥


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt // 0 kommentarer



NOBODY CAN TEACH ME WHO I AM

morning! fredag känns fint. ska sova och njuta av helgen kanske nått feestligt imon vi får se. annars ska jag bara mysa hemma med mina två bästa! städa&tvätta är ett måste så fuck it. bläää! loggar in på progress hela tiden för att se va mitt betyg för essä blev, men lite seg på rätta är hon allt den där carolina, hihi! annars idag? taco, film, idol och massa mys, det gillas! 

VILL OCKSÅ SÄGA JAG SAKNAR DIG MIN BÄSTA VÄN MATHILDA.
kom hem från göteborg nu, det kommer kännas som evigheter  ♥


                           it's hard to wait around for something you know might never happen,
                          but it's even harder to give up when you think it's everything you want.



· Kommentera inlägget här ·
Allmänt // 0 kommentarer



JAG BLIR SÅ DUM AV DIG

för jag blir så dum av dig säg bara till när? var? hur? visst det är väl dumt av mig men jag blir som blind, jag blir som stum. jag borde nog lugna mig dom kommer döma mig du lär väl lämna snart och här står jag kvar för jag blir så dum av dig.

hääj favvosar! skolan idag, var galet roligt, rödluvan och vargen skulle vi köra HÄHÄ HEHE. sen har jag jobbat på massa med essä uppgiften och skicka in den igår, hoppas på bra betyg! och vet ni vad? gick hem på hemsidan och kika om byxdressen kommit in, hade den? fyfaaan va glad jag blev så nu är den beställd och skulle komma till v.50! och fan va less jag blir vänta och vääääntat på mina smycken men dom har ännu inte landat hos mig? nån som blåst bort paketet? usch va less jag blir!  


köpte detta linne igår i falun, stortrivs i den, fickor har den också, hejja!


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt // 0 kommentarer



BYXDRESS JAG MÅSTE HA

morning! nu äre bara in i duschen sen iväg och lämna ett prov på hälsocentralen, bara tre kvar sen att lämna! kollar upp all allergi mot mat eftersom min mage är så pass förstörd! ska också hämta ut medicin idag och prata med en sjuksyster! fick ett sms imorse "du är aldrig i skolan" inge dumt r men vart lite less. är ju inte så att jag ligger hemma och sover då du går i skolan eller ligger hemma, jag far hit och dit till läkaren tar massa prover, jag har inte precis val det här? vill gå i skolan, vill inte ha en smärtande mage. och denna månad har jag tre gröna frånvaror och det är bara läkartider. så inge borta mycket kan jag tycka där? eller? well well .... kände att jag måste skriva det, även ni andra i klassen som kanske undra? HIHI HEHE

fått jätte fina betyg i skolan, glad tjej, ligger efter i småföretagande bara, blir att jobba hårt ikväll med plugg. måste tvätta&städa... vill inte! men blir imon då ja kommer hem kl 23-00 inatt... fast plugga måste jag ju.

denna byxdress skulle jag göra allt för, slut såld, men ska hitta den och köpa den, så är det bara! looooove it! ♥

                                          



· Kommentera inlägget här ·
Allmänt // 0 kommentarer



SHOES TO DIE FOR

love at first sight! dessa skor har legat hemma i en vecka nu, skulle fått i julklapp av mamma men när morfar såg dom hemma i lådan sa han "inte ska dom ligga här ända till jul, är ju långt kvar! du får dom av mig nu" thihi söta älskade morfar så snäll, alltid! men vill inte använda dom nu när snön kommer, blir blöta och förstörda kanske? meeen joo så jeffla snygga!

var på söder och gjorde syntest för ett tag sen, gick galant, fast jag har dålig syn på ena ögat! nu äre bara att sätta sig vid ratten snart, ehehe, vågar inte, känner mig osäker, kanske kör ihjäl någon? näee då! ska gå fint! nu blir det massa godis och mys till PH! imon falun, hejja! längtat så, och imon bäre av folks. helt fint dää! imon kommer det sitta fint med en spännande dag.

älska älska dessa skor, nu är dom mina sen en vecka tillbaks och dom sitter som ett smäck på fötterna. asssss sköna och underbara! favvooo skor. snart kommer även ett par nya skönheter hem till mig som jag bestäällllllt ♥



· Kommentera inlägget här ·
Allmänt // 1 kommentarer



WAKA WAKA

hej! kom nyss hem från idrotten, tyckte det var en aning jobbigt att cykla hem på is och massa gupp, så glad att jag överlevde den resan! nu är jag lite putt eller riktigt less vill jag säga, smyckena jag beställde för ÅRRRRRRRR sen har inte kommit. näee men va kul? skulle kommit för två veckor sen och sen sa dom ne men på måndag och vafan äre för dag idag? TISDAG.... en tjej som inte kanske vet vad posta är? vill ha mina smycken nu taaaaaack!

nu måste jag städa&plugga men finns ingen ork, drar täcket över huvet för ett tag. kl 17:30 blir det syntest för att börja övningsköra, jag vet, inte gjort det än, men har aldrig funnits intresse till det heller men nuså hehe, BIILLL. nu sova, lovar att slänga in ett inlägg senare, hörs då! :)




· Kommentera inlägget här ·
Allmänt // 0 kommentarer



HUR SYND ÄR DET OM DIG?

hej people! lite fix på bloggen som ni ser, vet ej hur jag ska ha den så det får bli såhär tills jag vet.
idag blev det hälsocentralen, massa prover, så blev ledig idag. nyss gjort sallad och nu massa mys.

har inte så mkt att skriva så hörs sen eller imorgon.... pusss



· Kommentera inlägget här ·
Allmänt // 0 kommentarer



I BE LOVING YOU ALWAYS

HÄRLIGASTE HELG! hejje fääns! söndag kväll och det känns helt okej. fredagen blev bara lugn med min finaste. massa gott och en tidig kväll. lördagen var den bästa på mycket länge, blev hem till elin thalen i sandviken för att fira henne, massa god mat och trevligheter. sen mot lobby och dansa hela kvällen, var ju ladies night så kom två kill strippor, hahah det var awesome. och peter siepen var även med denna kväll på lobby, kunde inte bli än bättre kväll. dansade med tjejerna och pang så låg en tjej ner på golvet, hon andades inte, massa panik på dansgolvet, hur det sluta vet vi inte, hon bärdes iväg och ambulans kom, hemskt.

blev bil hem, robin kom och hämta, beckis åkte med och trevlig hemresa blev det! idag har de bara varit mys, hem till farmor på fika sen till mamma och pappa i bomhus, farsdag ju, grattis pappor! nu massa mys sen sova. och ledig imon för ta prover. sen hem till bomhus med syster för umgås och kika lite saker med mamma. CATCH U LATER!

carro blev uppdragen på scen på lobby, hejja hejja stripppppa!
hahahahaha jag dör så roligt det var! BÄST HELG VILL JA LOVA.



· Kommentera inlägget här ·
Allmänt // 0 kommentarer



DANCING ON MY OWN

om jag är pigg? oja...
snart massa fixa med frulle och mys med baby.
sen fix för kvällen som ska spendera i sandviken.
elin thalen ska firas, och sen lobby...

ah ni folks denna dag kan sluta, ja ingen som vet än?



· Kommentera inlägget här ·
Allmänt // 0 kommentarer



SAKNAR BOMHUS

HEEEJ FAVOOSS! fredag, hur skönt? behövligt kan jag säga! skolan idag från kl 09:15-13:00 behövde åka och jobba lite matte och annat, ruuulig dag, mycket skratt, dock inge höjdare till mat, men man överlever! cykla hem i full fart och fick blodsmak i munnen, hejja hejja! inte skit smart? trött som en jude nu lixxom. så dunk ner i soffan, läääängat så! massa onyttigt väntas idag, greeejt!

nu väntar jag på mathilda. ska umgås ÄNTLIGEN! vi har hittat tid till det ;) heheeee! nejdå. men hon far till göteborg imon och klart man måste umgås med sin bästa vän innan! jaaapp! stolt över dig för det du får vara med om, underbart och det kommer gå fruktansvärt bra, min magkänsla har aldrig fel, eller iaf inte haft hitills. så dag blir det en mys-fredag! imon kör vi hårt hemma hos elin thalen för att fira henne, och sen lobby. kommer bli awesome! måsteeee åka och köpa lite inför imon med, blää så blött och kallt.



ni anar inte hur mycket jag längtar hem till bomhus. självklart trivs jag i lägenheten i stan men saknar allt hemma hos mamma&pappa också, som allt var förr, mitt rum och allt, känns weird ♥ men i jul blir det sova där hemma kan jag tro, massa mys. vill inte lämna mina två gosisar och en tom lägenhet. allt ansvar man har, tänk om man flytta hem och pang tjoff så hade man bara rummet att städa, skööönt! fast nääe, baby behöver mig här. han kan verkligen inte plocka upp sina kläder själv ens? haha illa.

1:a bilden, vårt kök i bomhus. 2:a bilden, mitt fönster i mitt rum. 3:e bilden, nya platt-tvn som köpts in till mitt rum, blir att mamma får hålla till där när pappa kikar hockey&fotboll nere, hehe! fint dää!




· Kommentera inlägget här ·
Allmänt // 0 kommentarer



UPS - AND DOWNS

VAHETTERRE OM NI ÄR SÅDÄR SKIT INTRESSERAD SÅ ööhm det gick åt helvete på provet, iaf så det känns. överfall, överskott, underskott, utfall, jag blanda ihop allt lixom! weirdo dag också! bläää. vår sköna rektor fredrik nilsson har oss i en lektion och vettefään om den är seriös asså? blev att han satte sig och sjöng jul-sånger för oss, hähä! satans prov som förstört mitt humör, cykla hem med värsta hemska minen också, såg elak ut som bara den och trampa med stora steg, så ni mig? då vet ni varför! hee

tröstar mig med julmust och en stor jävla chokladtomte, hur gott? redan jul hemma hos mig. ska in i duschen snart sen fixa innan jag åker hem till bomhus för att fira lillebror med släkten. nääe nu ska jag klura ut vad som gör just tomtechoklad så INSANE gott.

BÄST NU, BÄTTRE FÖRR!
vill tillbax till förr, ta miig.

häärå



· Kommentera inlägget här ·
Allmänt // 0 kommentarer



IT IS ONLY YOU WHO CAN

no running from the truth as much as we pretend that it aint what it is than it hits CNN
hääj.. nu är jag skapligt glad, mehehe.... älskar mina finaste, hörs senare bäbiisar!

jag är helt faaaast :)




· Kommentera inlägget här ·
Allmänt // 0 kommentarer



TORSDAG 11/11-10

MOOOORNING PEOPLE. hoppas ni alla mår fint!
less för att R inte väckte mig imorse innan han åkte till jobbet, sovit över nu ju. fanfan.
dax för fix sen skolan, hinner med provet idag iaf, tur det, sen hem och fira min lille bror
ADAM som blir 16 hela år, awesome, massa släktingar och smörgåstårta. mummmss!

G R A T T I S   L I L L E   B R O R ♥



· Kommentera inlägget här ·
Allmänt // 0 kommentarer



ELIN THALÉN

NÄÄÄÄÄÄÄÄ! vet ni vad jag glömde?
GRATTIS till min fina vän elin thalén, på lördag ska vi skaka roompa i sandviken på "lobby" 
hem till elin och äta och ha massa roligheter med tjejerna. gillas-längtas och aaaa helt greejt asså.

p u s s   o c h   g r a t t i s    : )


                          



· Kommentera inlägget här ·
Allmänt // 0 kommentarer



ONSDAG

my finger says dunk dunk! idag snodde sjukan blod från mitt finger, om och om igen. aaaaj! och innan blev det borra borra i min tand hos tandläkaren, och ett tandsmycke på tanden. fick mig nyss ett gott skratt då marre ringer "VAD HAR DU GJORT DÅ?" ehehe va? hon blev lite paff att tanten jag köpte massa produkter av ringde henne idag, thihi det var ruuuligt. orkar inte skriva mer idag.

elin var här, vi åt mat. jag har kirrat ett par nya skor, imon fyller min bror adam år, blir massa smörgåstårta.
hiiiiiido.



· Kommentera inlägget här ·
Allmänt // 0 kommentarer



GIVE HER ALL THE REASONS

morning morning! sitter i skolan och har prov i engelska, kan jag det? nääe inte ens fattat va vi har prov i, inte ens försökt letat upp information, hur bra? sulan är sämst på det vill jag lova. blir att få alla papper på nytt av pär och sen plugga på massa tills nästa fredag, då ska jag skriva med glöd i pennan, HEHE.... nästan. och imon har vi ett till prov, hejja. måste klaras asså.

kl 13:40 blire tandläkaren och fixa fyllning i en tand + sätta i ett tandsmycke. efter det mot hälsocentralen har tid kl 15:00, har så jävla tur så de ligger vägg i vägg, awesome ju! sen massa plugg, plugg och plugg och åter igen massa plugg. HERRRÅÅ FÄNS.


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt // 0 kommentarer



IT'S A STORM UTE

hiiii babes! asså vad är detta? blåser bort ute, man måste ta tag i nått för att hålla sig kvar? nääe men typ. ansiktet blir blött och man vill bara krypa ner i sööngen, kom nästan ingen stans med bilen. satt hemma hos elin och kolla THE HILLS och tänkte fyfan hur ska vi klara av bussresan, men min baby kom och hämta oss och nu är vi hemma i lägenheten och vill tända en brasa, fast vi har dock ingen, ajdå. får springa några varv i lägenheten så vi blir varma och sen ner under täcket. ahh så fåre bli.

idag blev det lägga undan ett par underbara skor efter jakt på tabletter. fint dää! sen har man myst med elin. mathilda mådde inge bra idag, krya på dig bästa! får nog komma och mysa hos dig i veckan om du inte mår bra. PUSSOCHKRAAAM I KYLAN.

heheheh han är så söt min lille bebis. puss på dig ♥



· Kommentera inlägget här ·
Allmänt // 0 kommentarer



MUSIC IS MY BOYFRIEND

morning people! hade för ont för att skriva igår. "magen asså" skolan igår och pina mig igenom sista lektion genom att gå på den sen nääee jag klarar inte av en minut till, så hem till sängen och sov. klev inte ur den heller utan somna runt nio nått med min finaste! och idag värker den lika så. ska ta mig och köpa tabletter och sen till skolan om de inte gör allt för ont. imon har jag tid hos läkaren också, så vi får se va som spökar där nere. börjar bli van med smärtan och de är skapligt farligt. weirdooo hehe.

betalade mina smycken igår jag beställde, vart mycket knas med det men nuså. BETALT&KLART. kommer innan veckans slut får jag hoppas. annars ska jag leta julklappar på stan och umgås med mathilda denna veckan innan hon åker ner till göteborg.

och va jag älskar denna låt, helt fast ♥ T.I. favvoriten sen långt tillbaka.




· Kommentera inlägget här ·
Allmänt // 0 kommentarer



DO YOU MISS THE WAY THE WORLD WAS SPINNING FOR US?

en kall söndag, va mer kan jag säga? usch va jag vill sova mer men inte kan. ligger hemma hos robins familj och umgås med dom medan han jobbar. blev sova kvar här igår då jag trodde vi skulle ut och äta som det var tänkt men sen blev de halloween fest för 40+ och yngre som äldre, haha dom är ju värre än barn, körde WAKA WAKA dansen och dom trivdes. det bjöds på massa pajer, kebabpaj, tacopaj, köttfärspaj, kycklingpaj, mums va det var gott, sen massa efterätter. satt som en smäääääck i maagen asså.

och när 40+are blir på lyset dåni, då flyger det både saker ur mun på dem och på sidan om, hahaha! hade feber men det brydde jag mig inte om då, ville ha roligt och inte bara sitta inne och rolligt fick jag också! spökrundan, haha massa läskig musik i en svart skog sen massa frågor på det så man va tvungen att ha ficklampa. dom vuxna låg på marken och skrämde oss "barn" hehe jag vart nog räddast av dom alla. sen hoppa dom ut med lakan och kasta massa ris, haha hur kul? knaaaas, fast roligt.


ne nu ska jag mysa med min vegas och kolla om isac vaknat, sen fixa sig för att åka och kika innebandy då min bror och robins bror ska stå. slapp söndag, så som det ska vara. sen massa mys, magen har börjat krångla nu igen så lite lugnt måste jag nog ta det. äta nått gott och kika film och sen ner i sängen för att inför skolan på måndag, blääää!

om inte detta ser härligt ut så säg mig?



· Kommentera inlägget här ·
Allmänt // 0 kommentarer



FOREVER IS JUST A MINUTE AWAY

OKEEEEJ! lördag i all ära och här ligger jag vaken 06:58? som det brukar va dåra. finaste åkte och jobba kl 06:00 och kunde inte somna om, lika imon ska han jobba, så blir lite sova för oss bägge, jaaani, sådär lagomt roooligt? näääe! och snorig är man också inge samk när man äter, hejja. vilar så mycket jag kan för att det ska försvinna men det går inge vidare! skitless, usch&blääää!

igår umgicks jag med syster, sen mot kvällen åkte jag hem till familjen järnberg på middag och kika idol och hade mys. vegas sprang runt som en galning som vanligt och jag trivdes. åkte sedan hem och mös ner oss i sängen med en film innan vi somna. känns bra nu, snart jul och det älskar vi, eller? iaf jag. juuuuulmaaaaat asså. min fina familj och alla roligheter det brukar bli.



och sen till dig m, kommer se till att du aldrig tillhör familjen j det kan du skriva upp. less på dig och ditt ljug. tycker bara synd om dig som människa haha, weirdo! pinsaaaamt så ussccch. we do not need a liar in the family.




· Kommentera inlägget här ·
Allmänt // 0 kommentarer



MARY KAY PRODUKTERNA PÅ PLATS.

hejje favvos! glad tjej nu! kerstin johansson var nyss förbi med mina varo som jag beställde igår från mary kay. vart så glad, hon sa massa fint om lägenheten och det gjorde mig massa glad + att jag fick produkterna. ett halleluja moment thihi. sådär skitnöööjd! vi prata lite om jobbet och nu till jul ska hon ha massa erbjudande och sen visa hon lite produkter som hon tyckte passa mig, vanilj doft på krämen asså, holy moses va niceeeee. skrev även upp farmor på listan att hon skulle komma på ansktsbehandling och även min mor om hon skulle vilja! brukar inte gilla sånt med krämer till ansikte och så, men asså detta är awesome kan jag lova!

vad jag köpte? handkräm set i vanilj, skrubb + en för och efter kräm 600kr. mineralpuder 299 kr. och en puderborste i äkta får 140kr. så lite över 1000kr gick detta på och är mer än nöjd! nu ska jag lukta massa gott om händerna + massa leeeeen hihi. mary kay

vill ni också komma till kerstin johansson hör av er till mig på, 0760940774
!


bilder: tagna av mig, thihi blev awesome för att va mobilkamra!





· Kommentera inlägget här ·
Mina Tips // 0 kommentarer



MAN SER DE MAN VILL SE, MAN HÖR DE MAN VILL HÖRA

morning people! how is tha läget? supergoood hoppas jag! med mig? nääe fyfan ligger med massa snor och täppt näsa, skitless. tror elin smitta mig innan hon åkte till göteborg, tack skruuuttt! hela huvet är tungt känns som jag har massa feber fast tempen visar inget, bläää! min kropp är känslig och kass bah ää så. skulle vilja ut och springa och röra på mig, men icke med denna förkylning.
 
om ansiktsbehandligen va goooood? hehe oja! awesome, köpte även massa mary kay produkter som dom kommer med hem till lägenheten vid 13:00 snåret! ni anar inte hur bra dom produkterna är, även att jag kanske börjar och jobbar hos dom, fick frågan igår om att komma på möte på måndag, och varför inte? pengar behövs! super nöjd över mina produkter, och mer ska köpas, men attans så dyra dom är! värt varenda krona är dom iaf. mähä nu väntas det bara, komsi komsi! sen är jag massa nöjd! sweeet.

sen på kvällen blev det att åka till träffen och kolla runsten-ggik, helt bra kväll som sluta i sängen med massa mys. nu såhär kl 06:51 blire film senare när prodkterna kommit lägger jag in dom och skriver ett inlägg. PUSSOCHKRAM.



· Kommentera inlägget här ·
Allmänt // 0 kommentarer



SKORNA JAG GÖR ALLT FÖR

kvällen & natten var nått så grym, kall och orättvis! känner mig febrig idag, mår inte alls bra men de ska inte stopppa mig från ansiktsbehandligen, får hoppa i säng när jag kommer hem därifrån. vill inte bli sjuk nu, varföööör? inte bra. usch fyy blää.

idag skulle jag städa massa i lägenheten, ner på stan ansiktsbehandling och på kvällen troligen ut med thilda & fler. men hoppar nog det då jag känner mig helt sjuk. kan spyyy på min känsliga kropp, fyfaan rätt ut sagt. måste kolla julklappar på stan också det går fort nu, snart sitter man med hela familjen på julafton och har det unnderbart, hoppas alla får uppleva en awesome jul, det kan inte bli bättre! jag hoppas det blir funäsdalen igen hade massa roligt där förra året! va typ 30-C hehe inte okej, men what to do?

& heeey fäns, igår tvinga jag min man att köpa dessa dojjor, hehe han var lite tveeek men vet ni vad? när vi kom hem gick han runt med dom hela kvällen hemma & tyckte han var så snygg i dom, han körde till och med en dans med dom, thihi då är man en nöjd kille. avis, vill också ha dom, fast i (tjej skor) helt insane va sjukt snygga dom ää asså! :)




· Kommentera inlägget här ·
Allmänt // 0 kommentarer



MAN VILL VERKLIGEN INTE

vet varken vad jag ska skriva eller berätta! känns trök att berätta om en trökig dag, men ni verkar gillare? eftersom ni klickar er in flera gånger om dagen! kan säga att jag HATAR verkligen väder, det trycker ner en till botten! hejdå ljusa tider, hejdå glädjen!

nu ska jag mysa ner mig i sängen och imon väntas en dag med ansiktsbehandling som syster bjöd med mig på, sweeet! herrå.



· Kommentera inlägget här ·
Allmänt // 0 kommentarer



EVERY WORD YOU SAY I THINK I SHOULD WRITE DOWN

somna kl 01:00 med elin i sängen, kl 04:30 ringer klockan och det var bara att gå upp! satt i soffan och prata till kl 05:00 sen kom taxin och hämta henne och körde henne till tågstation, en adjö kram och där åkte hon iväg, känns inte bra! kommer sakna massor.

somna om till tio snåret nått, nu ska jag fixa lite i lägenheten innan det bär av mot hälsocentralen, hoppas på det bästa. sen ska jag tvinga R att åka mot valbo för att kika lite nytt till hyllan. sen bara en mysig dag tsm! har lite planer om va som ska ske, skriver senare! ♥

heeejdooo.




· Kommentera inlägget här ·
Allmänt // 0 kommentarer



och vem vet hur länge vi har varandra

heeej fäns! nuså, elin är här och vi myser innan hon ska lämna mig inatt kl 05:00 då hon far mot göteborg. tänkte för en stund faaan ska jag släppa allt för ett tag och hänga med sen, näääee hon måste få rensa lite luft själv därborta! i will miss you.

fick äntliigen sova ut imorse! kan tacka joacim för det, sover han länge sover jag länge, vi var ensamma imorse så vi fixa ihop lite mat och dona och han körde lite tv-spel och jag städa! sådär jätte bra! sen har man bara slappat och man ville knappt gå ut, piss regn! känner mig helt weirdo idag, ska till hälsocentralen imon också! mensvärk som en jude har man också, hejja hejja lixxxom.
GODNATT. 

vi kommer alltid vara historia



· Kommentera inlägget här ·
Allmänt // 0 kommentarer



om du bara visste

sådär! städat&klart! fick besöööök imorse av två rumpoor! blev lagamat och göra lussebullar, maten&lussebullarna aaa nästan allt gjorde jag själv, förutom rulla ihop lussebullarna, duktig! och fyfään va jag är slut nu, vill bara soooooova. men väntar på att baby ska sluta så jag får mysa nu..och imon ska jag inte kliva upp kl 06:00. och i veckan kommer mina smycken jag beställt, hejja hejja!

nya köket. fyfaaan va mycket snyggare det blev som ett helt annat kök! ny bänkskiva svart/silver & nya väggplattor!



· Kommentera inlägget här ·
Allmänt // 0 kommentarer



I wont be back so don't hold your breath.

då vare den 1:a november folks! en månad och 24 dagar kvar till jul? insane ju. men gud så skönt, älskar julen nått sjukt mycket! maten är det bästa. men nu till nått helt annat, halloween. det blev fest hemma hos mig med tjejerna, militärer hela gänget fast man likna RAMBO, så rambo vart det hehe. sen kom det mer och mer folk och kvällen var bra, det for ner en hylla, kruka + lampa och mer! sa bah paaaang, och jag som var inne på toa i denna stund fick höra "kolla inte ut nu susanna" hahaha va skulle man göra? vart lite less att folk inte kan va lite mer försiktiga och tänka på att det är ens vän lägenhet menmen! festa vidare och kvällen sluta bra.

söndag morgon ville jag dö, haha nejdå men såg inte sådär skitsnyggt ut, städa städa städa! sen for vi till valbo för att köpa nytt till hyllan som förstördes men hitta inget, bläää! sen blev det åka på a-lags match, runsten tog hem vinsten äntligen. sen hem för massa god mat och mys i soffan innan man tuppa av. och nu tänker jag, vafan gör jag vaken 07:00 när man har höstlov? kan inte somna om nu heller, få kika film. sen kanske en runda på stan om jag har nån ork till det! herrrå fäns.

tack för tipset jimmy! bandage satt fint :) och hörrni på måndag ska jag skaffa tandsmycke, thihi! PUUUUSSS.




· Kommentera inlägget här ·
Allmänt // 0 kommentarer